レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super sted til at holde fest eller bryllup, super fine lokaler med rigtig god mad og god service. Personalet var virkelig flinke. Inden festen blev der forventningsafstemt så alt kunne planlægges. Ka... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har lige holdt sølvbryllup på Perronen. Alt var perfekt - lige fra vores første møde ang. arrangement til de dygtige og søde serverings piger sagde godnat. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi holdte min datter’s fødselsdag på perronen og der var ikke noget at sætte en finger på , dagen var præcis hvad hun havde håbet på , lige fra lokalet , personalet og til maden .. Det er bestemt ikke... もっと見る

企業情報

1. 仕出し業者
  2. 宴会場
  3. イベント管理会社
  4. イベント プランナー
  5. イベント会場
  6. ウェディング サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Perronen er events - intimkoncerter - julefrokost og selvfølgelig tilbyder også mad, drikke, personale mm. kig ind for event kalender

4.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super sted og god mad

Inden festen blev der forventningsafstemt så alt kunne planlægges. Kan varmt anbefale.

2025年8月23日
5つ星のうち5の評価

Super oplevelse til Minidesigns…

Super oplevelse til Minidesigns personalefest!
⭐⭐⭐⭐⭐

Vi holdt Minidesigns personalefest hos Perronen – og det var en kæmpe succes!

Lokalerne er flotte, lyse og rigtig godt indrettet til både spisning, DJ og dans. Vi var et stort hold, og der var god plads til det hele. Stemningen var i top, og musikken kunne sagtens spille uden problemer – der var dans og fest helt som vi havde håbet.

Vi havde på forhånd været lidt spændte på, hvordan det ville fungere med flere selskaber i huset, men personalet var virkelig professionelle og klarede det hele med overblik og god kommunikation. Vi oplevede hverken støjgener eller begrænsninger – tværtimod fik vi masser af ros for festens energi.

Det er tydeligt, at Perronen har erfaring med at håndtere både store og festlige arrangementer. Vi anbefaler klart stedet til andre virksomheder eller private, der vil holde en fest med musik og gang i den.

Tusind tak for en rigtig god aften – vi vender helt sikkert tilbage!

2025年5月31日

60 års fødselsdag

Holdt min 60 års fødselsdag i ventesalen. Alle gæsterne synes, det var et fantastisk hyggeligt sted, og maden var god og rigelig, personalet søde og hjælpsomme. Kan kun anbefales

2025年5月17日

Var til 80 års fødselsdag

Var til 80 års fødselsdag .
Super dejligt mad rigeligt til alle. Alt smagte dejligt , super mør kød dejligt salater ja alt ok . Super dejlig betjening , smilende og snakkende.

2025年6月21日
5つ星のうち2の評価

Dårlige lokaler til fest med musik

Var til den skønneste fest hos gode venner 2x60 år i lørdags kl. 13 i et flot stort lokale vi var over 90 personer.
Til start var det godt, men det holdt så ikke festen igennem desværre.
Ved 16-17 tiden startede en bryllupsfest op i lokalet ved siden af og det blev så bremsen for den skønne fødselsdagsfest vi var til. For personalet kom mange gange og vil have skruet ned for vores skønne DJ som jo var et vigtigt del af festen der var jo gang i den og mange ude og danse. Og nej der blev ikke spillet højt vi kunne hele tiden sidde og snakke sammen ved bordene.
Ikke nok med stedet selv havde anvist hvor det var bedst DJ stod i lokalet, så flyttede Vi gæsterne DJ til modsatte ende af lokalet for at afhjælpe. Men nej de kom stadig og ville have musikken skruet ned og ja til sidst blev der truet med at lukke festen…. For hulen da også hvilken uprofessionel måde at håndtere det på. Øv øv hvor i ødelagde en god fest. ( Tænker at det var lige så Øv for brylluppet ved siden af)
Sommer summarum kan IKKE anbefale dette sted til fest med musik. Før de får bedre lydisolering mellem lokalerne. Perronen Lever ikke op til det De skriver om deres festlokaler på deres hjemmeside.

