Privatklinik Pia Fraefel レビュー 17

2. マッサージ師
  3. 理学療法士
  4. 専門クリニック

当該企業による記述

Privatklinik Pia Fraefel tilbyder helhedsorienteret fysioterapi, fysiomassage & gravidmassage. Klinikken har desuden speciale i fysioterapi til brystkræftopererede. Du bestemmer selv hvor langt tid du vil booke (min. 30. min.) og hvad du trænger mest til at få behandlet den pågældende dag. Måske har du smerter, har fået en skade, er blevet opereret eller ønsker blot at opleve velvære i kroppen på ny. Alle er velkomne her. Du kan som medlem få tilskud fra Sygeforsikringen danmark eller via din sundhedsforsikring. Nogle vælger at komme her enkelte gange, mens andre ønsker et forløb. Jeg er uddannet aut. Fysioterapeut (1995) massageterapeut (2000) samt kost- og livsstilsvejlder (2013). Løbende deltager jeg i kurser for at holde mig opdateret indenfor mine fagområder. Stemningen i klinikken er hyggelig og uformelt. Jeg har en kunde ad gangen, for at have fuld fokus på dig. Tider kan bookes online, pr. mail eller telefon. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Verdens bedste fys

Verdens bedste fys! Jeg er nu kommet i over 6 år, både med graviditetsgener og problemer efter piskesmæld og hjernerystelse. Du finder ikke mere kompetent og fantastisk behandling end her! Tusinde tak for dig, den du er, det du gør og din måde at være på ❤️

2026年5月8日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for dine ord, Anna :-)

top professionel Fys

Hos en top professionel Fys, som ved hvad hun har gang i. Rammer de ømme punkter og går derfra med en go følelse i kroppen. Har reddet mig for indtagelse af mange panodiler

2026年5月8日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Jonna :-)

5つ星のうち5の評価

Pia er en fantastisk dygtig behandler

Pia er en fantastisk dygtig behandler. Jeg har gået hos hende i mange år, prøvet mange forskellige behandlere, men vender altid tilbage for det hun gør det virker. Samtidig er hun enormt lyttende og rolig. Kan kun anbefale hende.

2026年5月7日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tak for at dele din oplevelse, Sofie :-)

5つ星のうち5の評価

Pia er yderst kompetent til at fixe de…

Pia er yderst kompetent til at fixe de skader som opstår løbende i dagligdagen. Det gælder både sportsskader og andre skader der pludselig opstår ud af det blå. Pia kommer hele kroppen rundt og lokalisere hurtigt hvor skaden stammer fra.
Jeg har brug Pia i over 18 år. Første gang var da jeg var gravid. Og under begge mine graviditeter har Pia været en stor hjælp til at graviditeten forløb med så få skavanker som muligt.
Her får du en fysioterapeut som kan sit kram på alle aspekter, derfor de bedste anbefalinger til Pia herfra!

2026年5月1日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse af fysioterapi i min klinik igennem mange år, Mai-Brit :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg har et ar ved min underlæbe

Jeg har et ar ved min underlæbe, som var meget stramt og irriterende med svie og stikken. Troede ikke der kunne gøres noget, førend jeg kom hos Pia. Allerede efter 2 behandlinger er stramheden faktisk væk og irritationen er blevet markant mindre. Pia er fantastisk dygtig til at arbejde og jeg er så taknemmelig for at jeg blev ledt netop hen til hende.
Jeg giver Pia mine allerbedste anbefalinger, både fagligt, men også menneskeligt, da Pia er utrolig imødekommende og tryg at komme hos.

2026年4月17日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Dorte :-)

Bedste massage

Sød, imødekommende og hjertevarm kvinde. Så dygtig til sit arbejde. En god dybtegående massage som man føler man får noget ud af.

2026年4月10日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tak for at dele din oplevelse, Malene :-)

5つ星のうち5の評価

Så dejligt at blive masseret/rørt ved…

Så dejligt at blive masseret/rørt ved for at få spændingerne låst op og væk, og ikke bare få et A4 ark med øvelser, som andre fysioterapeuter praktiserer.
Få gange har gjort underværker med mine arme.
Klar anbefaling af Pia

2026年4月8日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Birgitte :-)

