レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb de Probiotica gekocht voor mijn kat met chronische diarree en kotsen als gevolg van kattencovid. Hiervoor had hij andere Probiotica die de klachten verminderden . Gezien het gebruiksgemak leek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een vriendelijke mailwisseling met een medewerker omdat mijn hond de snoepjes niet zo lekker vond. Het geld van de snoepjes wordt door PetCura teruggestort. Ook hoef ik de potten snoep niet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kat heeft last van allergie en moest corticosteroïden geven. Weet uit mijn ervaring dat dit komt door darm die uit balans is. Daarom deze probiotica tabletten besteld. Helaas na dagen van alles geprob... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze hond van 13 had deze winter last van zijn rug, nu hoorde ik van dit product via via. Onze hond gebruikt net een maand de petcura supplementen voor gewrichten, onze hond heeft echt vooruitgang g... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店
  2. 動物保護団䜓
  3. 動物救助サヌビス
  4. ペットショップ
  5. ペット トレヌナヌ
  6. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Bij PetCura is onze missie helder: wij willen het leven van elke huisdier verbeteren en baasjes de zekerheid geven dat ze hun beste vriend de zorg bieden die hij verdient. Met een diepe passie voor dierenwelzijn en een toegewijd team van experts ontwikkelen wij hoogwaardige, natuurlijke supplementen die de mobiliteit, vitaliteit en het dagelijkse comfort van honden en katten ondersteunen. We werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Onze producten worden zorgvuldig samengesteld, uitgebreid getest en voortdurend geoptimaliseerd. Alleen zo kunnen we garanderen dat elke pot PetCura bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger hondenleven. Maar PetCura is meer dan een product. Wij geloven in een community van hondenliefhebbers die elkaar inspireren, ervaringen delen en samen streven naar een betere toekomst voor hun viervoeters. Een plek waar kennis, vertrouwen en liefde voor dieren centraal staan. Welkom bij PetCura, waar wellness, wetenschap en warme zorg samenkomen om jouw huisdier elke dag sterker, gelukkiger en vrijer te laten bewegen. 💚

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Glucozamine

De honden lusten het graag en in de toekomst zal het uitwijzen of het helpt

2026幎3月29日

PetCura からの回答

Hi! Wat fijn om te horen dat de honden de snacks graag lusten 🐟

Het is inderdaad een kwestie van volhouden en het uitproberen; het kan een paar weken duren voordat je echt verschil merkt in beweging of gewrichtscomfort. Goed om te zien dat ze het lekker vinden, dat maakt het geven een stuk makkelijker!

We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je vragen hebben over gebruik of dosering, dan helpen we altijd graag.

5぀星のうち4の評䟡

Mijn hond is beter gaan lopen.

2026幎3月28日

PetCura からの回答

Hi! Wat geweldig om te horen dat je hond beter is gaan lopen 🐟😊

Dat is precies waar we het voor doen! Blij dat jullie het verschil merken. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus als je vragen hebt over gebruik of tips wilt om de gewrichten verder te ondersteunen, helpen we altijd graag.

De beste aankoop ooit

De beste aankoop ooit. Ter ondersteuning van de gewrichten van onze hond.

2026幎3月26日

Hi Marian, bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat geweldig om te lezen dat dit voor jullie de beste aankoop ooit is 🐟 Dat is een prachtig compliment en daar worden we echt blij van.

Dank je wel voor je vertrouwen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd voor je klaar.

Het helpt echt

Onze hond zakte steeds door zijn achterpoten maar sinds we petcura gebruiken zien we verbetering
Zijn nu 3 weken verder

Hi Sandra, bedankt voor je review! 😊

Wat fijn om te lezen dat jullie na 3 weken al verbetering zien bij jullie hond 🐟 Dat zijn mooie en hoopvolle signalen.

Eerst werd hij vrolijker

Al vrij snel nadat ik petcura begon te geven, werd mijn 8 jarige petit basset Otje vrolijker in het spelen ook al bleef hij een beetje mank lopen. Maar dat ging steeds beter en heb ik het ook met succes gegeven aan Coosje van 4 die een zere voorpoot had zonder dat de dierenarts iets kon vinden. Bij haar kan ik nu denk ik stoppen maar voor Ot heb ik 3 nieuwe potten gekocht. Het helpt hem echt zo goed!

