Endelig en forskel for Bella
Vores labrador Bella havde en Ã¥nde, der kunne vÊlte en! Efter vi startede med Petnordens produkt, er forskellen tydelig â kÊleturene er blevet meget mere behagelige. Kan varmt anbefales!
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super hjÊlpsom kundeservice. Og produktet er superlÊkkert. Min hund Tokyo elsker smagen og hendes ånde er 100 gange bedre.
Jeg har lavet en ordre. Pengene blev trukket i samme sekund men jeg har ikke modtaget en bekrÊftelse på ordren. Jeg har forsÞgt 6 gange par mail at få et svar men intet svar. Nu er jeg nÞdsaget til at lave en politi anmeldelse hos politi og bank.

Petnorden ããã®åç
Jeg har bestilt og betalt for tandpleje til min hund for 10 dage siden og har ikke modtaget det endnu.
Mine mails jeg har sendt efterfÞlgende kommer tilbage med fejl.
Meget underligt og beklageligt, synes jeg.
Mette

Petnorden ããã®åç
Produktet kom hurtigt frem, og jeg er tilfreds med oplevelsen. Kan varmt anbefales. Ejeren er også god til at svare, mega god oplevelse.
Godt produkt og virkeligt fornuftig leveringstid. Det bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
min kone kÞbt det til vores hund, i starten var jeg skeptisk, men det var nok en af de bedste kÞb vi har lavet i lang tid. Er virkelig imponeret over resultaterne.
Rigtig rigtig godt produkt! Min hunds livsglÊde og kvalitetet er steget markant. Har prÞvet nÊsten alt men intet har virket så godt som dette! TUSIND TAK PETNORDEN!
Rigtig fint produkt som min hund hurtigt kan se og mÊrke forskel