De bedste anbefalinger
Vi har benyttet Pianoteknik ved Rasmus flere gange og vÊret yderst tilfreds hver gang.

Pianoteknik ããã®åç
Faguddannet klaverstemmer og pianotekniker i Syd- og SÞnderjylland. Pianoteknik udfÞrer stemning, service og reparationer på akustiske klaverer og flygler samt rådgivning om kÞb, salg og reparation.
6100$, Haderslev, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Pianoteknik ããã®åç
Når du benytter Pianoteknik.dk v. Rasmus BÞgedahl Irminger til stemning og reparation af dit klaver eller flygel mÞder du en kompetent, omhyggelig og imÞdekommende fagmand. Jeg kan anbefale Rasmus på det varmeste.

Pianoteknik ããã®åç
Professionel, fleksibel og venlig klaverstemning. SÊrdeles grundig servicering af gammelt klaver og behagelig og informativ service fra Rasmus. Også yderst rimelig prissÊtning.
Vi vil bestemt bruge Pianoteknik igen, nÃ¥r klaveret trÊnger til gen-stemning âºïžð

Pianoteknik ããã®åç
Professionel og sympatisk klaverstemmer.
Den tidligere klaverstemmer var holdt og skulle finde ny. Rasmus er effektiv og tilpasser aftalerne til det område han arbejder i. Fik mulighed for besÞg med kort varsel. Perfekt for mig. Nu aftalt nÊste kontakt om et år; Rasmus vender automatisk tilbage til mig. Dejlig nemt. Det gamle klaver lyder fint igen. Og bliver endnu bedre over tid, hvor jeg nu har fast aftale.