レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg tog ind til Plankoa Homes udstilling i Rødovre og blev virkelig positivt overrasket over hvor mange forskellige Plankeborde, der er i udstillingen. Jeg fik meget god og grundig vejledning og spa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og flotte produkter Jeg har købt både et spisebord og et sofabord i egetræ fra Plankoa Home, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Begge borde er utrolig flotte og passer... もっと見る

企業情報

1. 素朴な田舎風家具専門店

当該企業による記述

Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Skønt produkt, fantastisk service!!!

Jeg har købt og modtaget det skønneste spisebord + stole. Så glad for mine nye møbler! Kundeservice var i top og alt hvad der blev lovet og aftalt blev holdt til punkt og prikke!!! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Plankoa 😊 Kan kun anbefales. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!!!

Kundeservicen er eksemplarisk

En helt igennem fantastisk kundeservice – både før og efter købet af vores flotte Silleben-bord.

Da leveringstiden på bordet var cirka 4 uger og ikke passede med vores indflytning, var de utroligt hjælpsomme og sørgede for at levere det til vores daværende adresse samme dag.

Efter de 4 uger blev vi i tvivl om, hvorvidt vi havde fået den rigtige farve, da vi huskede den som værende lysere. Vi kontaktede derfor kundeservice(August) og fik en grundig og imødekommende forklaring på nuancerne i et hvidolieret bord. Samtidig blev vi tilbudt at komme forbi og få bekræftet vores tvivl.

Det viste sig naturligvis, at vi havde fået den helt rigtige farve.

Servicen har været i top hele vejen igennem – en kæmpe anbefaling herfra!

2026年3月26日

Virkelig lækkert Plankebord

Jeg fik meget god og grundig vejledning og sparring af August. Han fangede hurtigt hvilket look jeg bedst kan lide. Jeg har i dag modtaget det smukkeste bord, der passer lige til min smag. Og kvaliteten er helt i top. Og service og levering har været perfekt. Kan på det varmeste anbefale at købe Plankebord hos Plankoa.

Hej Lene,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig godt vejledt af August, og at du har fundet det helt rigtige bord til dit hjem. Det betyder meget for os, at både kvalitet, service og levering har levet op til dine forventninger :)

Oliver / Plankoa Home

Gode

Gode, professionelle og hurtig levering. Jeg er utroligt glade for mine stole af høj kvalitet og gode at sidde i. De passer perfekt i hjemmet.

Hej Mathias,

Mange tak for de fine ord!

Vi er glade for at høre, at stolene passer perfekt ind i dit hjem, og at du er tilfreds med både komfort og levering.

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

5つ星のうち5の評価

Flot og solidt vitrineskab.

Flot og solidt vitrineskab.
God levering, og hurtigt.

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vitrineskabet og oplevede en god og hurtig levering :)

5つ星のうち5の評価

Vi er glade for det valg vi gjorde…

Vi er glade for det valg vi gjorde vedr. bord. De var i butikken hjælpsomme med præsentation af muligheder. Levering gik som aftalt, bordet bliv båret ind i stuen og det står meget smukt.

2026年3月17日

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at både rådgivning, levering og bordet lever op til jeres forventninger.
Vi håber, I får stor glæde af det fremover :)

Tak for hjælpen

Det er anden gang at vi handler hos Plankoa Home. Vi har været meget tilfredse med begge forløb inkl. køb af produkt. Plankoa Home består af et team som har erfaring med deres produkter og er gode til at give råd og kyndig vejledning. Stor ros for jeres hjælpsomhed og altid meget hurtige feedback. Produkterne har gentagne gange levede op til vores meget høje forventninger.

I kan trygt handle hos Plankoa Home. I vil ikke fortryde jeres køb.

2026年2月19日

Hej Mie,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget, at både vores service og produkter har levet op til jeres forventninger, begge gange I har handlet hos os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling :)

5つ星のうち5の評価

Vi har købt vores plankebord hos…

Vi har købt vores plankebord hos Plankoa og vi er SÅ glade og tilfredse. Vi tog fordi deres showroom i Rødovre, hvor vi gik god vejledning. Bordet er så smukt - vi er meget meget glade. Plankoa kan varmt anbefales 😊

2026年3月2日

Hej Emma

Mange tak for jeres flotte anmeldelse :)

Det betyder meget for os at høre, at I er så tilfredse med jeres plankebord og jeres besøg i vores showroom i Rødovre. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling.

Super flot bord

Super flot bord, personalet meget hjælpsomme
Hurtig levering. Alt tilfredsstillende.

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både bordet, vores service og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

God og venlig betjening

God og venlig betjening
Hurtig levering af vitrineskabet på vores adresse
Giver firmaet vores bedste anbefaling

Hej Birthe

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord :)

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og leveringen af vitrineskabet. Din anbefaling betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Det er fantastiske møbler Plankoa har…

Det er fantastiske møbler Plankoa har og kundeservicen er i top.
Vi købte spisebord med stole og de 3 unge fyre, som har firmaet, kom og samlede det i vores stue.
Showroomet er fyldt med flotte møbler, så absolut værd at kigge på, hvis man kigger efter nyt.