Dårlige lokaler

Var til et stort 2x60års fødselsdagsfest som startet kl. 13.00 med 91 gæster
I lokalet ved siden startet et bryllupsfest kl.16.00
Der var vores fest i gang på dansegulvet, men flere gange blev musikken dæmpet fra opfordringen af personalet pga. bryllup ved siden af samt flere gange måtte musikken stoppe pga. af tale ved brylluppet. Er chokket over at 2 sådan store fester ikke kan holdes i samme bygning. Når man reklamerer med at det er festlokalet. Begge fester blev jo mere eller mindre ødelagt pga af disse oplevelser. Aldrig vil jeg anbefale dette sted.

2025年5月23日
5つ星のうち2の評価

Får 2 stjerner pga lækker mad og søde…

Får to stjerner pga lækker mad og søde piger. Der var DJ til festen og der blev klaget over for høj musik. Gæsterne tættest på DJ kunne tale sammen så der blev ikke spillet højt. DJ har aldrig prøvet at spille så lavt - oplyste han. Der blev truet med at lukke festen. Bryllup ved siden af havde ikke musik. DJ fjernede alt bas, skruede ned og flyttede plads til længst væk. Stadig ikke godt nok. Stedet kan ikke anbefales til fest.

5つ星のうち1の評価

Hvordan kan man holde et bryllup som…

Hvordan kan man holde et bryllup som starter kl. 17, i lokalet ved siden holdes 2x60 års som starter kl. 13.00
Lokalerne er så dårlig isoleret.
Festen i lokalet er jo godt i gang når bryllupsfesten starter.
DJ på OG der blev ikke spillet højt.
7 klager, hvor er det uprofessionelt, når man som ejer må være bekendt med ikke har en ordentlig lydisolering.
Maden var dejlig og pigerne var søde.
Men 2 fester der er ødelagt.😡😡😡😡😡
Håber begge selskaber får en kæmpe kompensation.😡😡😡😡

En fantastisk stemning

Vi har holdte vores 50 års fødselsdag og vores pigers konfirmationer på Perronen og alt fra mødet med Sandra på kontoret til servicen til festen var perfekt med mad, drikke og der er en god stemning på Perronen.

2025年1月24日

Holdt min 80 års fødselsdags fest

Holdt min 80 års fødselsdags fest.
Alt var perfekt lige fra de første samtaler til de søde serveringspiger, maden og det hyggelige lokale kupeen.
Alt med til at skabe de gode rammer og minder om en dejlig fest.
Klar anbefaling fra mig og mine gæster.
Mh Finn

2025年1月12日

Rigtig godt arrangement

Rigtig godt arrangement, lige fra bord pynt til personalet.
Dejlig mad, oksemørbrad kunne tygges med øjenbrynene, fantastisk mør. Personalet var smilende og professionelle og gav den gas i baren og forstod at skabe en fest.
Kun positive feedback fra gæsterne.

2024年11月23日
5つ星のうち2の評価

Oksemørbraden var elendig og ingen special drinks

Til et bryllup fik vi oksemørbrad, kødet var sejt, så enten var det ikke oksemørbrad eller også var det dårligt tillavet. Der var åben bar, men ingen special drinks. Der var 3 store bowle med spiritus, blandet med cola, juice m.m. Fik en rom og cola fra én af dem, den smagte rædderligt. Fik i stedet en mørk billig rom i et glas plus Pepsi Max cola. Bacardi rom havde de ikke og heller ikke Coca Cola. Det mest opmuntrende var gæsterne til bryllupet.

2024年8月31日

sølvbryllup på Perronen.

Har lige holdt sølvbryllup på Perronen.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til stedet.
Tak for I gjorde vores fest, til noget særligt 🌺

2024年5月19日