レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Arbetet utfördes vÀl . Elektrikern var vÀl förberedd med rÀtt material och var duktig pÃ¥ felsökning och Ã¥tgÀrd - arbetade effektivt. Det enda jag har att invÀnda Àr priset: En pÃ¥börjad timme för... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick mycket snabb och bra service frÃ¥n Phoenix elteknik nÀr jag akut vÀldigt tidigt lördagmorgon hade en kortslutning i eluttaget mot diskmaskinen. Elektrikern kom kl 07 och bytte ut eluttag och stic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elektrker utförde arbetet med att installera jordfelsbrytare, personautomat nya stickkontakter bÃ¥de noggrannhet, snabbt och snyggt till nya maskiner i tvÀttstuga. Efter elarbetet rent o snyggt efter... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気工
  2. 電気技垫
  3. 電気機噚蚭眮サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi utför alla typer av eljobb Genom oss pÃ¥ PHX Elteknik fÃ¥r du elarbeten av högsta kvalitet utfört av vÃ¥ra erfarna och auktoriserade elektriker. Vi riktar in oss pÃ¥ att vara lyhörda och serviceinriktade för att erbjuda dig som kund bÃ¥de professionell likvÀl som personlig service. DÀrtill erhÃ¥ller du vÃ¥ra garantier samt tÀcks av vÃ¥r försÀkring gÀllande alla arbeten och det material vi anvÀnder. Allt för att du som kund ska kunna kÀnna dig bÃ¥de trygg och nöjd med alla de elarbeten vi utför Ã¥t dig. Elinstallationer Oavsett om du önskar hjÀlp med mindre elarbeten eller större elinstallationer ser vi till att resultatet blir snyggt, sÀkert och hÃ¥llbart. Laddbox Vi erbjuder smidig installation av högkvalitativa laddboxar för elbilar anpassade till dina behov, för privatpersoner, företag eller BRF:er. Eljour med Jourelektriker VÃ¥r eljour samarbetar med de flesta försÀkringsbolag och vÃ¥ra jourlektriker finns redo dygnet runt för att hjÀlpa dig vid akuta elfel eller elproblem. El i kök och badrum Vi kan hjÀlpa dig med alla typer av elinstallationer i kök och badrum, som installation av ugn, spis, diskmaskin, torktumlare eller tvÀttmaskin. Söker du en laddbox? Hos oss hittar du marknadens bÀsta laddboxar! Oavsett om du har en elbil eller laddhybrid hjÀlper vi dig att hitta rÀtt lösning för dig. BestÀll enkelt i vÃ¥r webbshop – hos Phoenix fÃ¥r du Sveriges största sortiment och expertstöd genom hela processen. PHOENIX ELTEKNIK Varför vÀlja oss Utöver elinstallationer och elarbeten av professionell kvalitet fÃ¥r du som kund hos oss pÃ¥ Phoenix Elteknik tydliga prisförslag samt fakturor enligt överenskommet pris. Vi har inga dolda avgifter och hjÀlper dig med grön teknik samt ROT-avdrag. Alla vÃ¥ra elarbeten och elinstallationer utförs av auktoriserade och erfarna elektriker, dÀr vi utför allt i samrÃ¥d med dig som kund. Vi Ã¥terkopplar snabbt nÀr du kontaktar oss och du fÃ¥r personlig service samt professionell hjÀlp av alla vÃ¥ra medarbetare. Smarta hem Vi utför professionella installationer av modern smart teknik som Plejd för bÃ¥de hem och verksamheter, som utökar bÃ¥de komfort som funktionalitet. Belysning och Spotlights Vi kan hjÀlpa dig med professionellt och stilfullt