Utrolig rask levering og nydelige produkter! Bestilte en mandag, og varene ble levert dagen etter, uten at jeg hadde betalt for ekspresslevering. Nettsiden oppleves som veldig seriÞs, og jeg er 100%... ãã£ãšèŠã
Pippei har pÃ¥ kort tid blitt min nummer en nettbutikk, har bestilt sÃ¥ mye der og alt har svart til forventning, eller vÊrt bedre enn forventet. Kundeservice er supert, fÃ¥r alltid superraskt, hyggelig... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornÞyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for Ã¥ sikre kvalitet og try... ãã£ãšèŠã
Jeg fikk ikke varsel fra Postnord om at pakken var klar til henting, av den grunn ble pakken sendt i retur til Pippei. I den sammenheng sÃ¥ har Pippei gÃ¥tt langt for Ã¥ fÃ¥ rette opp i feilen hos Pos... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Henriette og Knut og med vÃ¥re to smÃ¥ gutter er vi et lite norsk familieforetak med stort engasjement for trygghet, bÊrekraft og kvalitet i barnas hverdag. Etter mange runder med research og frustrasjon over et marked preget av plast, uklar informasjon og produkter vi rett og slett ikke stolte pÃ¥, tok vi saken i egne hender. Vi startet Pippei AS â en liten, personlig nettbutikk for foreldre som Þnsker noe bedre. Her finner du produkter laget av materialer vi selv ville brukt hjemme, valgt ut med tanke pÃ¥ bÃ¥de helse, funksjon og lang levetid. Pippei er mer enn bare en nettbutikk â det er et lite prosjekt drevet av kjÊrlighet, erfaring og et sterkt Þnske om Ã¥ tilby noe vi selv savnet da vi ble foreldre. Gjennom grundig utvalg og Êrlig kommunikasjon Þnsker vi Ã¥ skape en trygg plass hvor du som forelder kan fÞle deg informert, inspirert og ivaretatt
StÞagata 6, 3300, Hokksund, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@pippei.no
- pippei.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Utrolig rask levering og nydeligeâŠ
Utrolig rask levering og nydelige produkter!
Bestilte en mandag, og varene ble levert dagen etter, uten at jeg hadde betalt for ekspresslevering. Nettsiden oppleves som veldig seriÞs, og jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å handle her mange flere ganger.
Pippei har pÃ¥ kort tid blitt min nummerâŠ
Pippei har på kort tid blitt min nummer en nettbutikk, har bestilt så mye der og alt har svart til forventning, eller vÊrt bedre enn forventet. Kundeservice er supert, får alltid superraskt, hyggelig og godt svar dersom jeg har kontaktet de vedrÞrende produkter jeg har spÞrsmål til fÞr jeg kjÞper. Anbefaler pippei til alle jeg kjenner. FÞles alltid godt å legge penger igjen her.
Jeg ville returnere en vare som ikkeâŠ
Jeg ville returnere en vare som ikke var som forventet. Fikk da til svar fra pippei at de frarådet "en kostbar retur". De sendte heller en video av hvordan bruke produktet. UseriÞst aktÞr. Vil ikke handle her mer..
Oppdatering etter svar:
Dersom dere faktisk var en seriÞs aktÞr, hadde dere akseptert returforespÞrselen med en gang når kunden opplever at varen ikke er som forventet. At dere i stedet forsÞker å fraråde retur og sender en video endrer ikke at produktet ikke fungerer slik man hadde tenkt.
Det eneste som burde vÊrt nÞdvendig, var en enkel forklaring på hvordan varen kunne returneres. Når dette ikke blir gjort, oppleves håndteringen lite kundevennlig og useriÞs.

Pippei AS ããã®åç
Fin nettbutikk og butikk
Fin nettbutikk og butikk, godt utvalg av varer og hyggelige ansatte. Varer absolutt alle burde bli mere kloke på, og bytte til!
Veldig hyggelige folk som kan det de driver med.
Veldig hyggelige folk som kan det de driver med. Absolutt verdt et besÞk!
Vi er veldig fornÞyd med det vi har handlet hos dere.
Super fornÞyd!
Super fornÞyd!! Rask levering. Kommer definitivt til å handle igjen!
Liten kvalitetsbedrift
Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornÞyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for å sikre kvalitet og trygghet.
Jeg har henvendt meg til kundeservice fordi den leveringsmÃ¥ten jeg valgte ikke var sÃ¥ effektiv som jeg forventet. Jeg fikk snarlig svar, slik at jeg kunne vÊre sikker pÃ¥ at varene kom i tide. Dette er en liten bedrift med egen varebeholdning (ingen dropshipping) og eiere som jobber for at kunden skal bli fornÞyd. 5/5 ð
Fantastisk fin nettbutikk med stortâŠ
Fantastisk fin nettbutikk med stort utvalg. De svarer raskt og varene kom etter kun 2 dager. Anbefales.
Gode produkter og rask service/levering!
Fantastisk kundeservice og raskâŠ
Fantastisk kundeservice og rask levering!
Fungerer som den skal
Flaskene kom fort og var som forventet. Ganske lette og veier ikke for mye.
God kundeservice og trygg nettbutikk
Fekk raskt svar når jeg spÞrte om noe hjelp. Veldig fornÞyd med varen vi kjÞpte og vi kommer garantert til å handle her igjen :-)
Noen av de få tingene du virkelig trenger
Jeg prÞver å unngå mikro-plast i maten og disse har produkter som hjelper meg med det.
Alltid pÃ¥ jakt etter de besteâŠ
Alltid på jakt etter de beste produktene.
Svarer rask.
God kvalitet og rask leveranse!
Produkter av god kvalitet og rask leveranse!
All metal and silicone as described
All metal and silicone as described.
The food container (insulated thermos) doesn't keep the tea warm for 7 hours as advertised, but I also weren't sure what to expect after 7 hours.