Jeg har fået pizza fra Pizza Barabaros igennem mange år og det er mit absolutte yndlings pizza sted. God service, hurtigt levering og mega god pizza. Tak for god mad.
Sikke en kÊmpe skuffelse.Vi kÞber altid ved Nyvangs normalt. Bestilte fem pizzaer, og betalte over 100 kroner mere end vi plejer og pizzaerne var sÃ¥ smÃ¥ det lignede bÞrne pizzaer. pizzaerne var kolde,... ãã£ãšèŠã
Pizzabund smager ikke af noget, det forringer pizzaens generelle smag og indhold. Ãg faglighed i dejen sÃ¥ kommer jeg gerne igen. Jeg holder mig ellers i fremtiden til Delicia Pizza lokalt hvor lugten... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞber tit pizza hos babaros. Jeg syntes de laver gode pizzaer. Som regel henter jeg pizzaerne ved butikken hvor der er god parkering. Pizzaerne plejer at vÊre klar +- 5 minutter efter aftalt afhe... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pizza Barbaros - RANDERS i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Alt var perfekt
Alt var perfekt. Lige som vi har bestilt. Hurtig hjem levering. Tak.
God bedring med jeres attitude ð©ð€®
Simpelthen for dÃ¥rlig service og flabetâŠ
Simpelthen for dårlig service og flabet medarbejdere, starter med at bestille en skinke pizza og en burger til mig og min kÊreste, uden problemer og god service, maden ankommer og skinke pizzaen er mere en oste pizza, og en lille fejl med tomat og agurk i burger, ingen brok der, ringer pÊnt og siger der er alt for meget ost på, og han svare jeg kunne få 10kr rebat nÊste gang, siger pÊnt jeg ikke vil spise ren oste pizza og hellere have en ny, og han går med på og sende en ny, han nÊvner de har travlt som er okay, jeg siger gi dig go tid, og 5 min efter tÊnker min kÊreste om hun kan nå og få en pakke pomfritter med, og ringer til dem, og de siger de kommer ikke med den pizza og hun spÞrger hvorfor, hvor der bare bliver svaret flabet de har travlt, og det kan de ikke gÞre noget ved,
Sikke en kÊmpe skuffelse.Vi kÞber altidâŠ
Sikke en kÊmpe skuffelse.Vi kÞber altid ved Nyvangs normalt. Bestilte fem pizzaer, og betalte over 100 kroner mere end vi plejer og pizzaerne var så små det lignede bÞrne pizzaer. pizzaerne var kolde, og på salat pizzaen var salaten helt brunt. Chillien som vi fik med smagte af hakkede tomater og intet andet, og pizzaerne var så smagslÞse og kedelige og med de tÞrreste skorper. helt sikkert sidste gang.
NÃ¥r man bestiller online lÊser de ikkeâŠ
NÃ¥r man bestiller online lÊser de ikke hvad man skriver i ordrekommentar, er trÊt af at fÃ¥ burgerdressing i min pita nÃ¥r jeg bestiller med creme Fraiche , Êv ð€