installerad belysning som spotlights eller andra belysningslösningar, för alla ÀndamÃ¥l och miljöer. Elcentral Vi kan uppgradera och felsöka elanlÀggningar, för bÃ¥de privata hem och verksamheter. Vi byter Àven proppskÃ¥p till moderna och sÀkra elcentraler. Strömbrytare och eluttag FÃ¥ professionell hjÀlp med att byta och installera nya vÀgguttag eller strömbrytare, bÃ¥de inom- & utomhus, för en helt sÀker och funktionell elanlÀggning. VAD PHOENIX STÅR FÖR Tydliga priser Vi erbjuder förmÃ¥nliga priser och hanterar ditt ROT-avdrag direkt pÃ¥ fakturan. Dessutom fÃ¥r du tillgÃ¥ng till marknadens bÀsta elteknik till ett konkurrenskraftigt pris. Kompetenta och Erfarna VÃ¥ra certifierade och erfarna elektriker strÀvar alltid efter att ge bÀsta möjliga service och kvalitet, för att bygga lÃ¥ngsiktiga kundrelationer hos Phoenix Elteknik. Garantier och FörsÀkringar Hos oss fÃ¥r du alltid 1 Ã¥rs garanti pÃ¥ alla elinstallationer och arbeten. Vi lÀmnar Àven egenbesiktning och ser till att du som kund Àr trygg, dÃ¥ vi har alla nödvÀndiga försÀkringar. SKATTEREDUKTION ​ROT & grön teknikavdraget Vi hjÀlper dig att ta del av bÃ¥de ROT- och grön teknikavdraget, vilket ger dig möjlighet att sÀnka kostnaderna för elarbeten och installationer av miljövÀnliga lösningar. FÃ¥ hjÀlp med ansökan och dra nytta av dessa fördelar för en kostnadseffektiv och hÃ¥llbar uppgradering av ditt hem. ​ FÃ¥ hjÀlp av oss med ansökan av bÃ¥de ROT- och grön teknikavdrag, dÀr dessa avdrag tÀcker en del av din kostnad nÀr du anlitar oss. Grön teknik innebÀr sÀnkta kostnader för vissa miljövÀnliga elinstallationer och ROT sÀnker kostnaden för arbetet som vÃ¥ra elektriker utför. Nedan kan du se hur vi gÃ¥r till vÀga nÀr vi hjÀlper dig med ansökan. FrÃ¥ga gÀrna oss om du har nÃ¥gra frÃ¥gor kring dessa avdrag! 1 Dina uppgifter Vi samlar in uppgifter om dig och din fastighet inför ansökan om skatteavdraget! Vi tar hand om all administration och ser till att din ansökan för ROT- och grön teknikavdraget gÃ¥r smidigt och korrekt. 2 Efter utfört arbete Efter att arbetet Àr slutfört kommer du att faktureras din del av kostnaden av oss! Vi ser till att allt Àr tydligt och korrekt, allt för att du ska fÃ¥ en enkel och smidig översikt av dina kostnader. 3 Ansökan Skatteverket DÀrefter sköter vi din ansökan till Skatteverket om ersÀttning för ROT- eller grön teknikavdrag! Vi hanterar hela processen för att du ska kunna ta del av avdraget pÃ¥ ett enkelt och smidigt sÀtt för dig. VÃ¥ra erfarna och certifierade elektriker pÃ¥ Phoenix Elteknik finns tillgÀngliga att hjÀlpa dig med alla omfattningar och typer av elinstallationer och elarbeten. Vi Àr registrerade hos ElsÀkerhetsverket och vÃ¥ra elektriker Àr alla auktoriserade att utföra de elarbeten vi erbjuder dig. Vi pÃ¥ Phoenix Elteknik lÀgger stor vikt vid att ge dig som kund ett personligt bemötande och professionell hjÀlp med dina Àrenden, dÀr vi utför alla arbeten till högsta kvalitet och elsÀkerhet. Allt för att du ska vara helt nöjd med resultatet, och Àven hela arbetsprocessen. Kontakta oss redan idag för personlig och professionell hjÀlp med dina elbehov!

