Otrolig dÃ¥lig Ã¥terkoppling frÃ¥n kundsupporten, har ringt vÀldigt mÃ¥nga gÃ¥nger och oftast Àr det ingen som svarar. NÀr man vÀl fÃ¥r tag i personalen, sÃ¥ Àr dom otrevliga och avvisande i sitt bemötande.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var lite skeptisk frÃ¥n början men Àndra de mig snabbt dÃ¥ spÃ¥rningsinfo kom och paketet landade efter 4 dagar. Sen kan man ju kanske ha Ã¥sikter om 10.000 mAh men det Àr en annan sak, jag visste att de... ãã£ãšèŠã
Hej. Fick en som inte fungerade så bra. JÀttebra av dom att snabbt skicka en ny som var kanon. Jag Àr jÀttenöjd med den. Riktigt bra service av er. Rekommenderar verkligen PhonePro.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr en onlinebutik specialiserad på försÀljning av elektronik, sÀrskilt power banks. Vår fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa power banks i olika storlekar och kapaciteter för att hålla dina enheter laddade och redo att anvÀndas. VÀlkommen till vår butik för att hitta pålitliga och effektiva lösningar för att hålla din elektronik igång!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Var lite skeptisk från början ....
Var lite skeptisk från början men Àndra de mig snabbt då spårningsinfo kom och paketet landade efter 4 dagar.
Sen kan man ju kanske ha åsikter om 10.000 mAh men det Àr en annan sak, jag visste att det var samma Powerbank som Wish och Temu har, men den gjorde sitt jobb och laddade upp telefonen snabbt
Har Ànnu inte fått någon Mail med orderbekrÀftelse eller leveransbekrÀftelse
Har Ànnu inte fått någon Mail med orderbekrÀftelse eller leveransbekrÀftelse på varan jag bestÀllt
Sitter fast dÃ¥ligt pÃ¥ min iPhone 12âŠ
Sitter fast dåligt på min iPhone 12 tycker jag.
Snabb leverans och bra kvalitet!
Snabbt och korrekt!
KÀnde inte till mÀrket, blev glatt överraskad. Sökte en laddare inför sjukhusvistelse.
Verkar fungera bra!
Köpte laddaren och Àr vÀldigt nöjd medâŠ
Köpte laddaren och Àr vÀldigt nöjd med den, den sitter nÀstan alltid på telefonen och man mÀrker knappt av den.
Underbar produkt!
Köp av en powerbank, snabbt & smidigt!
Mitt senaste köp av en powerbank var en fantastisk upplevelse. Powerbanken var av hög kvalitet och hade en imponerande batteritid. Den var lÀtt att anvÀnda och smidig att ta med sig överallt. Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp och rekommenderar den hÀr powerbanken till alla som behöver en pålitlig och effektiv laddningslösning för sina elektroniska enheter. Dessutom var leveransen otroligt snabb, vilket var mycket uppskattat. BestÀllningen hanterades effektivt och produkten levererades i tid. En smidig och problemfri shoppingupplevelse från början till slut. Tack för den snabba leveransen!
Riktigt bra laddare
Riktigt bra laddare, smidig att ta med samt bra funktioner.
Faktiskt Den bÀsta laddare jag haft
Faktiskt Den bÀsta laddare jag haft! Både smidig och snabb . Den har förenklat min vardag . Tack phonepro!
Fantastiskt smidig och snabb laddning!
Fantastiskt smidig och snabb laddning!
Smidig laddare som funkar perfekt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