Jeg havde et specielt Þnske, og Gitte var ikke sen til at gribe mine tanker, og fremstille prÊcis hvad jeg Þnskede mig! Nu glÊder jeg mig bare til at prÞve det af, og se om ideen holder :D
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ har vi igen, igen, igen vÊret i Petshoppen, og endnu engang den mest fantastiske betjening, Gitte er simpelthen sÃ¥ omfavnende og inde i alt vi spÞrger om. SÃ¥ vores varmeste anbefaling. Ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvis jeg kunne give 10 stjerner - var det ikke for lidt.! Mandag middag bestilte jeg et solnet som jeg (optimistisk som jeg er) allerede skulle bruge onsdag, til mit hundebarn, pÃ¥ kÞr selv ferie. Det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god service og hurtig ekspedition .. Selvom vetbed skulle komme fra NL. Kom det inden for 2 dage.. virkelig god og personlig kontakt..
Butik med et stort udvalg af lÊkre artikler til din hund
Odstrupvej 14, 4571 , Grevinge, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Tak for de fine tÊpper og retrieverliner og ikke mindst tak for filersaksen âº
Jeg havde placeret en forholdsvis stor ordre hos Petshoppen , heriblandt en hundegård. Da varerne ankom, var bunden til hundegården desvÊrre gået i stykker. Jeg ringede til Petshoppen og fortalte om bunden, samt sendte billeder.
Hun var meget forstående, og meddelte at hun med det samme ville få sendt en ny bund. Denne modtog jeg kun tre dage efter vi havde talt sammen. PostvÊsnet havde desvÊrre vÊret så hårdhÊndet med varen, at også denne var gået i stykker, men ved at lÊgge de to ovenpå hinanden, lykkedes det, at få samme virkning, som havde det vÊret en ubeskadiget bund. Jeg sendte igen billeder til Petshoppen, og de spurgte om jeg ville sende hundegården tilbage og få en helt ny, eller om vi kunne blive enige om en dekort på prisen. Vi blev enige om en dekort som var tilfredsstillende for begge parter.
Den venlige betjening, varenes funktionalitet og velvilligheden til at samarbejde omkring et problem gÞr, at jeg igen vil bestille fra dem og helt afgjort kan anbefale denne online butik.
Kirsten BrÞnnum

Petshoppen ããã®åç
Det er altid en kÊmpe fornÞjelse at handle hos Petshoppen, det altid yder hÞj og hurtig service.
// Mikkel.

Petshoppen ããã®åç
Lynhurtig ekspedition afsendt straks. Meget fine (billige) priser og gode varer. Absolut et sted jeg handler igen.

Petshoppen ããã®åç
super hurtig betjening varen er i top og super hurtig forsendelse modtog varen 2 dage efter jeg havde bestilt den.. Bestilte sÞndag aften modtog varen tirsdag formiddag.. Vil til en vÊr tid handle her igen....

Hurtigt levering
Gode varer til en fin pris .

Mine vare kom Super hurtigt
Handler gerne der igen.

Petshoppen ããã®åç
KÞbte to skåle til min hund, de kom super hurtigt og var i fin kvalitet.
KÞber gerne her igen ðž

Petshoppen ããã®åç
Hvis jeg kunne give 10 stjerner - var det ikke for lidt.!
Mandag middag bestilte jeg et solnet som jeg (optimistisk som jeg er) allerede skulle bruge onsdag, til mit hundebarn, på kÞr selv ferie. Dette skrev jeg i en note i bestillingen og allerede tirsdag dagen efter, kl 10, var det leveret. Helt vildt god service og produkt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :D

Petshoppen ããã®åç
Virkelig hurtig levering og lÊkre varer.
Og super god service. Stillede et spÞrgsmål til min ordre inden jeg kÞbte og der var svar allerede inden for 2 min.