レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Pharmadrops. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt. Det hele fungerede bare, som det skulle, uden problemer. Jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig ekspedition, yderst hjÊlpsom kundeservice. CBD har betydet at jeg ikke lÊngere behÞver min ellers vigtige medicin nu pÃ¥ 11 Ã¥r. Derudover er min 13 Ã¥rige lille gravhund stadig fit for fight,og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ved at bruge 10% drÃ¥ber i en periode , som har givet en roligere nattesÞvn. Har nu bestilt 20% drÃ¥ber i hÃ¥b om at nÃ¥ en endnu bedre nattesÞvn og prÞve at fÃ¥ bedre dagtimer uden smertestillende medici... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det tager toppen, men ikke uden besvÊr, for flasken er virkeligt bÞvlet at fÃ¥ Ã¥bnet, ogsÃ¥ selv om ringen pÃ¥ halsen af flasken fjernes. Det er ikke let for gigthÊnder. Men de fleste dage kan jeg ikk... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者
  3. フィットネスず栄逊のサヌビス
  4. スポヌツ栄逊食品店
  5. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Pharmadrops tilbyder danskproduceret CBD olie af fuldspektret premium kvalitet, til bÃ¥de mennesker og dyr. Vi brÊnder for at bidrage til et sundere Danmark, bÃ¥de fysisk og mentalt, og arbejder hver dag for at forbedre vores kunders oplevelse af hverdagen. Vores olie er rig pÃ¥ naturlige cannabinoider, der arbejder sammen for at skabe en balanceret og effektiv oplevelse. Hos os er kunden altid i centrum, og vi bestrÊber os pÃ¥ at yde den bedste kundeservice i branchen. Vi ved, at det kan vÊre svÊrt at finde den rette dosering af CBD olie, og derfor tilbyder vi personlig vejledning og udarbejdelse af en doseringsplan, som er tilpasset dine individuelle behov. Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du altid kan fÃ¥ dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med produktet. Vi er her for dig alle ugens hverdage og kan kontaktes via telefon, chat og mail. Uanset om du har spÞrgsmÃ¥l til vores produkter eller Þnsker hjÊlp til at finde den rette dosering, er vi klar til at assistere dig. Pharmadrops 🌱 – for en naturlig vej til velvÊre.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

691件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

En god oplevelse.

Her finder du masser af information om produktet og dets anvendelse – og sÃ¥ kan du endda kÞbe det til en rigtig god pris.

2026幎4月19日

Hej Elvira,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du både fandt den information, du havde brug for, og en pris, der gav mening for dig. Det er prÊcis den balance, vi prÞver at ramme.

Du er altid velkommen til at rÊkke ud, hvis du har spÞrgsmÃ¥l undervejs. 💚

Jasmin fra pharmadrops

De har hjulpet så meget på min astma at

De har hjulpet så meget på min astma at jeg nu kan gå en tur i okay tempo. Anbefaler dråberne til alle der vil hÞre.

2026幎4月16日

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Det betyder meget for os at hÞre, hvordan du selv oplever en forskel i din hverdag, og at du nu kan komme ud og gå i et tempo, der fÞles godt for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det og for din anbefaling. 🙏

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Pharmadrops.

Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt. Det hele fungerede bare, som det skulle, uden problemer. Jeg synes også, deres hjemmeside er enkel og informativ, så man fÞler sig godt klÊdt på, inden man kÞber.

Kvaliteten lever op til forventningerne, og det virker generelt som en virksomhed, der går op i det, de laver. Det giver en god tryghed som kunde.

Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg handler der gerne igen.

2026幎3月4日

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er fedt at hÞre, at både bestilling, levering og oplevelsen på hjemmesiden bare spillede for dig. Vi gÞr os umage for at gÞre det så enkelt og trygt som muligt hele vejen igennem, så det er virkelig rart at få bekrÊftet.

Og ekstra tak for dine ord om kvaliteten og tilliden – det er prÊcis det, vi gerne vil stÃ¥ for.

Du er altid velkommen tilbage, og du mÃ¥ endelig sige til, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med undervejs.💚

Peter fra pharmadrops

Jeg kan kun anbefale dette produkt

Jeg kan kun anbefale dette produkt. Det har hjulpet mit med at tage stresse og ubehag i oplÞbet. Jeg er så taknemmelig for at jeg havde mod til at prÞve det. Og jeg kommer aldrig til at undvÊre dette igen.

