レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De samenwerking met Photobooths-huren gaat al jaren heel goed. De communicatie verloopt altijd duidelijk en snel. We helpen elkaar en hierdoor kunnen wij onze klanten steeds beter bedienen! We... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Als photobooth verhuurder werken we al geruime tijd samen. Ik ben ENORM tevreden. Heel professioneel, maar ook bijzonder menselijk. Ik voel me absoluut geen nummer bij hen. Ze communiceren ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij werken sinds 2024 samen met Photobooths-huren.be en we zijn hier enorm tevreden van! De afspraken worden altijd volledig nageleefd. Daarnaast zullen ze altijd spoedig en correct antwoorden bij v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik werk a geruime tijd samen met Photobooths-Huren. De aanvragen zijn duidelijk, adequaat en ook worden ze gefilterd waardoor je zo kwalitatief zo hoog en zo goed mogelijke afspraken krijgt. Dit heb i... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品レンタル業
  2. 䌁業むベント サヌビス
  3. 機材レンタル代理店
  4. むベント プランナヌ
  5. オンラむン垂堎
  6. 写真撮圱サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Photobooths-huren.be is hét platform voor de verhuur van je photobooth in België met meer dan 50 verhuurders en 100 verschillende photobooths om te vergelijken en huren. Je kan een photobooth huren in alle soorten en maten: foto, video, gif, 360 graden, hokje, magic mirror (fotospiegel), en zelfs photobooths in een volkswagen busje, caravans, Vespa of tuktuk zijn beschikbaar! We helpen je met het vinden van een photobooth voor je trouw, gala, verjaardag, communiefeest of lentefeest, diploma uitreiking, sweet 16, open dag, winkelopening, bedrijfsfeest of ander zakelijke event. Een gratis offerte opvragen is altijd vrijblijvend en garandeert de scherpste prijs. Je krijgt binnen 24 uur reactie door middel van rechtstreeks contact met de verhuurder. Ook kunnen we je helpen met een last-minute photobooth aanvraag!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en snelle service! Top!

Super snelle service. Binnen een uur van mijn aanvraag had ik 2 opties om te bekijken en 2 dagen later Alles geboekt voor ons feestje. Highly recommend!! Vriendelijk en snel dus heel tevreden :-)!

Photobooths-huren.be からの回答

Binnen een uur 2 opties, dat lukt niet altijd, maar het is wel onze ambitie, dank je voor je vertrouwen! Mark Reijman

Een samenwerking van goudwaarde

Al vele jaren een fijne samenwerking met het team van Photobooths Huren. Snel en goed bereikbaar, correcte afhandeling van reservaties. Op naar nog vele mooie jaren.

2023幎5月1日

Photobooths-huren.be からの回答

Wij gaan altijd voor Goud Brecht, dank je wel en ik waardeer onze samenwerking met jou ook! Mark Reijman, eigenaar Photobooths-huren.be

Efficient en zeer betrouwbaar

Efficient en zeer betrouwbaar ! Wij hebben ons opstart-succes mede aan hen te danken

2023幎4月26日

Photobooths-huren.be からの回答

Wij hopen inderdaad dat onze vergelijkingssite voor photobooths het vinden, vergelijken en boeken van een photobooth efficienter maakt, daar is ons hele verhuurplatform op gebouwd. Dank je voor de lovende woorden!

Heel professioneel

Heel professioneel! Snelle opvolging en antwoorden op onze vragen.
We werken al meer dan een jaar met Photobooth-huren.be en zijn heel tevreden.

2023幎4月26日

Thanks! 🥳 📷 🎉

Zeer aangenaam en persoonlijk

Ik verhuur een leuke photobooth, de samenwerking verloopt altijd zeer aangenaam en persoonlijk.
Ik ben heel tevreden!
Tiptop in orde!

Ha Sam, dank je wel voor je review! Mark

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte samenwerking & service!

Als photobooth verhuurder werk ik al enige tijd samen met Photobooths-huren.be. Steeds een vlotte communicatie en krijg regelmatig aanvragen doorgestuurd. Het platform wordt netjes onderhouden en als verhuurder is het meteen toegankelijk, ook geen grote kosten aan verbonden. Blij met deze samenwerking!

Hallo ellen, Dank je wel en insgelijks! 🥳📷 🎉 🥳📷 🎉

5぀星のうち5の評䟡

Snel en fijn geholpen bij de keuze om

Snel en fijn geholpen bij de keuze om een photobooth te huren. Zeer vriendelijke man die me verschillende opties aanbood en met ons meedacht. Een aanrader !

2023幎4月19日

Photobooths-huren.be からの回答

Ha Mieke, wij denken altijd graag mee, zeker bij maatwerk photobooth opdracten

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met photobooths-huren.be
Een groot pluspunt is dat ze enkel geld vragen wanneer jij ook effectief een factuur opmaakt naar de klant.
Dus geen verborgen kosten of abonnementen.

2023幎4月18日

Photobooths-huren.be からの回答

Thanks voor de fijne samenwerking, Benjamin!

Tevreden Photobooth verhuurder!

Als Photobooth verhuurder werk ik al geruime tijd samen met Photobooths-huren.be en ik ben hier zeer tevreden over. Zij werken zeer professioneel en volgen alle reservaties goed op. De website is verzorgd en overzichtelijk en bereikt een ruim publiek. Mijn klanten zijn zeer tevreden.

🥳 Dank je wel Filip! 🎉

Een mooie start

Als een start-up in de wereld van de photobooths, waren we op zoek naar een manier om onze diensten te promoten. Gelukkig zijn we gestuit op photobooths-huren.be, en we zijn meer dan tevreden met de resultaten!

De samenwerking met photobooths-huren.be heeft ons een mooie start gegeven. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor klanten via hun makkelijk bij ons terecht kwamen. Binnen korte tijd zagen we een aanzienlijke toename in het aantal aanvragen via hun platform.

Wat ons echt heeft geholpen, is de vlotte communicatie met het team van photobooths-huren.be. Ze reageren snel op onze vragen en verzoeken, en we hebben altijd het gevoel gehad dat we op hen konden rekenen. Ze hebben ons geholpen om de juiste doelgroep te bereiken en ons bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

De resultaten spreken voor zich. Dankzij photobooths-huren.be hebben we een aanzienlijke toename gezien in het aantal aanvragen voor onze photobooth-diensten. Onze start-up heeft hierdoor een vliegende start gekregen en we zijn erg blij met de samenwerking.

Bedankt voor de geweldige samenwerking!

THANKS! Mark Reijman, oprichter Photobooths-Huren.be 📷 🎉

Eerlijke en correcte samenwerking

Ik werk als verhuurder van photo booths al jaren samen met Photobooths-huren.be. Steeds een eerlijke en correcte samenwerking

Photobooths-huren.be からの回答

Ha Jim, eerlijk & correct zijn onze kernwaarden in de samenwerking met alle 50+ verhuurders op Photobooths-huren.be. Dank je wel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。