veldig oversiktlig og lett navigert nettside, litt irriterende at jeg ikke får sett bilder av produktene, men det er et problem jeg har hatt ved fler tobakkforhandleres nettbutikker
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jo, hÞflig gammeldags tone selvsagt, ikke dagens kjÞp kjÞp. Minner meg om de klassiske Tobak & Cigar Forretningene i gamle dager med sin duft og velkledde damer og herrer bak disken. Da vi kunder b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi hadde samme erfaring denne gang som ved tidligere bestillinger: Rask respons ved henvendelse pr mail og svÊrt rask levering da bestilling var sendt. Hyggelig kommunikasjon fÞr og etter handel. Vare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FANTASTISK OPPFÃLGING Jeg ble hele tiden orientert fra selger hvor pakken min var. Hele veien frem til den lÃ¥ i min postkasse. Det tok kort tid til jeg ble orientert om at den var pakket og sendt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pipebutikken er en norsk nettbutikk som fÞrer et bredt utvalg piper, både for nybegynneren og den mer erfarne piperÞyker. Her kan du kjÞpe både rimelige og litt mer påkostede piper.
Midtfjellse 31, 4404, Flekkefjord, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Pipebutikken pÃ¥ nett ããã®åç
Veldig effektiv. Produktene mine ble pakket og sendt med posten noen timer etter at bestillingen min ble lagt inn.

Pipebutikken pÃ¥ nett ããã®åç
KjÞpt hos disse et par ganger. Er veldig fornÞyd med at en får hurtige tilbakemeldinger og at varene sendes lynkjapt.

Pipebutikken pÃ¥ nett ããã®åç
Raskt svar på epost, rask service - og rask levering. Når produktene i tillegg er prima, er det ikke noe å trekke fra. 10 av 10, anbefales av meg!

Pipebutikken pÃ¥ nett ããã®åç
Rask og presis levering med sporing på posten.
Skulle bare Þnske at tobakken var billigere....