4.3

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

. Snabb och bra service

Snabb och bra service 👍 Ett extra stort tack till kvinnan som hjÀlpte oss pÃ¥ telefon sÃ¥ vi slapp boka jourtid samma kvÀll. GuldstjÀrna till henne 🀩 Det handlade om att vrida ur nÃ¥gra proppar för att fÃ¥ strömmen delvis tillbaka. Tack 🙏🏻

2026幎3月31日

Tack för ditt fina omdöme!

Vad skönt att det löste sig snabbt och att ni slapp boka jour. Extra kul att höra att vÃ¥r kollega i telefon kunde hjÀlpa er direkt – vi skickar vidare din guldstjÀrna ⭐

Ni Àr varmt vÀlkomna att höra av er igen om det behövs!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, rekommenderar Phoenix

2026幎3月31日

Phoenix Elteknik からの回答

Tack för din rekommendation!

Kul att höra att du upplevde arbetet som snabbt och smidigt. Det uppskattas verkligen.

5぀星のうち1の評䟡

Dyr framkörning 5000:-

Dyr framkörning 5000:-
Totalkostnaden 17000:-
För arbetet felet kvarstår dessa elektriker var hÀr två omgångar
Men fixade ej felet 😡
Fick inget kvitto
Fick ringa till rörfirman hans elektriker fixade felet på 15 min

Dom skriver att dom Àven Àr lokala i NorrtÀlje
Elektriker utgick från Jakobsberg

Kan ej rekommendera detta företag !!

2026幎3月29日
自発的なレビュヌ

Phoenix Elteknik からの回答

Tack för att du delar din upplevelse, Àven om det nu Àr cirka två år sedan arbetet utfördes. Vid det tillfÀllet var det en av våra underleverantörer som utförde arbetet.

Vi beklagar att felet inte upplevdes som löst vid tillfÀllet. Vår ambition Àr alltid att åtgÀrda problem så effektivt som möjligt, och nÀr det inte sker fullt ut tar vi det på största allvar. Samtidigt utvecklar vi kontinuerligt vårt arbetssÀtt och vidareutbildar våra elektriker för att bli Ànnu bÀttre över tid.

Våra framkörnings- och prisstrukturer har Àven förÀndrats sedan dess. Idag arbetar vi med en fast resekostnad inom hela Stockholms lÀn. Våra elektriker utgår dessutom från sina hem, vilket gör att startpunkten kan variera Àven om vi Àr verksamma i hela regionen. Informationen om NorrtÀlje avser alltså vårt verksamhetsområde, inte en specifik utgångspunkt.

Vad gÀller kostnaden i övrigt beror den ofta på felsökningens omfattning och eventuella återbesök. Vi har förståelse för att det kan upplevas som högt, sÀrskilt om resultatet inte motsvarar förvÀntningarna.

Kvitto eller faktura ska sjÀlvklart alltid tillhandahållas.

5぀星のうち5の評䟡

Tydlig och enkel kommunikation från

Tydlig och enkel kommunikation från start till slut. VÀl utfört arbete. Punktlig

2026幎3月25日

Phoenix Elteknik からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Kul att höra att du upplevde kommunikationen som tydlig och smidig hela vÀgen samt att arbetet blev vÀl utfört. Punktlighet Àr något vi vÀrdesÀtter högt, så det uppskattas extra att du lyfter det.

5぀星のうち1の評䟡

Oseriöst företag

Oseriöst företag.

Phoenix föreslår sjÀlva ett platsbesök för ett jobb som de sedan skickar en hutlöst dyr offert på för att montera in en lampa och ett nytt uttag. NÀr jag inte avser köpa något debiterar de för platsbesök och hÀnvisar till sina bokningsregler.

Jag har inte fått någonting utan en överprissatt offert och de hotar med inkasso om jag inte betalar. Allt kÀnns mycket utrÀknat och verkar vara en invand rutin.

Jag kan inte rekommendera detta bolag på grund av deras brist på affÀrsmÀssighet och dålig hantering av invÀndningar.

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

Tack för din feedback.

Platsbesöket Àr en bokad tjÀnst dÀr vi avsÀtter tid, resa och kompetens för att kunna ge en korrekt och sÀker bedömning av arbetet. Avgiften på 749 kr tÀcker dessa omkostnader och framgår i samband med bokningen.