2026幎4月11日

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at du oplever en forskel i hverdagen, sÊrligt i forhold til stress og uro. Det er prÊcis den slags oplevelser, mange håber på, når de giver det et forsÞg.

Tak fordi du tog chancen og delte din oplevelse. :)

Peter fra pharmadrops

Hurtig levering. Nu er vi spÊndte pÃ¥, om drÃ¥berne giver god effekt🀞

2026幎4月9日

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Dejligt at hÞre, at leveringen gik hurtigt – sÃ¥ er I godt i gang.

Vi hÃ¥ber i bliver glade for drÃ¥berne. 🀞

I er altid velkomne til at skrive, hvis I får brug for sparring undervejs.

TrovÊrdigt firma

Hurtig ekspedition, yderst hjÊlpsom kundeservice. CBD har betydet at jeg ikke lÊngere behÞver min ellers vigtige medicin nu på 11 år.
Derudover er min 13 årige lille gravhund stadig fit for fight,og kan springe rundt som en gazelle, fordi han også dagligt får CBD gennem snart 10 år.

2026幎4月11日

Hej Jane,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at lÊse 🙏

Det er en stÊrk historie, du deler, og vi er glade for, at du har haft sÃ¥ gode oplevelser over tid – bÃ¥de for dig selv og din lille gravhund. Det er prÊcis den slags feedback, der gÞr, at vi brÊnder endnu mere for det, vi laver.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det 💚

Jeg er ny endnu

Jeg er ny endnu. Men mÊrker stille der sker noget

2026幎4月8日

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at hÞre 🙏

Det er meget typisk, at det kommer stille og roligt, isÊr i starten. Kroppen skal lige have lidt tid til at vÊnne sig til det, sÃ¥ det lyder som en rigtig fin begyndelse.💚

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for sparring undervejs.

Jasmin fra pharmadrops

Olien har gjort mit liv lettere og

Olien har gjort mit liv lettere og bedre. Den har fjernet mine fibromyalgi smerter og uroen i krop og hoved. Og så sover jeg bedre

2026幎4月7日

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os. 💚

Jeg er virkelig glad for at hÞre, at det har gjort dit liv lettere og bedre – det er prÊcis derfor, vi laver det, vi gÞr.

Det er også dejligt at hÞre, at du oplever mere ro og bedre sÞvn. Vi ved, hvor forskelligt det kan opleves fra person til person, så det er virkelig vÊrdifuldt, at du deler din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. 🙏

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering

2026幎4月7日

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de priserne og leveringen – det er noget, vi arbejder meget pÃ¥ at gÞre sÃ¥ nemt og godt som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. 😊

God og hurtig service

Jeg måtte beklageligvis annullere min ordre og dette blev gjort ekspedit trods påske og mine fumlerier. 👍

2026幎4月5日

Hej Githa,

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥ 🙏

Og det er helt i orden – sÃ¥dan noget kan ske 🙂 Vi er bare glade for, at vi kunne hjÊlpe hurtigt, ogsÃ¥ selvom det var midt i pÃ¥sken.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Du er altid velkommen igen. 💚

Peter fra pharmadrops

virkelig god information og hurtig

virkelig god information og hurtig levering af varen
også altid godt og dejligt at jeg kan ringe hvis der er noget jeg er i tvivl om
og pfÞlgning på mail de fÞrste uger efter opstart af olien

2026幎3月9日

Hej Erling,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de informationen og leveringen. Og hvor er det godt at hÞre, at du fÞler, du kan rÊkke ud – det skal vÊre trygt og nemt at fÃ¥ svar, nÃ¥r man er i tvivl om noget.

Vi er ogsÃ¥ glade for, at opfÞlgningen pÃ¥ mail giver mening i starten – det er netop der, mange har brug for lidt ekstra stÞtte.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. 😊

Virker bare super godt

Virker bare super godt

2026幎3月12日

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig fedt at hÞre 🙏

Hvor er det dejligt, at du oplever, at det bare fungerer godt for dig – det er prÊcis det, vi hÃ¥ber pÃ¥. 😊

Jasmin fra pharmadrops

Er mega irriteret over at Pharmadrops

Er mega irriteret over at Pharmadrops ikke accepterer at jeg ikke Þnsker at modtage sms'er.

