レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dygtig og yderst professionel behandler. Føler mig altid i trygge hænder under behandling. Har fået lavet bryn i 2018 og kommer fortsat til årlige Touch up. Varm anbefaling herfra.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fantastisk dygtig og lyttende behandler som ikke laver nået man ikke ønsker ! Hun er meget opmærksom og yders dygtig overfor små enkle detaljer! Arbejder ens hud i mod farven eller behandler DU s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik sidste år lavet bryn ved Gitte og jeg har været så tilfreds med resultatet. Faglig, kompetent og sød behandling med det flotteste resultat. Jeg har nu været til min første årlige touch up på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved Gitte får man en rigtig god og professionel vejledning samt behandling. Men også flotte, omhyggelige og naturlige resultater! Har både fået lavet permanente øjenbryn og eyeliner med et h... もっと見る

企業情報

1. アートメイク クリニック
  2. エステティック サロン
  3. アイブロウ バー
  4. スキンケア クリニック

当該企業による記述

Master i Permanent Makeup Bryn & Læber Bryst pigmentering / Areola Tattoo Removal -uden brug af laser Hovedbundspigmentering / Scalp Pigmentation

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Varm anbefaling.

Dygtig og yderst professionel behandler.

Varm anbefaling herfra.

2025年9月15日

Permanent Makeup Fyn からの回答

TAK for de fineste ord her, altid en fornøjelse at have dig i briksen her i klinikken.... Mvh Gitte

5つ星のうち5の評価

Mit første Touch up på bryn

Jeg har nu været til min første årlige touch up på mine bryn. Elsker det 😍 De er så naturlige så hvis nogen nævner noget spørger de om jeg er blevet klippet eller fået farvet hår😅.

2025年4月8日
5つ星のうち5の評価

Meget professionelt og seriøs…

Meget professionelt og seriøs behandler, gik derfra med tilfredsstillende resultat.
Havde Gitte haft hendes forretning tættere på min bopæl, ville jeg komme oftere.

2025年1月14日

Permanent Makeup Fyn からの回答

TAK for de fine ord..... du skal i alle tilfælde være velkommen til hver en tid :-)

5 store 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg kan uden at blinke varmt anbefale Permanent makeup Fyn V./ Gitte Balsby.
Gitte er sød og meget kompetent til sit fag og jeg følte mig 100% tryg i hendes hænder.
Jeg kommer helt sikkert igen👍

2025年1月9日

Permanent Makeup Fyn からの回答

1000 TAK for din fine anmeldelse - du skal være så velkommen igen :-)

5つ星のうち5の評価

Her kan du trygt få dine behandlinger

Mine varmeste anbefalinger til behandling hos Gitte

Kvalitet, grundighed, professionel, og med god tid til rådgivning i lækre omgivelser i en omsorgsfuld energi

Alice

2023年3月12日

1000 tak for dine fine ord.... en fornøjelse at åbne og læse :-) Mvh Gitte

5つ星のうち5の評価

Det bør alle unde sig selv

Jeg fik Gitte anbefalet, og gik længe for at tage mig sammen (pga sygdom) ...
Jeg fik en varm empatisk modtagelse af Gitte, som også er meget lyttende.
Jeg lagde mig beroliget på briksen, og hvor jeg nød det !!
Tak, Gitte, at du er så rummelig og jeg er så taknemmelig for de behandlinger, jeg fik ❤️
Jeg kommer helt klart tilbage.
Mange hilsner Lissen

2023年2月5日

Permanent Makeup Fyn からの回答

TAK fordi du giver dig til til at skrive denne fine fine anmeldelse..... Jeg er bare glad for at du fik en god oplevelse at dit besøg i min klinik :-)

Fantastisk oplevelse🌞

Fantastisk professionel og kyndig vejledning .. med efterfølgende behandling…
Oplever en rolig stemning og kan klart anbefale behandling hos Gitte.

2022年10月25日
5つ星のうち5の評価

Gitte er perfektionist ud til fingerspidserne!