I vissa enklare fall går det att ge en uppskattning på distans, men vid mer komplexa arbeten behöver vi göra en faktisk genomgång på plats för att undvika felbedömningar, sÀkerhetsrisker eller ovÀntade kostnader lÀngre fram. Det Àr en avvÀgning vi gör för att kunna ge ett korrekt och seriöst underlag, inte något vi anvÀnder systematiskt för att debitera kunder.

Vi har förståelse för att vissa mindre aktörer kan vÀlja att inte ta betalt för platsbesök, men vår modell bygger på att varje moment i processen har ett tydligt vÀrde. Det gör att vi kan arbeta strukturerat och långsiktigt med kvalitet i fokus.

Att du vÀljer att inte gå vidare efter offert Àr sjÀlvklart helt okej, men påverkar inte kostnaden för det genomförda platsbesöket.

Om något upplevts otydligt i kommunikationen tar vi gÀrna en dialog för att reda ut det.

Elektrikern synnerligen effektiv och

Elektrikern synnerligen effektiv och trevlig.
Men det kommer lite vÀl många mail från kontoret.
10 st inklusive fakturan

2026幎3月26日

Tack för din feedback!

Kul att höra att du Àr nöjd med elektrikern och upplevde arbetet som effektivt och trevligt.

För tydlighetens skull skickar vi automatiska notiser i olika steg av processen, exempelvis vid bokningsbekrÀftelse, inför besök, vid komplettering samt vid fakturering. Dessa skickas både via mejl och SMS för att sÀkerstÀlla att informationen verkligen når fram, då mejl ibland kan hamna i skrÀpposten.

I ditt fall kan jag se att det blivit två Àrenden då ena blev ett återbesök och det kan ha bidragit till att antalet utskick upplevts som fler.

Samtidigt tar vi till oss din synpunkt. Vi arbetar kontinuerligt med att se över och förbÀttra vår kommunikation, inklusive att minska antalet utskick dÀr det Àr möjligt.

5぀星のうち5の評䟡

Smidig kommunikation bÃ¥de innan och på

Smidig kommunikation både innan och på plats, proffsigt agerande och problemlösning. Mycket nöjd.

2026幎3月13日

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att du Àr nöjd med både kommunikationen och arbetet på plats. Vi strÀvar alltid efter ett proffsigt bemötande och smidig problemlösning.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt lÀtta och bekvÀma att jobba

Otroligt lÀtta och bekvÀma att jobba med. Tydliga uppdateringar etc

2026幎3月20日

Tack så mycket!

Kul att höra att du upplevde samarbetet som smidigt och att våra uppdateringar varit tydliga. Det Àr viktigt för oss att det kÀnns enkelt och tryggt genom hela processen.

5぀星のうち4の評䟡

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, trevlig elektriker, jobbet blev klart ich det har fungerat 👍

2026幎3月24日

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att du upplevde arbetet som smidigt och att allt fungerar som det ska. Vi strÀvar alltid efter att leverera både bra service och ett resultat man kan lita på.

Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig igen om du behöver hjÀlp framöver!

Duktig och trevlig elektriker

Duktig och trevlig elektriker

2026幎3月20日

Tack så mycket!

Kul att höra att du Àr nöjd och att du upplevde vår elektriker som både duktig och trevlig. Det uppskattar vi verkligen.

Rekommenderas!

Mkt trevliga & duktiga, kommer absolut att anlita dem igen.
Rekommenderas!

2026幎3月16日

Phoenix Elteknik からの回答

Tack för din fina rekommendation!

Kul att höra att du Àr nöjd och att du vill anlita oss igen – det uppskattas verkligen. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig framöver.

Snabb åtgÀrd med kvalitet

Snabb åtgÀrd med kvalitet

2026幎3月10日

Tack så mycket!

Kul att höra att du uppskattade både snabbheten och kvaliteten i arbetet. Det Àr precis så vi vill leverera varje gång.

Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig igen vid behov!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。