PermÃ¥nad レビュヌ 121

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Bra erbjudande och PermÃ¥nad verkar seriösa, men Nordea Finans som sköter sjÀlva den ekonomiska biten lÀgger pÃ¥ extrema straffavgifter om man blir sen med en betalning, och krÀver hela rÀntan ifall man... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har mycket utrustning via permÃ¥nad. Vi har under flera Ã¥r haft permÃ¥nad som förstahandsval nÀr det kommer till datorer, telefoner, ljud och annat till kontoret och vÃ¥ra medarbetare. Det À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min förra dator gick sönder, fick rekommendation att bestÀlla hÀrifrÃ¥n and that i did. Det visade sig vara ett av de bÀsta beslut jag gjort, de levererade alltsÃ¥ datorn till mig pÃ¥ samma dag :... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig service. Leasing, ska sÀgas, Àr inte för alla, men med hög omsÀttning pÃ¥ hÃ¥rdvara och drullar bland vÃ¥ra anstÀllda sÃ¥ blir det en no-brainer att köra leasing med PerMÃ¥nad. En extr... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス
  2. 䌁業間サヌビス
  3. リヌス業
  4. 非銀行系金融サヌビス

PermÃ¥nad に぀いお

圓該䌁業による蚘述

🙋🏻‍♂ Hej Företagare!

Uppgradera din utrustning Permånad Produkter För dig som driver eget För dig som har anstÀllda Asset management Byt in din MacBook

Enkel hantering av din utrustning – spara tid, pengar och undvik stress

På Permånad hittar du allt från datorer och telefoner till kameror och kaffemaskiner. Med en smidig och flexibel leasingtjÀnst blir det busenkelt att vÀlja mellan att uppgradera eller behålla utrustningen nÀr avtalet går ut.

• Uppgradera i förtid - alla Mac-produkter gÃ¥r att uppgradera 12 mÃ¥nader i förtid.
  • LÃ¥ga mÃ¥nadskostnader - hÃ¥ll koll pÃ¥ kassaflödet och satsa pÃ¥ tillvÀxt.
  • Allt pÃ¥ en faktura - gör bokföringen lÀtt som en plÀtt genom att samla allt som en kostnad.
  • Personlig service - inga lÃ¥nga telefonköer, bara snabb hjÀlp nÀr du behöver det.
  • RÃ¥d om teknikbehov - fÃ¥ hjÀlp frÃ¥n bestÀllning till uppgradering och support.
  • HÃ¥llbarhet i fokus - uppgradera tekniken och bidra till en grönare framtid genom Ã¥teranvÀndning och Ã¥tervinning.

Har du frågor? Chattsupporten Àr alltid redo att hjÀlpa till. Oavsett om du Àr i uppstarten eller behöver utrustning för att expandera, blir processen enkel och problemfri.

Om Permånad

Mission
Att möjliggöra många drömmar genom att skapa det mest innovativa och hållbara sÀttet att få tillgång till teknik.

TÀnk så många fantastiska företagsidéer som aldrig blir av, som aldrig får se dagens ljus. Det som driver oss på Permånad Àr att göra allt vi kan för att dina företagsdrömmar ska bli verklighet. Vi gör det genom att erbjuda ett banbrytande, enkelt och hållbart sÀtt att få smidig tillgång till all den teknik du behöver. På så sÀtt kan du fokusera på det du gör bÀst och se till att dina drömmar blir förverkligade.

4.5

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt, mycket bra kundservice!

2026幎4月30日

Permånad からの回答

Hej! Tusen tack för recensionen, kul att höra att du haft en bra upplevelse!

Snabbt och enkelt

2026幎4月8日

Permånad からの回答

Hej! Kul att du lyfter fram att det har varit enkelt och gått snabbt – det betyder mycket för oss. Tack för feedbacken!

Snabb hjÀlp

Snabb hjÀlp. Fick ett bÀttre erbjudande nÀr produkten inte fanns inne. Grym service.

