企業が回答しました
Heb zaterdag besteld, wilde daarna annuleren en toch sturen. Petitemort reageert echt slecht op de mail. Dezelfde zaterdag een annulering doorgegeven omdat ik elders geslaagd was. Pakket wa... もっと見る
企業が回答しました
6 geuren besteld, 6x exact de de zelfde geuren als het origineel. Niet alleen de geuren zijn goed, het verzenden ging snel binnen 1 dag in huis en een klein probleempje super snel opgelost.... もっと見る
ネガティブなレビューの 71%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
6 geuren besteld, 6x exact de de zelfde geuren als het origineel.
Zeker aan te raden!

Petite Mort からの回答
Very friendly and on point customer serv

Petite Mort からの回答
Heb naast een damesgeur een bestseller set besteld. Deze verscheen onder mijn bestelling als extra keuze. Dus ik verwachte damesgeuren te ontvangen. Nu bleek dit een mix te zijn van zowel dames, heren als unisex. Helaas zat er in die van mij maar 1 damesgeur in.
Toch navraag gedaan, want nu kon ik nog niet echt testen. Binnen twee dagen lag er al een nieuwe set met damesgeuren in de bus! Erg netjes én ik weet zeker dat ik er wel 1 of 2 van ga bestellen. De geuren blijven verrasssend lang zitten. Dus echt het proberen waard.

Petite Mort からの回答
Een tijdje geleden bestelde ik voor het eerst bij Petite Mort. Alles verliep vlekkeloos en ik was meteen enthousiast over de geuren, zeker ook gezien de geweldige prijs.Inmiddels raakt mijn voorraad op, dus ik ging opnieuw bestellen.
Bij mijn tweede bestelling ondervond ik helaas enkele problemen. Deze lagen niet aan Petite Mort, maar waren wel vervelend. Daarom nam ik contact op met de klantenservice – en die ervaring was werkelijk uniek!!!! Ik ontving snel een reactie, zelfs in het weekend en op feestdagen, en het probleem werd direct opgelost.
De parfums zijn geweldig en dat voor een kleine prijs. De klantenservice daarentegen voelt alsof je een exclusief merkparfum hebt gekocht.
Absoluut een aanrader!!!

Petite Mort からの回答
Naast grote tevredenheid over het product ook erg te spreken over de customer service. De 30 dagen garantie is 'echt', hier wordt niet moeilijk over gedaan. Hierbij wordt fijn en duidelijk gecommuniceerd. Ik ben fan!

Petite Mort からの回答
Geurtje zijn super lekker, voor een zachte prijs. Service is super. Ook
Als er n keer iets fout gaat. Ik bestel
Alleen nog hier👍👍 voor de hele familie

Petite Mort からの回答
Sehr gute Kommunikation und schnelle Lieferung. Der Duft ist sehr nah am Original. Das müsste man direkt vergleichen um vielleicht einen kleinen Unterschied festzustellen.
Hält sehr lange und duftet auch noch nach Stunden.
Sehr gut.

Petite Mort からの回答
Super flexibel, snel en heel erg klantvriendelijk! Heel blij met Petite Mort!

Petite Mort からの回答
snelle levering.helaas deed mijn pompje het niet van mijn flesje, dat kan iedereen gebeuren.
ze hebben dit direct opgepakt met een goeie service, binnen twee dagen kreeg ik een nieuw flesje opgestuurd.
Vanaf nu koop ik mijn parfum bij petite
mort. Heerlijke parfum voor een leuke prijs!!

Petite Mort からの回答
De geuren zijn perfect en de levering heel snel, bij levering deed 1 spuitstuk het niet van een geurtje. Na een bericht gestuurd te hebben een nieuw geurtje na 1 dag ontvangen. Super service. Aanrader

Petite Mort からの回答
Bestelling geplaatst op 8 maart (discovery set + giftcard ter waarde van circa €50). Op 14 maart navraag gedaan omdat er nog niets was ontvangen. Op 15 maart kreeg ik bericht dat mijn huisnummer ontbrak, wat opvallend is omdat een bestelproces dit normaal gesproken controleert. Op 16 maart mijn huisnummer opnieuw doorgegeven.
Op 19 maart ontving ik bericht dat mijn bestelling was geleverd. Het pakket bleek echter leeg. Dit direct gemeld, waarna excuses volgden en de toezegging dat de bestelling opnieuw zou worden verzonden, inclusief twee extra samples.
Sindsdien is er niets meer ontvangen en ook geen reactie meer op mijn berichten. Op 27 maart heb ik aangegeven nog tot de volgende dag te wachten en daarna mijn geld terug te willen. Inmiddels zijn we op 30 maart en heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.
Wat begon als een eenvoudige bestelling is uitgegroeid tot een traject van fouten, slechte opvolging en het uitblijven van communicatie. Dat maakt deze ervaring teleurstellend en onbetrouwbaar. Ik wacht nog steeds op een oplossing of restitutie.

Super goede ervaring,
Ik had 3 geurtjes besteld maar 1 vond ik helaas echt niet lekker.
Nu heb ik dit netjes aan gegeven via de chat van insta en mocht van hun een nieuwe uitzoeken en de andere terug sturen.
Wat een service
De geuren blijven echt de hele dag hangen.
En mooie prijzen !

Super goede service!
Mijn bestelling was zoek geraakt en petit mort heeft dit super goed opgelost!
De parfums zijn fantastisch!

Petite Mort からの回答
Ik had 2 geuren besteld waarvan er maar 1 geleverd was. Ik heb direct een mail gestuurd en ben zo ontzettend vriendelijk en snel geholpen en is mijn 2e geurtje nageleverd. Betrokken en betrouwbaar, ik voelde me echt serieus genomen en gehoord! Daarnaast ruiken mijn geuren ook ontzettend lekker, het past bij me en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Petite Mort からの回答
Via Instagram tot de site van Petite Mort gekomen. Benieuwd of ze het waar konden maken. Parfum Cigar Lounge besteld. Zware geur die niet helemaal bij mij past. Na 3 weken proberen, toch contact gezocht om te ruilen. Kon de parfum zonder probleem terugsturen en na 10 dagen ontving ik mijn nieuwe parfum Dark Wood, wat echt een heerlijke geur is en beter past. Super tevreden over het product en de klantenservice.

Petite Mort からの回答
Dit is zo n fijne site, de luchtjes zijn 1 op 1, en ik krijg er veel complimenten over! De verzending duurde iets langer, maar daar werd ik keurig netjes via updates en mails van op de hoogte gehouden.
Mijn tweede bestelling laat niet lang op zich wachten!

Petite Mort からの回答
Geurtjes besteld en binnen een week ontvangen. Eentje beviel niet erg goed en kreeg de vraag hoe ik de ontvangen geuren vond. Aangegeven dat eentje niet helemaal naar verwachting is. Hiervoor gelijk wat anders op gestuurd gekregen. Goede service en dit zeker niet verwacht aanrader dit!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。