2026幎3月31日

Hej Birgitte,

Det er jeg virkelig ked af at hÞre – det skal selvfÞlgelig ikke vÊre en irritation at vÊre i kontakt med os.

Du kan altid selv afmelde dig via linket i sms’en, eller du er meget velkommen til at kontakte os direkte – enten ved at skrive eller ringe – sÃ¥ sÞrger vi for at afmelde dig med det samme, sÃ¥ du ikke modtager flere.

Sig endelig til, hvis du vil have, at vi gÞr det for dig med det samme. 😊

Perfekt!!!

Perfekt!!!

2026幎3月30日

Hej Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse – det er lige til at blive glad af 🙏

Dejligt at hÞre, at alt har vÊret perfekt – det er prÊcis det, vi strÊber efter

Jasmin fra pharmadrops

Super hurtig levering og god service

Super hurtig levering og god service. Bestilte 3x 10% CBD olie som virker til at vÊre af hÞjeste kvalitet.

2026幎2月20日

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥ 🙏

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de levering og service. Og tak fordi du deler din oplevelse af kvaliteten – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for olien.

Du mÃ¥ endelig sige til, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp undervejs. 😀

Super

Skulle lige gå lidt tid ! Men mÊrker virkningen nu !
Har det virkelig super 😃😊

2026幎3月29日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at lÊse 🙏

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har det virkelig godt nu 😊

Du mÃ¥ endelig sige til, hvis du pÃ¥ et tidspunkt vil have hjÊlp til at justere doseringen eller optimere din rutine – vi hjÊlper gerne

Peter fra pharmadrops

Jeg har godt nok kun lige bestilt

Jeg har godt nok kun lige bestilt, men dejligt med en god vejledning, jeg har prÞvet CBD fÞr, uden virkning. Men jeg kan se, jeg gjorde flere fejl, ud fra den fine vejledning jeg har modtaget.

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og for tilliden 🙏

Det er virkelig godt at hÞre, at du kunne bruge vejledningen – det gÞr en stÞrre forskel, end mange lige tror. Timing, kontinuitet og mÊngde spiller ofte en stor rolle, og smÃ¥ justeringer kan Êndre oplevelsen markant.

Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r en helt anden oplevelse denne gang 🀞

Og du mÃ¥ endelig skrive, hvis du har brug for sparring undervejs – vi hjÊlper gerne med at finde den rette tilgang for dig.

Peter fra pharmadrops

CPD har givet bedre sÞvn

Ved at bruge 10% dråber i en periode , som har givet en roligere nattesÞvn.
Har nu bestilt 20% dråber i håb om at nå en endnu bedre nattesÞvn og prÞve at få bedre dagtimer uden smertestillende medicin.

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er dejligt at hÞre, at du oplever en roligere nattesÞvn med 10% olien. Og giver god mening, at du nu vil prÞve 20% – der er det ofte bare et spÞrgsmÃ¥l om at justere antal drÃ¥ber, sÃ¥ du finder det niveau, der passer bedst til dig.

Du mÃ¥ endelig sige til, hvis du mangler hjÊlp til doseringen – vi hjÊlper gerne 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse – og vi hÃ¥ber, det fortsÊtter i den rigtige retning for dig

Peter fra pharmadrops

Jeg har ikke modtaget mine dråber endnu

Jeg har ikke modtaget mine dråber endnu så kan ikke vurdere dem

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse – og for tilliden 🙏

Det giver god mening, hvis du lige har bestilt og stadig venter. Vi hÃ¥ber, at dine drÃ¥ber snart er fremme hos dig, sÃ¥ du kan komme i gang. 🙌🏌

Hvis der mod forventning skulle vÊre noget med leveringen, sÃ¥ skriv endelig til os – vi sidder klar til at hjÊlpe.

Vi glÊder os til at hÞre, hvad du synes, nÃ¥r du har prÞvet dem 🙂

Peter fra pharmadrops

Danske produkter og hurtig levering.

Danske produkter og hurtig levering.
Naturlig vej til bedre helbred,og en bedre hverdag.
HjÊlper på en dybere sÞvn og fÊrre smerter.

2026幎3月26日

Hej Ellen,

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥ 🙏

Det glÊder os at hÞre, at du både har haft en god oplevelse med leveringen og vores produkter.

Vi ser det som en naturlig del af velvÊre, hvor nogle oplever ro, bedre sÞvn og en lettere hverdag – og det er dejligt at hÞre, at det ogsÃ¥ er din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. ❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。