Afgelopen week hebben we als team een training gevolgd bij Persoonlijkheid.nl onder begeleiding van Annelieke en dat was echt waardevol. Niet alleen interessant om meer over jezelf te leren,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top dag gehad! Weer mooie inzichten mogen krijgen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak! Aanrader voor iedereen die wat dieper wil spitten in wie hij/zij daadwerkelijk is en hoe je dit op de juiste m... ãã£ãšèŠã
Ik vond het een goede test, wel vond ik sommige onderdelen lastig te begrijpen en was ik in eerste instantie niet zo te spreken over de test. Het hele bestand in mijn chatgpt geupload en die he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tijdens de eendagscursus veel geleerd over mijzelf, mijn persoonlijkheid en waarden + waar dit vandaan komt en hoe dit alles samenhangt. Ook voorbeelden gekregen om je welbevinden te verbeteren. K... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Over Persoonlijkheid.nl
De testen zitten goed in elkaar en zijn voor iedereen waardevol. Als je daar ook nog eens de opleiding bij pakt ga je bizar veel inzichten opdoen en leren over jezelf. Daarbij zijn Elian en Miro ook nog eens twee business professionals die live tijdens de opleiding een geweldige beleving aanbieden, en je tegelijkertijd een hoop andere ondernemers leert kennen.

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Geen slechte persoonlijkheden, alleen onbegrepen!
Ik heb de persoonlijkheidstest een tijdje geleden gedaan. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag, maar het zorgt er grappig genoeg ook voor dat ik anderen beter snap. Erg waardevol.

4 jaar kennis in 3 dagen
3-daagse cursus gedaan en heb het gevoel dat ik 4 jaar aan kennis erbij heb gekregen. De inzichten en praktische toepassingen over hoe ik mijn persoonlijkheid voor me kan laten werken en hoe ik een positieve draai kan geven aan mijn eigenschappen waar ik wat mag leren zijn echt goud. Buiten dat was het ook nog eens erg gezellig

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Zeer duidelijk / echt een aanrader.

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Ik heb de testen en de opleidingenâŠ
Ik heb de testen en de opleidingen gevolgd en dit waren een van de meest waardevolle dagen van mijn leven!

top ervaring!
In het afgelopen jaren meerdere trainingen van Miro (en Elian) gehad. Zowel tweemaal een 3-daagse, waarbij ik mijzelf beter leer begrijpen, waar zowel m'n ontwikkelpunten liggen maar ook m'n 'val'kuilen, maar daarnaast ook twee sparringssessie's met Miro gehad over mijn business.
Miro is iemand die van vele aspecten kaas heeft gegeten. Zijn ervaring op het gebied van ondernemen en psychologie heeft mij een duidelijk en concreet beeld gegeven over zowel mij als persoon, maar ook hoe ik mijn business hierop kan afstemmen.
Al bij al, het heeft wat gekost, maar de ervaringen die ik rijker ben, zijn onbetaalbaar.
Voor ieder die als persoon, of binnen zijn onderneming wil groeien... Een aanrader!

Dankzij jullie persoonlijkheidstest icmâŠ
Dankzij jullie persoonlijkheidstest icm analyse, ben ik me veel bewuster van mijn valkuilen en kwaliteiten. Uitgebreid rapport met concrete tips en adviezen. Door het leven navigeren is een stuk makkelijker, leuker en betekenisvoller geworden.

Twee 3 daagse opleidingen gevolgd
Twee 3 daagse opleidingen gevolgd. Belachelijk bizar hoeveel belichaamde kennis deze mannen hebben.
Niet alleen maar mooie rationele praatjes, ook vertaling naar de (emotionele) en realistische praktijk.

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Gigantisch mooi inzicht gekregen inâŠ
Gigantisch mooi inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid dmv big five test. Ook een coaching en gespreksvoering cursus-dag gevolgd. Is weinig dat je niet in je hedendaagse leven/business kunt gebruiken!

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Aanrader voor de intellectuelen en ambitieuzen
Toen ik voor het eerst de Big Five-persoonlijkheidstest van Jordan Peterson deed, werd ik spontaan depressief en lag ik een nacht lang wakker.
Gelukkig hebben Elian en Miro mij de superkrachten van mijn persoonlijkheidsprofiel doen inzien.
Naast dat ik mezelf een stuk beter begrijp, heb ik veel meer begrip gekregen voor anderen. Dit heeft mij een betere teamspeler gemaakt en ik irriteer me minder snel aan bepaalde persoonlijkheden in het dagelijks leven.
Een aanrader voor de intellectuelen, ambitieuzen en authentieke buitenbenen.

Sterke aanrader
Sterke aanrader! Miro biedt net altijd dat beetje extra wat je niet verwacht en achteraf veel gaat waarderen. Er zit veel inhoud en diepgang in de producten die worden aangeboden.

Extreem waardevol persoonlijkheidheids rapport
Ik heb de persoonlijkheids test gedaan met uitgebreidt rapport. En ik kan je zeggen dat het ontzettend waardevol is.
Om jezelf persoonlijk te ontwikkelen wil je natuurlijk eerst inzicht. Ik ging soepel door de vragen heen en kreeg echt een uitgebreid rapport waar ik zelf even verbaast van was.
Ik kreeg een duidelijk inzicht in mijn persoonlijkheid en stond glimlachend te lezen over hoe volgens het rapport dit zich vaak uit in je leven. Zó herkennend.
Ook als je een laag budget hebt, is dit echt een investering die je gewoon moet maken.

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
Ik word al meerdere maanden persoonlijkâŠ
Ik word al meerdere maanden persoonlijk gecoached door Miro en het is voor mij absoluut lifechanging. Heel dankbaar voor de inzichten op persoonlijk en business vlak. Als je serieus bent over persoonlijke groei, is dit de place to be.

Rapporten+opleidingen van topkwaliteit
Rapporten+opleidingen van topkwaliteit.
Ik kan maar 1 ding zeggen: ga met deze mannen in zee.

Persoonlijkheid.nl ããã®åç
5* Kwaliteit zoals je van Grow gewend bent.
Wat een ontzettend waardevolle en inhoudelijk ijzersterke test. Waar je in de meeste gevallen een halfbakken uitslag krijgt, is dit verbazingwekkend accuraat. Een glimlach van herkenning bij het bekijken van de uitslag zegt eigenlijk al genoeg. En...Zelfs la mama heb ik kunnen inspireren om van de week de test te doen. Dankjewel!
Waardevolle inzichten
De test maken ging heel makkelijk. De vragen waren duidelijk en de tool werkte gewoon prettig. Ik deed de test voor een sollicitatie en vond het verrassend nuttig. Het rapport liet goed zien waar mijn sterke punten liggen en zorgde er ook voor dat ik even stilstond bij wie ik ben en wat mij typeert als persoon. Het rapport met de uitslagen is zeer waardevol!
Complexe materie werd ge-entertaind.
Complexe materie werd ge-entertaind.
Met het duo Miro en Ellian* was de stof leuk om te volgen en ik merk dat ik na 7 maanden meer omzet draai, betere relaties heb en een betere relatie heb met mij zelf (lees: zelfacceptatie).
Mijn humor is ook sterk verbeterd, het moet Elian zijn.
Enorm veel inzichten opgedaan
Enorm veel inzichten opgedaan. Mooie bron om te reflecteren op jouw persoonlijkheid en de krachten/valkuilen die je bezit.
Veel aan gehad de afgelopen tijd. Kijk af en toe nog terug naar de uitslag en kan hierdoor mezelf beter begrijpen en uitleggen waarom ik werk zoals ik werk.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