Hej Rikke

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I er glade for møblerne og havde en god oplevelse. Vi stor fokus på at levere kvalitetsmøbler og en god service, så vi er glade for, at I har oplevet dette.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg har modtaget både et spisebord og et stuebord, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Begge borde var samlet helt perfekt og ser utrolig flotte ud. Alt var præcis som aftalt, både levering og resultat. Det er tydeligt, at der er styr på håndværket. Jeg kan varmt anbefale dem til andre!

Hej Torben

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både spisebordet og sofabordet.

Vi lægger stor vægt på godt håndværk og høj kvalitet, så vi er glade for, at du har oplevet dette.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling :)

5つ星のうち5の評価

Rigtig god vejledning og serviceminded…

Rigtig god vejledning og serviceminded betjening og er meget flot bord i planke eg, som passer flot til vores nye spisestuestole og vores stue som helhed. Vi regner med at have et smukt spisebord i god kvalitet mange år frem

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse :)

Det glæder os at høre, at I har været tilfredse med både vejledningen, servicen og bordet.

Tak for at dele jeres oplevelse, det sætter vi stor pris på :)

5つ星のうち5の評価

Vi fik det spisebord som vi ønskede os…

Vi fik det spisebord som vi ønskede os og ikke kunne finde i standard møbel- og designforretninger. Teamet fra Plankoa var servicemindede og effektive i deres kommunikation. Kan varmt anbefales

Hej Majken

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at I fik præcis det spisebord, I ønskede jer, og at I havde en god oplevelse.

God kommunikation og service er noget, vi prioriterer højt, så det betyder meget for os at høre, at I oplevede dette :)

Mange tak for anbefalingen!

Super kvalitet og flotte produkter

Super kvalitet og flotte produkter

Jeg har købt både et spisebord og et sofabord i egetræ fra Plankoa Home, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Begge borde er utrolig flotte og passer perfekt ind i vores hjem.

Derudover var servicen helt i top fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Plankoa Home, hvis man leder efter smukke møbler i høj kvalitet.

2026年3月4日

Hej Sebastian

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både spisebordet og sofabordet, og at de passer godt ind i jeres hjem.

Mange tak for de pæne ord om både kvaliteten og vores service. Vi sætter stor pris på anbefalingen :)

Wow!

Vi bestilte et rundt sildebensbord, med tillægspladr, hos Plankoa og besøgte deres showroom i Rødovre i forbindelse med bestillingen. Fra første sekund var det tydeligt, at vi havde med ægte håndværkere at gøre. Vi blev modtaget af en medarbejder der var både imødekommende, professionel og oprigtigt passioneret omkring sit fag – den slags engagement man sjældent møder.

Bordet ankom præcis til tiden, 8 uger efter bestilling, akkurat som lovet. Da vi åbnede emballagen tabte vi begge kæben. Kvaliteten overgik alle forventninger – finish, konstruktion og detaljeniveau er i en helt anden klasse end det man normalt finder på markedet.

Plankoa er det bedste eksempel på, hvad dansk håndværk kan, når det udføres med stolthed og faglig integritet. De ved præcis hvad de laver, de holder deres løfter, og kvaliteten retfærdiggør fuldt ud prisen. Har man brug for møbler der holder i generationer og som man er stolt af at have stående, er Plankoa det oplagte valg.

Stærke 6 ud af 5 stjerner herfra – uden tøven.

2026年3月4日

Hej Benjamin

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og for jeres besøg i vores showroom i Rødovre. Det betyder virkelig meget for os at høre, at både oplevelsen, håndværket og jeres nye sildebensbord lever op til forventningerne.

Vi er glade for, at I kan se og mærke den passion og kvalitet, vi lægger i vores arbejde. Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen :)

Super fantastisk

Super service og super, fantastisk smukt bord.
Kan varmt anbefale Plankoa.

2026年3月1日

Hej Sasja

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye bord og fik en god service.

Vi sætter stor pris på din anbefaling. Mange tak :)

Super kvalitet

Vi har lige købt et flot sortolieret plankebord og vi er meget tilfredse. God kvalitet, god service og hurtig levering. Kan anbefales

2026年2月27日

Hej Daniel

Tusind tak for din anmeldelse! :)

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres sortolierede plankebord samt vores service og levering.

Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

God oplevelse

Fantastisk flot bord til en rimelig pris . Sød betjening hele vejen igennem og levering til aftalt tid .

2026年2月27日

Hej Pia

Mange tak din anmeldelse :)

Det glæder os meget at høre, at du er glad for bordet og oplevede god service samt levering til tiden.

Tak fordi du valgte os – det sætter vi stor pris på!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。