レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

La inn bestilling pÃ¥ Iphone, men ombestemte meg rett etterpÃ¥ og Þnsket Ã¥ sende en epost om avbestilling siden det var utenfor telefontid. Epost som oppgis til kundeservice fungerer ikke. FÃ¥r meldin... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

I jakten pÃ¥ ny mobil fant jeg nettsiden deres. Kom i kontakt med en hyggelig kar som kom med anbefalinger pÃ¥ hvilken mobil som passet mine behov, og forklarte meg forskjellene pÃ¥ de ulike mobilene. Je... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Telefonen jeg fikk sÃ¥ helt ny ut, og Phonecircle har byttet batteri pÃ¥ den, slik at den nÃ¥ varer i mange Ã¥r, selv om det ikke er den nyeste modellen. Jeg likte ogsÃ¥ prisen, og at jeg fÃ¥r 2 Ã¥rs garanti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skulle kjÞpe meg mobil Ã¥ ble tipset om Ã¥ kjÞpe av de. Er meget fornÞyd! Mobilen var akkurat som den var beskrevet. Er meget fornÞyd kunderservicen og! Hjelper dersom det er noe du lurer pÃ¥ eller vil k... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

圓該䌁業による蚘述

Hos Phonecircle brenner vi for Ã¥ gi elektronikk et nytt liv! Vi spesialiserer oss pÃ¥ kjÞp og salg av brukt mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker – alltid med kvalitet og bÊrekraft i fokus. VÃ¥rt mÃ¥l er Ã¥ gjÞre det enkelt og trygt for deg Ã¥ kjÞpe brukt elektronikk, samtidig som vi bidrar til Ã¥ redusere elektronisk avfall. Alle enheter vi selger er grundig testet og kvalitetssikret, slik at du fÃ¥r et pÃ¥litelig produkt til en god pris. Ved Ã¥ velge brukt, sparer du bÃ¥de penger og miljÞet – og det er nettopp derfor vi kaller det Phonecircle: sammen skaper vi en smartere sirkulÊr Þkonomi for teknologi.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

5000,- rett ut av vinduet...

Sikkert flott å kunne spare noen tusenlapper på brukt vs ny så lenge alt går greit...MEN MERK DEG at dersom det skulle vÊre noe feil med produktet, så kommer du INGEN VEI med denne gjengen! Den såkalte garantien er ikke verdt papiret den er skrevet på!
I mitt tilfelle, ved kjÞp av nyere iphone til 5.000,- med tilstand "som ny", sluttet den å fungere etter bare 6 uker.
Sendte inn som garantisak og fikk svar tilbake om at det var "indikasjon på fukt" som ikke dekkes av garantien. Jeg VET at telefonen ikke har blitt utsatt for noe fukt i mitt eie. Ved videre korrespondanse med "Kunderservice" ble plutselig skadebeskrivelsen verre og verre, til slutt "Tydelig tegn på vannskade". Det i seg selv er suspekt.
Phonecircle er til og med enige i at slike skader utvikler seg over tid, men derfra til å ta til seg at skaden må ha skjedd FØR de sendte meg telefonen er de ikke med på, da deres interne kvalitetskontroll var "bombesikker". Flere anmeldelser her viser det stikk motsatte..
Her mÞter du en steil vegg ved reklamasjon, og AI-genererte svar, hvor de gjentar seg selv til det kjedsommelige. De vil ikke engang dekke deler av tapet - tvert i mot tilbydde de seg "å prÞve å bytte skjerm for å se om det hjalp" hvis jeg betalte ytterligere 500,-...uten noe videre garanti.
Verste jeg har opplevd av kundebehandling - så mitt råd: Spar litt lengre og kjÞp nytt, så slipper du å bli lurt.

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ
Phonecircle ロゎ

Phonecircle からの回答

Hei Knut,

Kjipt å hÞre at du sitter igjen med en så dårlig opplevelse.

I denne saken fant vi dessverre korrosjon på innsiden av telefonen da vi undersÞkte den. Slike skader regnes som ytre påvirkning og dekkes derfor ikke av reklamasjon.

Vi forsÞkte likevel å komme deg i mÞte ved å tilby et rimelig skjermbytte, men forstår at det ikke var aktuelt.

Vi skjÞnner at dette oppleves frustrerende, men vurderingen vår er basert på det vi faktisk fant i enheten.

Du er selvfÞlgelig velkommen til å ta kontakt igjen dersom du Þnsker å gjÞre noe mer med saken.

Ha en fin dag videre!

5぀星のうち1の評䟡

nybrukt iphone 13

jeg kjÞpte en nybrukt iphone 13 og når jeg fikk den så var den veldig rippete of skadet, syntes dette var rart på grunna at det står nybrukt. På akkurat den som jeg fikk syntes jeg det burde stå veldig brukt hele skjermen er fylt med ripper og kantene også, det ser ut som at noen har dratt den rundt i grusen. ambefaler ikke å kjÞpe nybrukt

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ
Phonecircle ロゎ

Phonecircle からの回答

Hei JÞrgen,

Vi beklager at telefonen ikke levde opp til forventningene dine.

I nybrukt-markedet er pent brukt den tilstanden som har stÞrst variasjon når det gjelder kosmetisk slitasje. Dette er også graderingen rett fÞr en telefon ikke lenger anses som salgbar. Telefoner i denne kategorien kan derfor ha tydelige bruksmerker, som riper på skjerm og kanter, samtidig som de er fullt funksjonelle.

Dersom du mener at telefonen du mottok ikke samsvarer med oppgitt tilstand, er du selvfÞlgelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice, så ser vi gjerne nÊrmere på saken.

Vi setter pris på tilbakemeldingen og tar den med oss videre.

Håper du får en fin dag videre!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。