Hi Annelies, bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat geweldig om te lezen dat Otje al snel vrolijker werd en steeds beter ging lopen 🐟 En wat fijn dat Coosje er ook zo goed op heeft gereageerd. Mooi dat je het bij haar eventueel kunt afbouwen en Otje verder ondersteunt.

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van jullie ervaring. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn hond was heel stijf en kon slecht

Mijn hond was heel stijf en kon slecht recht na 2 weken kan hij terug spelen en is hij veel blijer wij zijn tevreden over dit product grtjes tamara en dikke poot van onze blue voor de lekkere snoepjes die dan ook nog is echt werkenn

Hi Tamara, bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat geweldig om te lezen dat Blue na slechts 2 weken alweer kan spelen en zich zoveel beter voelt 🐟 Dat zijn de mooiste berichten om te ontvangen. Een dikke poot terug voor Blue! 💙

Dank je wel voor jullie vertrouwen en het delen van deze ervaring. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd voor jullie klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Perfectie spullen die de beestjes echt

Perfecte spullen die de beestjes echt helpen ga gelijk weer bestellen wacht nog even op mijn kortingscode

2026幎3月24日

Hi Carl, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat geweldig om te horen dat de beestjes er echt baat bij hebben 🐟 Daar doen we het voor!

We zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn teckels gaan er goed op

2026幎3月24日

Hi Kim, bedankt voor je 5-sterrenreview! 😊

Wat fijn om te horen dat je teckels er goed op gaan 🐟 Dat is altijd mooi om te lezen.

Hoop doet leven

Snelle levering en Ghitta lust ze graag, 2 dozen bijna opgebruikt en ga terug bestellen. Ze is 10 jaar oud en veel last van artrose, ik zie voorlopig weinig resultaat maar de volhouder wint, zegt men, dus opnieuw bestellen.

2026幎3月23日

Hi Monique, bedankt voor je review! 😊

Wat fijn dat de levering snel was en dat Ghitta ze graag lust 🐟 Dat is al een mooie basis.

We begrijpen dat je bij artrose graag snel duidelijk resultaat wilt zien. Soms heeft het lichaam wat meer tijd nodig, zeker bij langdurige klachten. Wat mooi dat je toch doorzet — en we hopen natuurlijk dat je de komende periode meer verschil gaat merken.

Dank je wel voor je vertrouwen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je willen overleggen over dosering of gebruik, dan staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Izzy kan weer lekker huppelen

Izzy kan weer lekker huppelen en komt niet meer stijf uit haar mandje. Ook de dag na een wandeling zie je haar nauwelijks manken

2026幎3月22日

Hi Petra, bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! 😊

Wat fantastisch om te lezen dat Izzy weer lekker kan huppelen en niet meer stijf uit haar mandje komt 🐟 En dat ze zelfs de dag na een wandeling nauwelijks mankt — dat zijn echt prachtige verbeteringen.

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service, pakket was onderweg kwijt geraakt (gestolen of met legen container ?) klantenservice reageert heel vriendelijk en heeft het direct super goed opgelost
Heel heel goed

Hi M.J., bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat vervelend dat je pakket onderweg kwijt was geraakt, maar fijn om te lezen dat dit direct en naar tevredenheid is opgelost 🐟 We vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt en snel geholpen wordt.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je ons ooit weer nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Blije pup.

Onze pup liep niet lekker en volgens de dierenarts had ze een gescheurde kruisband rechtsachter en waarschijnlijk kwam daar een operatie aan.
Dure grap en toen kwam
het product van PetCura langs op de zoekactie,
besteld en nu na enkele weken loopt ze weer prima.
Wij blij en onze Lieke blij!!!

2026幎3月20日

Hi A Schadewaldt, bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat een spannend traject moet dat zijn geweest met de verdenking op een gescheurde kruisband. Wat geweldig om te lezen dat Lieke na enkele weken weer prima loopt 🐟 Dat zijn de mooiste berichten.

Dank je wel voor jullie vertrouwen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we altijd voor jullie klaar.

Helpt goed

Gaat nu wel beter met Zoëy. Ze staat gemakkelijk op en loopt beter. We zijn er blij mee.

Hi Natascha, bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat het beter gaat met Zoëy en dat ze makkelijker opstaat en beter loopt 🐟 Dat zijn echt waardevolle verbeteringen.