En super dygtig og lyttende behandler

En super dygtig og lyttende behandler
Jeg har fået behandlinger med jævne mellemrum hos Pia i 6-7 år pga. smerter og spændinger i begge skuldre.
Pia er super dygtig og kompeten, hendes viden og store erfaring gør at jeg er smertefri og langt mere bevægelig efter hver behandling.
Jeg kan varmt anbefale Pia da udover hendes faglige evner altid mødt med et smil,en varme og god atmosfære.
Bedste anbefalinger gives af Morten Kjær

2026年3月24日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Morten ;-)

5つ星のうち5の評価

En rigtig dygtig behandler som lytter

En rigtig dygtig behandler som lytter, og kan mærke hvad din krop har brug for.
Jeg har brugt Pia i forbindelse med at få løsnet op under mine graviditeter i ryg og bækken og generelt hvor der har været spændinger. Hun kan klart anbefales.

2026年3月24日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Janni :-)

5つ星のうち5の評価

Kom første gang hos Pia med et svært…

Kom første gang hos Pia med et svært tilfælde af rygsmerter. Allerede efter 1. behandling var det meget bedre, og nu kommer jeg der med faste mellemrum , så der ikke kommer gentagelse. Ud over faglig dygtighed, er Pia også et meget behageligt menneske,

2026年1月9日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Kim.

5つ星のうち5の評価

Har fået behandlinger fra Pia de…

Har fået behandlinger fra Pia de seneste par år. Altid en god oplevelse. Om det så er ryg-, nakkesmerter eller hælspore, har hun altid hjulpet. Pia er meget dygtig og behagelig, og man mærker allerede en afslappethed efter første behandling. Det kan kun anbefales.

5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年1月9日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Mange tak for at sætte ord på din oplevelse, EE.

5つ星のうち5の評価

Dygtig fysioterapeut med bred erfaring

Jeg har gennem en længere periode gået til behandlinger hos Pia ifm bækkensmerter i graviditeten. Jeg fortsætter efter fødslen til løsgørende behandlinger og hvad hun ellers kan mærke jeg trænger til. Pia er dygtig og grundig, har mange års bred erfaring og besidder kærlighed og varme. Jeg giver hende mine største anbefalinger!

2025年12月19日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Patricia.

5つ星のうち5の評価

Pia er bare hel unik fantastik Fys

Pia er bare hel unik fantastik Fys. Hun er reddede mig da jeg fik en diskusprolaps. Jeg kan igen bruge mit ben. Jeg er Pia dybt taknemmelig. Jeg går hos hende endnu for at holde mine smerte nede🥰❤️

2025年12月16日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Lene.

Varm anbefaling herfra.…

Jeg har meget stramt væv efter flere operationer i brystet. Pia er yderst kompetent, og får strukket og masseret mit væv i dybden, så jeg får langt bedre bevægelighed. Hun åbner op for mine lymfer og arbejder i dybden hvor man har gener. Jeg føler mig tryg i Pias hænder, og ved ikke hvilken forfatning mit bryst, lymfødem arm mm ville være i uden hendes behandlinger. Har man skavanker andre steder på kroppen er Pia altid til at snakke med og giver det steder en bearbejdning også. Pias hænder som ved, hvad de har med at gøre , kombineret med laser løser op for rigtig meget. Kan kun anbefale Pia til alle med kropslige udfordringer af denne karakter.

2025年11月18日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Jeanette.

Mine bedste anbefalinger til Pia 😊

Jeg fik Pia anbefalet efter en operation, hvorefter jeg havde en del gener.

Jeg har nu været hos Pia nogle gange, og jeg glæder mig altid til at have en aftale med hende igen.

Samtlige behandlinger har hjulpet mig så godt, og jeg mærker stor forskel efter hver gang.

Pia er utrolig kompetent, og har forskellige metoder til at få behandlingen til at være 100 % effektiv.

At hun så tilmed er sød og lyttende gør bare oplevelsen endnu bedre☺️

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Pia.

2025年11月4日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tak Rikke for din dejlige anmeldelse

5 stjernet fysioterapi !

Fysioterapeut Pia Fraefel får min bedste anbefaling.

Pia er en virkelig dygtig og holistisk fysioterapeut med mange specialer f.eks. smertelindring og afspænding ifm. operation, hvor andet ikke har hjulpet.

Pia er kompetent, uddanner sig løbende og anvender mange forskellige teknikker.

Der er altid fuldt fokus på hvad min krop har brug for og maksimal tid på briksen. Jeg er så glad for, at have fundet frem til Pia's klinik.

2025年11月3日

Privatklinik Pia Fraefel からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Hanne.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。