pethellas.grレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Άμεση παράδοση των προϊόντων που παρέλαβα, σε εξαιρετικές τιμές. Κάποια διευκρίνηση που χρειάστηκα, τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο με εξυπηρέτησαν και φάνηκε η γνώση για το αντικείμενο τους! Συγχαρητ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!... もっと見る

連絡先

(42)

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Τα καλύτερα προϊόντα

Τα καλύτερα προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση πελατών !!!

2026年4月24日

pethellas.gr からの回答

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας!!!
Η ομάδα του Pet Hellas θα είναι στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!!

5つ星のうち5の評価

Πολύ εξυπηρετικοι με βοηθησαν σε ότι κι…

Πολύ εξυπηρετικοι με βοηθησαν σε ότι κι αν χρειάστηκα
Ευγενεστατοι και πολύ φιλικοι
Μεγάλη ποικιλία

2026年1月29日

pethellas.gr からの回答

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αξιολόγησή σας! Η ομάδα της Pet Hellas θα είναι πάντα στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε άλλοτε και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

5つ星のうち5の評価

Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πάρα πολύ…

Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πάρα πολύ καλές τιμές κ καταπληκτική εξυπηρέτηση που δείχνει επαγγελματισμό.

2026年1月10日

5つ星のうち5の評価

Βρήκα αυτό που ήθελα για το ζωάκι μου!

Βρήκα αυτό που ήθελα για το ζωάκι μου!
Άψογη εξυπηρέτηση και ποικιλία. Μπράβο παιδιά.

2025年11月20日

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αξιολόγησή σας!
Η ομάδα της Pet Hellas θα είναι πάντα στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

Υπέροχο κατάστημα

Υπέροχο κατάστημα! Το προσωπικό ειναι πολυ βοηθητικό και ευγενικό!

2025年11月26日

5つ星のうち5の評価

Το αγαπημένο μου pet shop

Το αγαπημένο μου pet shop ! Μου έχει γίνει συνήθεια πλέον να επισκέπτομαι το μαγαζί αυτό ! Το προσωπικό είναι πάντα με πλατύ χαμόγελο και η εξυπηρέτηση τους πάντα γίνεται καλύτερη! Έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη και έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις όταν μου προτείνουν οτιδήποτε για τα κατοικίδια μου! Το μοναδικό μαγαζί με τέτοια εξυπηρέτηση!

2025年11月24日

5つ星のうち5の評価

Εξαιρετικό pet shop με απίστευτη ποικιλία και καθαρό περιβάλλον!

Επισκέφτηκα αυτό το pet shop και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Ο χώρος είναι απίστευτα καθαρός και προσεγμένος, κάτι που δείχνει την αγάπη και τον επαγγελματισμό των ιδιοκτητών. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε τροφές για κάθε είδος κατοικιδίου—από γάτες και σκύλους μέχρι ψάρια, πουλιά, ερπετά και τρωκτικά.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι η έκθεση των ζώων! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να δεις από κοντά—όμορφα ψάρια, εξωτικά πουλιά, χαριτωμένα τρωκτικά και εντυπωσιακά ερπετά! Όλα φαίνονται υγιή και καλοφροντισμένα, κάτι που κάνει τη διαφορά.

Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να δώσει συμβουλές για τη σωστή φροντίδα του κάθε κατοικιδίου. Σίγουρα θα ξαναέρθω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε φιλόζωο!

2025年3月18日

5つ星のうち5の評価

Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με…

Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!!!

2025年3月19日

Άψογη εξυπηρέτηση

Άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πολύ καλές τιμές! Δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!

2025年2月7日

5つ星のうち5の評価

Άψογη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία και…

Άψογη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία και εξειδίκευση.

2025年3月19日

Great prices

Great prices
Fast delivery
Variety of products
Well done #PetHellasTeam

2024年12月20日

5つ星のうち5の評価

Αντιμετώπιζα προβλήματα με το σκυλάκι…

Αντιμετώπιζα προβλήματα με το σκυλάκι μου, απευθύνθηκα σε αρκετούς κτηνιάτρους για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω αλλά δεν είχα καταφέρει να βρω λύση. Μετά από μία συζήτηση που είχα με τον υπεύθυνο διατροφής σκυλιών στην PETHELLAS ακολούθησα τις συμβουλές του και το πρόβλημα το οποίο αποδείχτηκε οτι ηταν διατροφικό, λύθηκε 100% απλα ακολουθώντας τη διατροφή που μου συνεστησαν. Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για το ζώο μου είναι πολύ καλύτερα τώρα πια και σας εύχομαι να έχετε δύναμη να μπορείτε να βοηθάτε τους ανθρώπους και τα κατοικίδια τους. Καλή επιτυχία σε όλη την προσπάθεια που κάνετε!!!
Το ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε φαίνεται πραγματικά!

2023年11月1日

Απλά επαγγελματιες....

Απλά επαγγελματιες....
Απόλυτη γνώση του αντικειμένου τους με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν.

2023年1月4日

5つ星のうち5の評価

Τα πιο καταπληκτικά παιδιά με της…

Τα πιο καταπληκτικά παιδιά με της καλύτερες παροχές και προϊόντα για τα παιδιά μάς!!!! Ποικιλία και πολύ καλές τιμές!!!! Εννοείται πως προτείνεται γιατί πραγματικά θα λυθούν τα χέρια σάς!!!!

2023年1月5日

Great products & great service

Great products & great service,
Thank you 🙏

2023年1月1日

5つ星のうち5の評価

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση ,
Με καταπληκτικές τιμές για τους ομορφότερους φίλους μας , 🐾🐾

2022年12月27日

5つ星のうち5の評価

Ποιοτητα Αμεση αποστολή και εξυπηρετηση…

Ποιοτητα Αμεση αποστολή και εξυπηρετηση σε όλες μου τις ερωτησεις

2022年10月10日

VERY GOOD

GOOD QYALITY

2022年9月9日

5つ星のうち2の評価

INFRONT προιόν προς αποφυγή.

το προιόν που αγόρασα εις τριπλούν έφτασε πολύ γρήγορα στα χέρια μου αλλά δεν έκανε τίποτα για την δουλειά που το χρειαζόμουν, σκότωνε ψήλλους της στιγμής αλλά λίγο αργότερα κυκλοφορούσαν νέοι ψήλλοι, σαν να ήταν το φαρμακο φαγητό για εκείνους

2022年9月14日

pethellas.gr からの回答

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας. 🐾

Λυπούμαστε που το προϊόν δεν είχε το αποτέλεσμα που περιμένατε. Σε περιπτώσεις ψύλλων, συχνά απαιτείται συνδυαστική αντιμετώπιση (ζώο & περιβάλλον), καθώς μπορεί να εμφανίζονται νέοι ψύλλοι ακόμη και μετά την αρχική εφαρμογή.

Θα θέλαμε πολύ να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή λύση για την περίπτωσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε πιο αποτελεσματική αγωγή.

Είμαστε στη διάθεσή σας.

5つ星のうち4の評価