Supersnelle levering en service

Helaas wilden mijn poezen de snacks niet eten, maar verder was de service super! Snelle levering, heel snelle reactie op mails en veel goede tips. Ook de terugbetaling verliep perfect.

PetCura からの回答

Hi, bedankt voor je mooie review! 😊

Wat jammer dat je poezen de snacks niet wilden eten, maar fijn om te lezen dat je onze service, tips en snelle communicatie als positief hebt ervaren 🐟 Ook prettig dat de terugbetaling soepel is verlopen.

Dank je wel voor je vertrouwen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn hond is al op leeftijd en heeft al

Mijn hond is al op leeftijd en heeft al vanaf haar tweede levensjaar artrose in 1 voorpoot door een val. We hebben alles al geprobeerd. Op het laatst zelfs de Librela spuiten. Niets hielp meer en pijnstilling kan ze niet tegen. Toen kwamen we bij Petcura. We zijn nu 9 weken bezig en zie verbetering. Helemaal de oude zal ze niet meer worden. Heb de hele tijd al mail contact met Petcura en ze zijn echt heel vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben en leven met je mee. Ze hebben echt verstand van zaken. Bruikbare tips gekregen. En mocht ik nou denken na 3 maanden het helpt niet voldoende dan krijg ik m'n geld terug. Maar ik ga sowieso door met Petcura, ik zie echt verbetering.

PetCura からの回答

Hi Henriet, dank je wel voor je uitgebreide en mooie review 💚

Wat bijzonder om te lezen dat jullie al zo’n lange weg hebben afgelegd met haar artrose en dat jullie ondanks alles toch verbetering zien na 9 weken 🐟 Dat ze niet helemaal de oude wordt is begrijpelijk, maar elke stap vooruit in comfort is zó waardevol.

Fijn dat het mailcontact als prettig en betrokken wordt ervaren. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en eerlijk advies te geven.

Dank je wel voor je vertrouwen en doorzettingsvermogen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je blijven sparren of vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Perfect voor gevoelige kattendarmpjes

Sinds mijn kater PetCura probiotica heeft hij veel minder last van diarree (hij heeft medicatie en is dus gevoelig voor diarree), hij heeft veel minder haarballen. Verder denk ik dat zijn spijsvertering en vacht op termijn ook beter zullen worden. Dit gaan we fijn verder blijven geven zodat hij zich goed blijft voelen. Top product.

2026幎1月22日

PetCura からの回答

Hi, bedankt voor je prachtige review! 😊

Wat fijn om te lezen dat je kater zoveel minder last heeft van diarree en ook minder haarballen heeft sinds hij de probiotica krijgt 🐟 Zeker bij medicatiegevoelige darmpjes is dat heel waardevol.

Mooi dat jullie het blijven geven om zijn spijsvertering en vacht verder te ondersteunen. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn hond ging echt slecht lopen en hij

Mijn hond ging echt slecht lopen en hij gebruikt het nu 3 maanden en het werkt fantastisch geen last meer van de artrose.

Hi Margo, bedankt voor je prachtige review! 😊

Wat geweldig om te lezen dat je hond na 3 maanden zo’n groot verschil laat zien en geen last meer lijkt te hebben van zijn artrose 🐟 Dat zijn de mooiste berichten om te ontvangen.

5぀星のうち4の評䟡

We zijn deze heup en gewrichten

We zijn deze heup en gewrichten ondersteuning 6 weken het geven en zien wel verandering, maar moeten ook wel nog librelaspuit extra laten zetten.

PetCura からの回答

Hi, bedankt voor je review! 😊

Fijn om te lezen dat jullie na 6 weken al verandering zien 🐟 Soms is een combinatie met een Librela-injectie inderdaad nodig om het beste comfort te bereiken, zeker bij zwaardere klachten. Mooi dat jullie kijken wat het beste werkt voor jullie hond.

Dank je wel voor je vertrouwen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus mocht je nog vragen hebben of willen overleggen, dan staan we altijd voor je klaar.

Blije woef!

2026幎3月17日

Hi Steven, bedankt voor je 5-sterrenreview! 😊

Een blije woef, daar worden wij ook blij van 🐟💚

Het werkt echt,wij zijn zeer tevreden

Het werkt echt,wij zijn zeer tevreden

2026幎2月2日

Hi Filip, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat geweldig om te horen dat het echt werkt en dat jullie zo tevreden zijn 🐟 Daar doen we het voor!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。