2026幎3月24日

Permånad からの回答

Hej! Vad roligt att höra att du uppskattade att vi kunde hitta ett bÀttre erbjudande till dig. Tack för att du delar med dig!

Snabbt inget klabb

2026幎3月19日

Permånad からの回答

Hej! Vad bra att vår tjÀnst motsvarade dina förvÀntningar. Tack för de fina orden :)

5぀星のうち5の評䟡

Grym service och snabb leverans!

Grym service och snabb leverans!
Min 6:e produkt från permånad

2026幎3月19日

Permånad からの回答

Hej, vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med vår service och leveranstid!
Tack så mycket för din recension!

VÀldigt nöjd.

VÀldigt nöjd.

2026幎3月10日

Permånad からの回答

Hej! Vad roligt att höra att du Àr nöjd. Tack för att du delar med dig!

5぀星のうち4の評䟡

verifikationstjÀnsten funkade inte

verifikationstjÀnsten funkade inte, men det var banken, inte Permånad

2026幎2月16日

Permånad からの回答

Hej! Tack så mycket för din recension. Tråkigt att höra att det var strul med signeringen hos banken, skall vara åtgÀrdat nu!

JÀttenöjd med servicen!

JÀttenöjd med service, hur snabbt jag kunde få grejerna och med dealen överlag!

2026幎1月21日

Permånad からの回答

Hej Yannick! Tack för recensionen - kul att höra att du Àr nöjd med oss!

5぀星のうち1の評䟡

Riktigt besviken på detta företag

Riktigt besviken på detta företag!

BestÀllde en dator, en annan skickades och fick mail först efter att den blivit skickad om det var okej att det blev denna istÀllet. Ingen kompensation för besvÀret, nÀr problemet låg hos företaget.

Haft problem med datorn sen start. Ingen service eller hjÀlp över huvud taget. Företaget tar inte ansvar för strul.

Oförutsedda och dolda kostnader med en oklar och svårnavigerad hemsida.

Blivit lovad månadsbetalning men får enbart fakturor kvartalsvis. Nordea Finnans går knappt att få tag på och de lÀgger på extra kostnader nÀr något strular med betalning så som att fakturor inte skickas ut i tid, eller inte alls vissa gånger.

Har avslutat leasingen i förtid och betalat av hela datorn enligt deras verktyg på hemsidan. Får nu mail om att jag ska betala för två kvartal till nÀr jag på hemsidan fick bekrÀftat att det den var betald och utköpt. Först nÀr jag får en bekrÀftelse står det att betalning för två kvartal till kvarstår?!

HÀr har vi ett företag som INTE tar ansvar för sina tjÀnster dÀr kunden blir lurad om och om igen. Mitt råd Àr att inte ens övervÀga att anvÀnda detta bolag!

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

Hej Chris,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi Àr ledsna att det hÀr blev en sÃ¥ frustrerande process för dig – det Àr inte den upplevelse vi vill att nÃ¥gon kund ska ha.

Vi vill samtidigt ge lite kontext till det du beskriver, så att bilden blir så rÀttvis som möjligt:

Vid leveransen handlade det om en Àndring i specifikation (fÀrg) för att kunna leverera snabbare. Det skedde i dialog med dig och en modell med lÀngre leveranstid fanns tillgÀnglig som ett alternativ.

Vi har varit i kontakt med dig gÀllande problemen med datorn och hÀnvisat till att registrera ett reparationsÀrende via Mina sidor. Vi har Àven erbjudit både reparation och lånedator under tiden, vilket inte utnyttjades.

GÀllande kostnader och betalningsupplÀgg framgår dessa i avtalet och i orderbekrÀftelsen samt på vår webbsida. Betalning sker kvartalsvis enligt det val som gjordes vid bestÀllning.

Vid avslut anges tydligt vilket datum avtalet upphör och att hyresfakturor fram till detta datum behöver vara betalda. Detta framgår både vid avslut i Mina sidor, i bekrÀftelsemejlet samt på kvittot för utköpet.

