レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zelf toch goed op de hoogte van de betere producten, en deze webshop heeft ze te bieden. Ik mis wel grotere verpakkingen en gamma van noedelsoepen vind ik nogal beperkt. Wat ik wel top... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ruim assortimen en leuke (lekkere) producten. Bestelling, betalen en levering vlot verlopen. Een potje kruiden was geleverd met een gebroken versheidzegel waardoor de kruiden wat vochtig waren en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekend assortiment van dingen die je ergens anders niet of moeilijk vindt. Het is soms moeilijk kiezen! Vlotte levering ook. Wat het helemaal afmaakt is het bijgevoegde kaartje. Die kleine att... もっず芋る

䌁業情報

1. デリカテッセン
  2. アゞア食料品店
  3. グルメ食料雑貚店
  4. むンド食材店
  5. メキシコ食料品店
  6. スパむス専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Voor alle ingrediënten die je in kookboeken vindt, maar niet in de supermarkt.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top winkel

Ik bestel nu zo'n 3 jaar meerdere keren per jaar bij Pimenton.be, dus tijd voor een review. Heel tevreden met deze winkel. Ze hebben goede producten, leveren ontzettend snel (ik woon in Nederland) en alles is netjes verpakt. Best veel producten die ze verkopen zijn goedkoper of beter dan in de supermarkten om de hoek, dus de moeite waard om hier te bestellen.

2024幎4月15日
自発的なレビュヌ

Pimentón からの回答

Oh, heel erg bedankt voor de fijne feedback, Mau! Dat doet erg plezier.

Une boutique au top <3

Hello, super expérience avec vous, SAV au top et à résolu la situation rapidement. Emballage parfait, ainsi que les dates de péremption. Merci, belle journée à tous :)

Pimentón からの回答

Merci pour vos commentaires positifs, Jérémy ! C'est un plaisir de l'entendre. Profitez de votre commande et bon appétit !

Duidelijke

Duidelijke : -bestellingsformulieren
-Bpost gegevens en tracing
-correcte, vlotte en vlugge levering naar Bpost

Pimentón からの回答

Erg bedankt voor de positieve reactie, Alfons! Veel plezier met de bestelling

Tevreden

Alles verliep goed qua levering en bestellen

Pimentón からの回答

Fijn om dat te horen, Fatma! Bedankt en veel plezier met de bestelling

pimenton

Het product was zeer naar behoren en goed verpakt ik zal zeker nog een keer terug komen.

2023幎9月21日

Bedankt voor de positieve feedback, Jo! Altijd welkom

Toppers

Goede producten, snelle en correcte levering en een persoonlijke bedanking in de doos erbovenop. Wat wil je nog meer 🙏

Pimentón からの回答

Bedankt, Tom, blij dat alles goed beviel :-) Veel plezier met je bestelling en smakelijk!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle online levering van artikels die

Snelle online levering van artikels die ik niet gewoon in de buurtwinkel vond én met toch een persoonlijke touch toegevoegd. Aanrader!

Pimentón からの回答

Blij dat te lezen, Martine — hartelijk dank voor je positieve feedback, en veel plezier met je bestelling!

Top service

Het werd snel geleverd, de verpakking was nog mooi en het danku kaartje was een leuke verrassing.

Pimentón からの回答

Erg bedankt voor de positieve feedback! Veel plezier met je bestelling en smakelijk!

Nice store

Nice store, interesting products at good prices! Quick delivery and well packaged!

2023幎9月15日

Pimentón からの回答

Glad to hear that, Ivaylo — thank you very much, and enjoy your order!

5぀星のうち4の評䟡

Old bay seasonning

Old bat seasonning is bijna nergens verkrijgbaar, dus ik ben blij dat Pimenton één van de weinige verkopers is. De prijs is best hoog maar ik begrijp waarom.

2023幎9月14日

Pimentón からの回答

Dankjewel voor de positieve review, Esther! Het heeft inderdaad even geduurd eer we Old Bay vonden, maar import uit de VS is ontzettend duur, dus ondanks de wat hogere verkoopprijs is onze marge zelfs kleiner dan voor andere producten :-) Veel plezier ermee in elk geval!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。