レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Har sendt Mail om at det er feil på produktet. Hvor er kundeservice? Når anmeldelsen kom på trykk så skjedde det ting. Et par Mail til meg om hvordan det lå an, og lovnad om nytt produkt i posten o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

De markedsfører rask levering. Men etter å ha ventet en uke siden bestilling uten å få beskjed om noe som helst. Og etter å ha tatt kontakt med dem på epost. Fordi du kan ikke ringe. Så fikk jeg be... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Produktet (regndekken) til hunden vår var som forventet, og god kvalitet! Men ble litt for stor. Hadde hjulpet å bruke størrelsesorden xs,s,m,l, xl og eksempler på hunderaser det passer til. Vi tok må... もっと見る

企業情報

1. eコマース サービス
  2. 乗馬用品店
  3. ペットショップ
  4. 馬具店

当該企業による記述

Hundeutstyr, Hesteutstyr, Rideklær og Katt-tilbehør online. Petster.no har kjente merkevarer til gode priser og høy kvalitet.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Still haven’t got my order

Still haven’t got my order. I’m tired of waiting. It’s not my fault one of the items never gets delivered to them. I did ask if they can ship the other 2 things that is in, got a no have to wait for the last thing. And the estimate delivery to me is 29/01/2026. It’s still not shipped to me. Did check on the items when it should be delivered to me from order date. It’s insanely slow. And I need the other 2 things like yesterday.

2026年1月28日
5つ星のうち1の評価

De sendte meg ikke komplett vare

De sendte meg ikke komplett vare. Lang leveringstid.

2026年1月7日

Tack för din feedback.

Vi kan se i vårt system att reklamationen hanterades och löstes samma dag som ärendet kom in till oss via e-post. När vi uppmärksammades på att varan inte var komplett såg vi till att ärendet togs om hand och följdes upp omgående.

Vi beklagar självklart det besvär som situationen kan ha orsakat, men är glada över att vi kunde hjälpa till och lösa ärendet snabbt.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Petster

Elendig

Elendig. To negative tester. På dag 28 og 30, tispa er helt klart drektig og enda var begge testene negativ. Totalt bortkastede penger. Den stikke tingen som følger med er også elendig.

2025年12月26日

Hej,
tack för din recension. Vi är ledsna att höra att produkten inte fungerade som du hade förväntat dig och förstår att det känns frustrerande.

Dräktighetstester kan ge olika resultat beroende på individ och tidpunkt för testning. Även runt dag 28–30 kan vissa tikar fortfarande visa negativt resultat trots att de senare visar sig vara dräktiga. Därför rekommenderas alltid att följa anvisningarna och vid osäkerhet bekräfta dräktighet hos veterinär.

teamet på Petster🩵

5つ星のうち2の評価

Rotete og treg retur håndtering

Har to returer pågående pdd. Første fra november, og nå en i desember
Vanskelig å kommunisere, da det ikke kan ringes til.
Returen har ankommet for flere uker siden den ble kjøpt i november, men fortsatt ikke fått bekreftelse eller tilbakebetaling.
Dessverre har jeg en retur jeg skal sende i dag pga feil str. også. Så får håpe året 2026 er året jeg får tilbakebetalt for mine to returer.... eller kan det skje til jul??

2025年12月15日

Hej,
tack för din feedback. Vi beklagar att returhanteringen upplevts som långsam.

Din retur är hämtad via PostNords returportal den 18/12. Under perioden efter jul och nyår kan både PostNord och vår returhantering påverkas av högt tryck, vilket tyvärr kan innebära längre handläggningstid. Återbetalning sker så snart returen är färdigbehandlad hos oss.

Vänliga hälsningar
Teamet på Petster

Svindel!!

Returnerte et produkt og forventet å få tilbakebetalt. Fikk giro i posten som jeg må heve i banken. Hallo! I 2025 sender man vel ikke giro i posten som normal løsning? Har hatt dialog med dem, men har nå 1/2 år senere fortsatt ikke mottatt pengene for returen.
Skulle også få gratis frakt på kjøp nr 2. Dette skjedde heller ikke.

2025年10月24日

Hej Rosmari!
Jag kan se att din retur 258747553 som du registrerade hos oss den 7/5 ankom och blev hanterad den 16/5, en återbetalning blev genomförd samma dag via Svea. Kvar på fakturan är returfrakten☺ Du ska kunna se dina fakturor via Sveas mina sidor.

Ha en fin dag!
Teamet på Petster💎

Varning för Petster!

Varning för Petster!
De levererar fel storlek på order! De anklagar kunden för att inte beställt ny vara med nytt ordernr trots att kunden gjort allt enligt Petsters instruktioner ang BYTE! Får varken pengar tillbaka eller ny vara! Riktigt dåligt! Aldrig mer Petster!

Efter Ert svar vill jag återigen påpeka att Ni skickade fel strl Jag skrev att Ni skulle skicka rätt! Den stod på Er order och jag beställde den igen! Har Ni problem med att läsa? En ursäkt hade varit på sin plats inte flera undanflykter om att jag gjort fel...Ni hade rätt strl på papper men levererade fel! Tack för Goodwill efter två månader av mail fram och tillbaka!/ Ian

2025年8月18日

Hej!
Vi vill gärna förtydliga att din retur nu har mottagits och återbetalats. Eftersom ingen ny beställning lades på den önskade storleken hanterades ärendet som en vanlig retur, vilket innebär att returfrakten debiterades enligt våra köpvillkor.

Vid byte behöver man, som vi informerat om via mejl, lägga en ny beställning på den önskade storleken eller färgen. På så sätt kan vi reservera rätt produkt direkt och stå för returfrakten till oss.

Som en gest av goodwill kommer vi att återbetala kostnaden för returfrakten, och du är självklart varmt välkommen att lägga en ny beställning på spännet om du önskar.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Petster 🐾

5つ星のうち2の評価

Rotete opplevelse

Fine varer og godt utvalg, men utrolig mange bugs på siden, i tillegg til masse pop-up vinduer som forstyrrer opplevelsen. Jeg kjøpte ekstra for å få gratis frakt, men da viste det seg at det ikke var gratis frakt likevel. Gratis frakt gjelder kun utvalgte varer. Veldig uryddig nettbutikk jevnt over, håper dere rydder opp!

2025年9月27日

Hej!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att hemsidan har känts svår att navigera. Din feedback är värdefull för oss och vi kommer att ta detta vidare internt för att se hur vi kan förbättra användarupplevelsen framöver.

Ha en fin dag!
Teamet på Petster🩵

Helt håpløs kundeservice

Helt håpløs kundeservice. Gud forby at noe ikke går helt på skinner for de er helt bak mål.

2025年9月15日

Hej!
Vi beklagar att du upplever det så här. Vi har haft kontakt med dig kring detta och gjort vårt bästa för att hitta en lösning. Vi hoppas att situationen blir tydligare framåt och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete med att förbättra vår service.

Teamet på Petster🌸

Ok men dyr retur

Har bestilt herfra 2 ganger. Første gangen var det veldig lang leveringstid, såppass lang at jeg måtte betale fakturaen fra Klarna før jeg hadde mottatt varene. Andre gangen fikk jeg varene etter ca. 1 uke. Må dessverre sende en av varene i retur grunnet feil passform. 99 kr for retur syns jeg egentlig er ganske dyrt og gjør at jeg kanskje ikke bestiller så mye herfra igjen.

2025年9月4日

Trustpilot エクスペリエンス