Spróbowałam program Coral Detox. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami! ✅ Już po kilku dniach poczułam więcej energii i lekkości. ✅ Poprawiło się moje trawienie i komfort jelit. ✅ Zauw... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Moje osiągnięcia z produktami z CC: na pierwszym miejscu poprawa mojej skòry po nawodnieniu i oczyszczeniu colo-vada. Więcej energii i "chcenia" po H-500, kolano zaczęło funkcjonować po Kolagenie. Og... もっと見る
Z produktów coral clubu korzystam od dwóch lat ,suplementuje asymilator,pije wode z coral mine, mogabym napisac czego nie probowalam ,jestem zadowolona .Moj pies rowniez pije wode z koralwcem ma 15 la... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Produkty z całego świata - z myślą o profilaktyce Twojego zdrowia. Łączymy nowoczesne technologie i wiedzę ekspertów z siłami natury. Troska o zdrowie to sposób na długie, aktywne i pełne radości życie. Coral Club, jako pierwsza z firm promujących zdrowy tryb życia, przedstawia własną koncepcję zdrowia, która opiera się na prawidłowym nawodnieniu, skutecznym oczyszczeniu i detoksykacji oraz odpowiednim odżywieniu komórkowym i efektywnej ochronie organizmu.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Najlepsze nawodnienie z HydraMaxem
Od stycznia 2021 systematycznie korzystam z produktów Corala. Zestaw HydraMax jest dla mnie fundamentem zadbania o swoje zdrowie i witalność. Mój 81 letni Tato po nawodnieniu CoralMine odzyskał siły.Polecam też skorzystać z wody oceanicznej w postaci Oceanmin - to bogactwo zjonizowanych minerałów. Nagychmiast po wypiciu mam więcej energii i lepszą koncentrację. Nawodnienie ma znaczenie! Jestem wdzięczna, że taka dobra firma nieustannie dostarcza nam wsparcia dla zdrowia! Rzetelnie i w najwyższej jakości! Dziękuję!
Dopiero zaczęłam przyjmować Lax-Max i…
Dopiero zaczęłam przyjmować Lax-Max i czekam na efekty.
Coral Detox Plus , Coral Vada Plus , Mental Force , grifonia ,Coral Mine 🤘
Produkt , jest super 🔝Polecam
Inny wymiar produktów.
Używam produktów Coral Club od prawie 2 lat. Ostatnio zakupiłem i biorę Metastick. To produkt z innego wymiaru. Jest znakomity. Dzięki niemu mam jeszcze lepsze samopoczucie, a moje jelita są mi wdzięczne😀. Obsługa i logistyka w CC na najwyższym poziomie. Z całego serca polecam.
Boski Metastick
Ufam Coralowi i jego produktom już od prawie 2 lat ale chciałam się podzielić doświadczeniem związanym z jedną z nowości - Metastick. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam zmianę w samopoczuciu, zmalał mi apetyt na słodycze (mój ukochany marcepan zrobił się dla mnie zbyt słodki) a ja czułam, że góry mogę przenosić. Zamierzam regularnie stosować Metastick, żeby moje jelita i całe ciało były takie szczęśliwe cały czas. Polecam spróbować!
Dzieki produktom Coral moje poczucie…
Dzieki produktom Coral moje poczucie psychiczne oraz fizyczne zdecydowanie poprawiło się, a kondycja mojego ciała wróciła do normalnego stanu sprzed choroby.
Odzyskałem energię
Odzyskałem energię, nie przysypiam w ciągu dnia, zgubione klika kilogramów, rewelacja !
Jestem w Coral Club ok
Jestem w Coral Club ok. 13 lat i od tego czasu stosuję produkty Corala. Koncepcja zdrowia CCI jest uniwersalna, prosta, logiczna i kompleksowa. Profilaktycznie wymyślam sobie różne programy, a najbardziej lubię nowości. Moje doświadczenia z ostatniego tygodnia. Po przeziębieniu w poniedziałek dopadła mnie uciążliwa infekcja: od wtorku dreszcze, gorączka, obfity katar, osłabienie. W piątek byłem umówiony na firmowe spotkanie wigilijne. W środę pomyślałem, że w takim stanie nie będzie to możliwe. Od wtorku zacząłem dodatkowo zażywać: Pau’DArco /duże ilości/, Phytoviron, Coral Licorice Root, Lim Flow, Cat’s Claw, do nosa > Silver Max, Silver Gel na przemian. W czwartek już się czułem dobrze, a w piątek mimo bardzo trudnych warunków na drogach pojechałem na to spotkanie /90 km/. Wszystko udało się super. Suplementy Coral Club nigdy mnie nie zawiodły > bardzo wszystkim polecam.
Genialne produkty, wiedza i profilaktyka zdrowia
Coral Club to nie tylko wysokiej jakości produkty wspierające zdrowie. To genialna koncepcja zdrowia - która pomaga budować zdrowie każdego dnia, to kompleksowe programy tak starannie dobranych produktów, że poprzez efekt synergii dają niesamowite rezultaty. Zrealizowałam 4 kroki dla zdrowia i wreszcie pozbyłam się trądziku. Synek, który chodzi do przedszkola po odrobaczeniu produktami Corala przestał chorować. Zdrowie moje i mojej rodziny to mój priorytet. Żyjemy w toksycznym świecie i dlatego cieszę się z odkrycia Coral Clubu, bo mam super wiedzę od najlepszych ekspertów z zakresu holistycznej i ortomolekularnej medycyny i dostęp do najwyższej jakości naturalnych produktów.
PauD'Arco jest Królem
Podzielę się moim ostatnim doświadczeniem. Bardzo dużo pracuję z energią i ostatni wtorek bardzo źle się czułam. Miałam objawy "grypowe" typu bóle w ciele, dreszcze. Wzięłam pięć kapsułek PauD'Arco z Selenem na noc i rano obudziłam się jak nowonarodzona. Byłam w szoku i szczerze polecam.
od 11 lat w moim domu
Produkty Coral Club są od 11 lat w moim domu, to samo mówi za siebie :)
prosto z serca - POLECAM
Z całego serca polecam tą firmę. Dzięki produktom Coral Club dziś w pełni mogę się cieszyć zdrowiem swoim i swoich domowników. Dwukrotnie pomogły w powrocie do zdrowia przy bardzo poważnym wirusie. W moim domu zawsze są produkty tej firmy i nie wyobrażam sobie zacząć dnia bez szklanki cieplutkiej wody z koralowcem <3
Firma rzetelna
Firma rzetelna. Produkty super i działają. Korzystam z produktów od 2 lat , ja i cała rodzina. Polecam
Coral Club Promarine Collagen
Polecam od calego serca Promarine Collagen z firmy Coral Club . Za taką cenę rewelacyjna jakość!
Produkty Coral Club
O suplementach Coral Club dowiedziałam się od swojej koleżanki. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale postanowiłam wypróbować zestaw HydraMax. Po miesiącu stosowania rzeczywiście zauważyłam efekty - moja skóra jest widocznie mniej sucha i mam więcej energii. Codzienne ćwiczenia stały się przyjemnością i wreszcie skończyły się moje problemy z porannym wstawaniem. Gorąco polecam wszystkim spróbować takiego gotowego rozwiązania.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。