Min telefon krascha vid uppdatering. Min reserv-telefon hade batteripaj. Telespecialisten fixxad detta pÃ¥ nÃ¥gra timmar pÃ¥ plats. Felsökte, bytte batteri, Ã¥terstÀllde, fixade bÃ¥da lurarna direkt! Och t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan inte fÃ¥ bÀttre service! Jag har varit flera gÃ¥nger hos Phoneix i Lidköping och reparerat telefoner och IPads. De Àr helt suverÀna. VÀnliga, Àrliga och vÀldigt tillmötesgÃ¥ende. Jag Ã¥ker 3,5 mil... ãã£ãšèŠã
Efter batteribyte i min IPhone fÃ¥r jag hela tiden upp ett meddelande att det inte Àr ett originalbatteri som Àr isatt. GÃ¥r inte att ta bort detta meddelande. PÃ¥talar detta för Er personal pÃ¥ butiken i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leverans dröjde och ringde för mer info. Visades sig att de inte fanns i lager men pÃ¥ vÀg in. Vid bestÀllning stod att det fanns i lager. Ingen info om fördröjningen vilket ni borde informerat om. Nu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
⡠Alltid bra priser hos PHONEIX. Vi genomför reparationer på telefoner från Apple, Samsung och Huawei!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min mobil la av nÀr jag var pÃ¥ jobb iâŠ
Min mobil la av nÀr jag var på jobb i Stöten, SÀlen. SkidsÀsongen hade inte startat så var får man hjÀlp i fjÀllen? Jo, hjÀlpen fanns på Experium, Lindvallen i Phoenix butik. Tack Emelie för en proffsig insats.
Janne

PHONEIX ããã®åç
Toppen service. Killarna var vÀldigt fina ochâŠ
Killarna var vÀldigt fina och omtÀnksamma med en gammal tant som Àr ratt âteknisktâ handikappad. Bytte mitt batteri och svarade pÃ¥ frÃ¥gor. Tackð¹

PHONEIX ããã®åç
Bra service ,snabbt byte av batteri
Bra service ,snabbt byte av batteri.
Och en trevlig kille som hjÀlpte oss.

Bytte batteri på min 6S i fredags
Bytte batteri på min 6S i fredags, snabbt, billigt och med en mycket bra servicekÀnsla. Tack Varberg!

PHONEIX ããã®åç
Snabb och bra service perfekt medâŠ
Snabb och bra service perfekt med kupong i restaurangchansen då batteribytet gick på halva priset. Erisklunds Shopping VÀsterås.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabbt åtgÀrdat. Bra rekommendationer kring hur man håller telefonen hel.

Snabb service
Snabb service, bra bemötande och snabb leverans av lagad telefon. Kommer anlita dom i framtiden igen om jag skulle behöva.

Fasansfullt företag
Fasansfullt företag! Avråder alla starkt att anvÀnda deras tjÀnster!

PHONEIX ããã®åç
A great efficient service.
The Phoneix shop in Fynda, Falkenberg, Sweden, gives really good service, fast and efficient. The guy who helped me with my mobile phone problem was so helpful and considerate. Thank you!
Snabb och proffsig service
Snabb och proffsig service, rekommenderas.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