KÞbte en Êske med 27 stk fyldt chokolade. Super kvalitet. Man kan virkelig smage at det er kvalitets chokolade der er brugt. SprÞd, blank og meget behagelig i munden. 9 forskellige smage, der h... ãã£ãšèŠã
Modtog en Êske med 42 lÊkre stykker chokolade til jul (udlÞb 8/6-2100) Meget forskellige med fin smag. Kan kun anbefale Perto chokolade.
ForkÊlelse Det er nu den anden, Êske jeg forkÊler mig selv med, der er 27 stk chokolade jeg nyder, jeg elsker orange trÞffel og lakrids Vh. Linda
Fik en af jeres gavekurve fra nogle af mine venner. Der var karameller i som smagte dÃ¥rligt som i fordrevet selv mine bÞrn sagde ad. Chokoladen smagte os dÃ¥rligt og igen smagte som om det var fordr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Lakridskugler
Jeg synes deres Lakridskugler med mÊlkechokolade er helt virkelige gode!
UdmÊrket til prisen
UdmÊrket til prisen. Spiste i dag et marcipanbrÞd. FÞrste gang jeg har lagt mÊrke til det mÊrke.
MarcipanbrÞd 365
Har et par gange kÞbt Pertos marcipanbrÞd i 365.
Selvom de var billige, så forventede jeg mig klart et bedre produkt... mindst på hÞjde med Anthon Bergs.
Det var ikke tilfÊldet!
UnderlÞdigt produlkt!
ForkÊlelse
ForkÊlelse
Vh. Linda
kÞbte et stykke Perto Nougat-âŠ
kÞbte et stykke Perto Nougat- marcipanbrÞd men hvor er nougaten henne? jeg fandt den ikke, men ellers dejlig frisk.
Jeg fik en gaveÊske med 8 stkâŠ
Jeg fik en gaveÊske med 8 stk forskellige chokolader i fÞdselsdagsgave. Dejlige og anderledes chokolader med en god smag.
Har i dag fået en Chokolade kurv
Har i dag fået en Chokolade kurv, i gave, fra Perto. Det er godt nok skuffende at det fÞrste man trÊkker op af kurven er en lille pose med 8 stk fyldte chokolader. De er hvide. Men vi forsÞger alligevel at smage på dem og desvÊrre smager de virkelig dårligt og så opdager jeg at de udlÞber den 29/7, så de er altså ikke for gamle⊠men så alligevel fÞj altså! Har ikke lyst til at fortÊlle det til de glade givere. Men I skal altså hÞre om Det og isÊr når I lover 30 dages holdbarhed. Har ikke lyst til mere. Men kan jo ikke en gang give det vÊk!
Jane Thustrup
Rigtig god Hvid chokolademandel medâŠ
Rigtig god Hvid chokolademandel med lakridsgranulat ð
Yaks
Yaks. Fik en gaveÊske. Det smager jo slet ikke godt. Yaks
Gave ð
Fik en af jeres gavekurve fra nogle af mine venner.
Der var karameller i som smagte dårligt som i fordrevet selv mine bÞrn sagde ad. Chokoladen smagte os dårligt og igen smagte som om det var fordrevet. Eneste som var god var et lille marcipanbrÞd med solbÊr og en hvid chokolade med nougat og lemoncreme
Vi elsker chokolade i vores familie og ved hvad god chokolade er og det her var 90% rÊdselsfuldt.
lÊkker chokoladelakrids
lÊkker chokoladelakrids sÊrlig hvid med flydende lakrids, også mandler med hvid chokolade og lakridspulver
Jeg er meget utilfreds
Jeg er meget utilfreds med jeres gavekurve, varene smager af pap kassen indhold. Jeg har måttet smide flere produkter ( slik) ud.
Det er ikke så godt når det er så dyrt. Jeg anbefaler ikke til andre.
Mvh Anni
Meget lÊkker chokolade.
Meget lÊkker chokolade.
Og så kan den kÞbes i Brugsen.Dejlig oplevelse.
Smagfuldt marcipanbrÞdâŠ
Har lige smagt et marcipanbrÞd og det er 100 procent det bedste jeg nogensinde har smagt.
Har smagt en del efterhånden.
Vil helt klart kÞbe det igen.
Fik en kÞbmands kurv fra Perto iâŠ
Fik en kÞbmands kurv fra Perto i fÞdselsdagsgave, virkelig lÊkker kvalitet pÃ¥ det HELE ð.
Modtog en Êske med 42 lÊkre stykkerâŠ
Kan kun anbefale Perto chokolade.
Super lÊkker Êske fyldte chokolader.
KÞbte en Êske med 27 stk fyldt chokolade.
9 forskellige smage, der hver i sÊr var meget forskellige. Man kan virkelig smage at det er de Êgte vare der er brugt.
5 stjerner herfra, kan kun anbefales.
Ikke billigt men kvalitet og pris hÊnger godt sammen.
Kan slet ikke genkende de negative anmeldelser her på siden, hvor en del går gå på overskredne salgsdatoer. Det er vel ikke producentens skyld men detailleddet der har et problem.
Og er man ikke til forskelligartet smage men til sukker og marcipan skal man nok holde sig vÊk.
Dejlig oplevelse
Dejlig chokolade og overraskende forskellige bolcher, en behagelig oplevelse
Snydt endda i julen
Jeg har kÞbt en julekalender med lakridskugler. PÃ¥ kassen stÃ¥r der, jeg fÃ¥r 5 forskellige varianter. Jeg ved godt, jeg har snydt (jeg har Ã¥bnet alle lÃ¥ger allerede nu), men jeg har kun fÃ¥et 4 forskellige varianter. ALTSÃ
En engangs oplevelse kÞber det aldrigâŠ
En engangs oplevelse kÞber det aldrig mere kvalitet smag og pris hÊnger slet ikke sammen