Vi har full förståelse för att detta Àndå kan upplevas otydligt nÀr flera delar sker samtidigt, och vi tar till oss din feedback kring hur vi kan göra informationen Ànnu tydligare!

Vi Àr fortsatt tillgÀngliga för att reda ut detaljer kring betalningar och underlag – du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig sÃ¥ hjÀlper vi dig.

Effektiv och snabb service

Effektiv och snabb service

2025幎12月3日

Permånad からの回答

Hej Susan! Tusen tack för recensionen, kul att höra att du Àr nöjd med oss!

Smidigt och lÀtt

Smidigt och lÀtt. Perfekt för företaget.

2025幎11月7日

Permånad からの回答

Hej Johan! Kul att höra att vår tjÀnst har fungerat smidigt för dig. Tack för att du tog dig tiden att recensera oss!

5぀星のうち5の評䟡

per mÃ¥nad Àr en verkligen bra site med

per månad Àr en verkligen bra site med stort utbut, snabba leveranser och snaba på att handlÀgga ansökningar. De Àr hjÀlpsamma och trevliga som få

2025幎11月17日

Permånad からの回答

Hej Johan! Tack så mycket för din recension. Trevligt att höra att du Àr nöjd med oss!

5぀星のうち1の評䟡

Otydlig avtalsinformation och ovÀntade kostnader

Jag skrev på ett avtal för 12 månader hos Per Månad och utgick från att avtalstiden skulle starta från signeringsdatumet. Avtalet signerades den 8 oktober, men först efteråt fick jag reda på att avtalsperioden startar kvartalsvis, vilket i praktiken förlÀngde bindningstiden med nÀstan tre månader. Detta framgick inte tydligt innan jag skrev under.

Utöver detta visade det sig att den faktiska kostnaden blev ungefÀr 25 % högre Àn vad jag uppfattade vid tecknandet. Även hÀr hade kommunikationen frÃ¥n företaget kunnat vara betydligt tydligare.

Sammantaget har upplevelsen kÀnts missvisande och jag rekommenderar att man Àr mycket noggrann med att lÀsa allt det finstilta innan man skriver på.

2025幎10月8日
自発的なレビュヌ

Permånad からの回答

Hej Fredrik! Tråkigt att höra att det har blivit så fel med faktureringen.

Vi jobbar med flera finansbolag, och de allra flesta startar upp avtalen kvartalsvis. Framöver kommer vi ta bort möjligheten att vÀlja kvartalsvis fakturering på 12 månaders avtal, så att detta inte ska kunna hÀnda igen. Vid månadsvis fakturering blir det rÀtt från början.

Sedan denna recension skrevs har vi varit i kontakt med dig och gjort en Àndring så att ditt avtal nu startas upp tidigare samt faktureras månadsvis. Jag har Àven mailat dig för att höra om det Àr något mer vi kan göra för att du ska kÀnna att vår tjÀnst motsvarar dina förvÀntningar. Tveka inte att höra av dig till mig eller till mina kollegor på chatten om du inte kÀnner dig helt nöjd, vi brukar oftast svara snabbt dagtid!

Snabbt och smidigt

Otroligt enkelt, från ena kvÀllen till morgonen dagen efter. Leverans till dörren.

2025幎10月23日

Permånad からの回答

Hej! Kul att höra att du Àr nöjd med oss, tack för recensionen!

5぀星のうち4の評䟡

Snabb respons

Snabb respons, löser det produkter man önskar.

En förbÀttring Àr att få paketen samlade på pall och levereras till adressen. Har han vid ett par tillfÀllen att paketen skickats till posten i olika sÀndningar.

2025幎10月7日

Hej Alexander!

Tack för din recension samt förslag på förbÀttring!

Vår målsÀttning Àr att leverera så snabbt som möjligt, dÀrför bestÀller vi produkter från de leverantörer som har i lager. Då kan det ibland bli flera försÀndelser. Om du i framtiden önskar samleverans kan du meddela detta i vår chatt så tittar vi på alternativen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。