レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Generelle gode oplevelser. Jeg har vÊret fysisk i butikken og bestilt online. Forud for det fysiske besÞg, havde jeg kontakt online med butikken, og med hurtig respons. Butikken er stor med masse... もっず芋る

Handlen var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt uden problemer. Produkterne levede fuldt op til forventningerne, og kvaliteten va... もっず芋る

Der er altid skÞn stemning og personlig vejledning hos PetPower. Kommer du i butikken, er der altid tid til hver enkelt kunde, og dine kÊledyr er mere end velkomne. Webshoppen er desuden oversku... もっず芋る

Hurtig levering. Stort udvalg , lidt billigere end andre steder. Altid en god oplevelse om det er nethandel eller BesÞg butikken i haderslev. Kan klart anbefale petpower

䌁業情報

1. ペットショップ
  2. 家畜飌料販売業者
  3. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Petpower.dk bliver danskernes dyrehandel. Over 30år erfaring i vejledning af udstyr til dit kÊledyr. Vi er 3 gode kollegaer som har lavet Petpower.dk sammen. Vi har i alt over 30 års erfaring i branchen, og den vil vi gerne bruge til at give kunderne: Stort udvalg God kvalitet HÞjt serviceniveau Lav pris Vores mission er at give danskerne en webshop med gode kvalitetsvarer, der matcher behov på både pris, kvalitet og udvalg, så de ikke behÞver at handle i butikker eller på flere forskellige webshops. Petpower.dk er en Dansk E-mÊrket webshop som hÞrer hjemme i den sÞnderjyske by Haderslev. Vi er 3 kollegaer fra en af Danmarks stÞrste dyrehandelskÊder. Da butikkerne blev solgt, var vi dog enige om at vi ikke var fÊrdige med at forkÊle danskerne med masser af gode tilbud og en fantastisk kundeservice. Vi besluttede derfor at fortsÊtte vores passion i Petpower.dk. Vi arbejder efter mottoet at hvis kunden er tilfreds er vi alle tilfredse. Vi bestrÊber os på at levere en god solid sÞnderjysk kundeservice og at du altid kan få råd og vejledning vedr. Dine kÊledyr. I Petpower er vi: Michael: har over 20 års erfaring fra dyrehandelbranchen hvor han har vÊret med til at opbygge en af de stÞrste dyrehandelkÊder. Michael er firmaets lageransvarlig og vores store stjerne på liveshop og i ser ham helt sikkert på stories og annoncer på Facebook. Lars: har ligeledes mange års erfaring 5 år som butikchef og 6 år som distrikchef inden for dyrehandel, han er firmaets tekniske geni og i vil opleve at det oftest er Lars som i får i rÞret eller får mails fra hvis i har spÞrgsmål vedr. Jeres kÊledyr, ordre eller andet på shoppen. Mona: er ny i branchen- men har stor erfaring indenfor kundeservice. Hun er vores humÞrspreder og den der altid ved hvornår der skal en kage til. Hun er pt i oplÊring i at lave hundetegn, men tag ikke fejl, hun har store ambitioner om at skabe en god sÞnderjysk forretning hvor vigtige nÞgleord er ordentlighed, kundeservice og gode produkter er i hÞjsÊde. Vi glÊder os til at byde jer velkommen som kunde i Petpower.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

513件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Generelle gode oplevelser.

Generelle gode oplevelser.

Jeg har vÊret fysisk i butikken og bestilt online. Forud for det fysiske besÞg, havde jeg kontakt online med butikken, og med hurtig respons. Butikken er stor med massere af plads og er overskuelig og med vildt godt udvalg, sÊrligt til min lille kanin.

Min online bestilling blev pakket og sendt samme dag, så det gik også hurtigere end forventet

2026幎4月13日

Min favorit dyrebutik

Der er altid skÞn stemning og personlig vejledning hos PetPower.
Webshoppen er desuden overskuelig, og varerne bliver leveret hurtigt.
Varme anbefalinger herfra.

2026幎4月6日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og fin service!

Opdatering:
De svarer ikke på mails. Jeg skrev denne anmeldelse for at vÊre med i deres konkurrence, men de har ikke svaret på en mail hvor jeg stillede spÞrgsmål til konkurrencen, så jeg tÊnker umiddelbart at det er en slags marketing scam.

Jeg bestilte Essentials kattefoder fra petpower, og det blev leveret super hurtigt! Top kvalitet, handler nok derfra igen 😁 Desuden fik jeg en lille seddel med hvor der stod hvem der havde pakket min ordre, det er altid lidt hyggeligt.

2026幎3月1日

Semi oplevelse

Jeg vil da gerne dele min oplevelse, nu i spÞrger :)

Hurtig forsendelse - det var super rart. Og faktisk også fine priser.

Det trÊlse var at tasken var i stykker.
Heldigvis brugbar, men der var lille hul på siden, hvor der kom fyld ud. Så kun kosmetisk, men alligevel. Det var trÊls.
Det var også trÊls at jeg selv skulle kontakte kundeservice og hÞre om de havde fået mailen jeg havde sendt med problemet. Og det var også trÊls at jeg igen måtte kontakte kundeservice en gang til, da de ikke vendte tilbage på mailen, som lovet.
Da jeg endelig har heldet med at få fat på en som kan hjÊlpe ( chefen havde fri ) for jeg bare afvide at jeg bare skal lade fyldet vÊre - det var ikke lige det forventet svar. Min hvalp bider jo i det. Det er jo noget spÊndende noget..

SÃ¥ en blandet oplevelse

2026幎3月4日