Gitte er perfektionist ud til fingerspidserne - det er man ikke i tvivl om! Jeg har researchet og overvejet permanent bryn i flere år, og nu er det eneste som ærgrer mig, at jeg ikke gjorde det noget før! Jeg er SÅ glad for, at jeg endte i hænderne hos Gitte ved permanent makeup Fyn❤️ smukt smukt smukt resultat af mine ombre brows!

2022年9月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg har været kunde gennem nogle år

Jeg har været kunde gennem nogle år, fået forskellige behandlinger - og jeg kommer glædeligt tilbage. Jeg er mere end tilfreds med de resultater jeg går ud ad døren med, ikke mindste den vejledning jeg får!! Jeg er endda kommet til at give Gitte et kram engang, bare af ren eufori over resultatet med mine bryn, jeg er ellers ikke typen der kaster om mig med den slags - herfra lyder en stor anbefaling; med risiko for flotte bryn og velplejet- og behandlet hud 🌸

Top professionel behandler

Aldrig har jeg mødt så professionel en behandler som ejer Gitte, hun er yderst opmærksom på kunden, hvilke personlighed og hudtype man har og udføre det smukkest arbejde lige præcis til dig👏
Tak Gitte for din ærlighed og din kunstnerisk evner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Til dig 👏👏

Ombre bryn

Jeg har fået lavet de FLOTTESTE ombre bryn hos Gitte. Gitte er ikke kun en helt eminent dygtig og yderst professionel behandler, hun er også det sødeste menneske. Jeg kører gerne 85 km for at få behandlinger lavet af Gitte og jeg giver derfor Gitte mine BEDSTE anbefalinger. Hun er den BEDSTE til det hun laver.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5つ星のうち5の評価

Har igennem godt og vel 3 år kommet som…

Har igennem godt og vel 3 år kommet som kunde hos Gitte hhv. til ansigtsbehandling og bryn m. opfyldning. Gitte har lavet de flotteste bryn på mig, selv mine 3 piger i 20'erne (der går meget op i skønhed) har rost dem til skyerne. Første gang havde jeg nogle udfordringer med nine bryn. Gitte blev ved, indtil hun var tilfreds og uden ekstrabetaling. Gitte er meget professionel, dygtig og mega perfektionistisk. Jeg føler mig meget tryg i Gittes hænder, og til efteråret skal jeg i hendes kyndige hænder igen.
Kram fra Birgitte.

2022年8月30日

Top professionel

Top professionel, langt over niveau dygtig og 100% seriøs i sit arbejde. Helt igennem flot det Gitte laver, altid. Har været hos hende flere gange og kommer naturligvis igen - og igen. Kender flere der er lige så tilfredse. Varm anbefaling :)

2022年8月30日
5つ星のうち5の評価

Glad kunde i gennem mange år :-)

Jeg har været fast kunde hos Gitte i mange år. Jeg får lavet mine bryn -og glæder mig hvert år til det årlige touch up. Behandlingen er SÅ ordentlig, dybt professionel og grundig -og så er Gitte altid imødekommende, glad og troværdig. Produkterne er så gode og uden farlig kemi -det sætter jeg stor pris på. Virkelig behageligt at være kunde hos Gitte, på ALLE planer.

5 stjerner til både Gitte og hendes smukke klinik

Jeg er kommet hos Gitte de sidste par år efterhånden og jeg ELSKER mine bryn. Troede ærlig talt ikke det var muligt at kunne lave noget så flot ud af det jeg kom med (hvilket var ingenting).
Det jeg sparer af tid hver morgen nu og at jeg hver morgen stadig har pæne bryn, er mere end pengene værd.
Gitte er sød, professionel, betænksom og varm og jeg vil til hver en tid anbefale hende ❤️

5つ星のうち5の評価

Jeg har kommet ved Gitte i nogle år nu

Jeg har kommet ved Gitte i nogle år nu. Jeg har ikke tillid til andre end hende, hvad angår at tatovere mig i ansigtet med pmu. Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til hende, og hendes klinik 🙏 Hun lytter til ens ønsker og giver suveræn rådgivning.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。