Plan je feestje レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super geholpen door Marianne. Ik had haar een Whatsappje gestuurd omdat ik de traktatie snel wilde hebben. Ze heeft de bestelling meteen verpakt en opgestuurd en erg leuk verpakt! Mijn dochter heeft h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een super mooi tegeltje met een spreuk erop besteld. Wat een cadeautje om dit uit te pakken. Met zoveel zorg ingepakt (in mooi cadeaupapier en leuke stickers ) en er zat nog verassing bij.

5぀星のうち5の評䟡

Berichtje gestuurd op Instagram of er op korte termijn traktaties geleverd konden worden. Gesproken met een super vriendelijk mevrouw en zij heeft mij direct geholpen en is aan de gang gegaan. Uiteind... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Op 'Plan je feestje' bestelde ik mooie kaartjes, sluitstickers en een leuke traktatie ter ere van de 2e verjaardag van onze dochter: een Dikkie Dik-boekje met rozijntjes. Ze heeft ze met plezier uitge... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 地図専門店
  2. 子䟛向けのパヌティヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bij Plan je Feestje maken we van elk uitdeelmoment een feest! Of je nu wilt trakteren in de klas, op de peuterspeelzaal of op het kinderdagverblijf, wij bieden originele kant-en-klare traktaties die blije kinderen gegarandeerd zullen laten stralen. Onze unieke cadeautjes voor juffen en meesters zijn perfect om te bedanken voor hun inzet en liefdevolle begeleiding. Met onze vrolijke kant en klare traktaties zorg je ervoor dat elke gelegenheid speciaal is. Kleurrijk stoepkrijt, uitdeelboekjes, rijgkaarten, puzzeltjes, jungle dieren, geboorte koekjes, geboorte snoepjes en nog heel veel meer, alles is met zorg samengesteld en met liefde ingepakt om jouw feestje onvergetelijk te maken. En dat is nog niet alles! We hebben ook hoogwaardig inpakmateriaal beschikbaar, waaronder vrolijk inpakpapier en gepersonaliseerde stickers die jouw geschenken extra bijzonder maken. Daarnaast vind je bij ons prachtige raamstickers voor verjaardagen en geboortes om de sfeer helemaal compleet te maken. Maak van het trakteren een feest met Plan je Feestje – waar blije kinderen centraal staan! Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment aan leuke kant en klare traktaties, cadeautjes, raamstickers én inpakmaterialen!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Top gedaan!!

Snelle levering, producten waren goed ingepakt (dinosaurus stoepkrijt) en de persoonlijke touch met het handgeschreven kaartje maakte het voor mij af. Goed gedaan, ga zo door!

2022幎4月1日
5぀星のうち4の評䟡

Helaas toch een minpuntje

Allereerst natuurlijk.. Dank je wel! Wat een leuke gifts zijn t geworden.. Nadeel.. erg volle doos waardoor er helaas veel koekjes zijn gebroken en wij hebben gekozen voor roze en een extra bellenblaas als cadeau. Die zijn dan geel.. Had hiervoor geen optie om te kiezen dus dat vonden wij erg jammer.

2022幎2月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス