Vi har kÞbt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder sÊrligt af hen over vinteren. Til vores store glÊde fÃ¥r planterne nye skud og klarer... ãã£ãšèŠã
Super god behandling af âPlantelysâ! Da pakken ikke kom, kontaktede vi âPlantelysâ, og beklagede, at vi kunne se at pakken var sendt via GLS, men aldrig dukkede op. âPlantelysâ sendte uden videre e... ãã£ãšèŠã
Jeg bestile "rundt grolys med base" til afhenting i Albertslund. Det fungerede helt perfekt. Kort tid efter bestillingen fik jeg en mail om at det nu var muligt at afhente. Super hurtig ekspedition.... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt hos Plantelys.dk / Sunflux 3-4 gange nu, og produkterne er hver gang modtaget hurtigt og i perfekt stand. Et enkelt produkt (40w grolys panel) begyndte dog at flimre, og et par r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Salg af vÊkstlys lamper, plante jordmåler, gÞdning mf.
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, ãã³ããŒã¯
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Service udover det normale
Modtog et defekt produkt, men de fremsendte et nyt lige med det sammen efter jeg kontaktet dem. Meget imponerende service
Alt perfekt
Alt perfekt. IsÊr emballagen var top-klasse. En hård-hård kasse, der kunne kastes med, uden indholdet kom til skade. Også hurtig levering.
Her vil jeg klart handle igen ð
Hurtig forsendelse
Varen lever op til beskrivelse
Varen lever op til beskrivelsen, den var hurtig fremme, og der var en lille gave med :-)
God oplevelse.
God service og gode produkter ðð»
Altid mega hurtigt levering
Altid mega hurtigt levering, of varer er i god kvalitet ðð
Tak for handelen ð
Kvalitets produkter
Jeg afhentede min ordre pÃ¥ adressen. Den var klar til afhentning. SÃ¥bakker med underbakker og lÃ¥g. Det skulle vÊre en kraftig kvalitet og det var det ogsÃ¥ð ikke sidste gang jeg henter der. Venlig betjening i Þvrigt ved afhentning.
Hurtig levering
Hurtig levering. Lampen vi kÞbte fik vores sÃ¥ede frÞ til at gro allerede efter 4 dage. Super ð

Plantelys ApS ããã®åç
Ringede til dem og fik en godâŠ
Ringede til dem og fik en god forklaring, på hvordan vi skulle gÞre. Med glas og så bakker. Og en hurtig levering.
God service.
BÞrn og MiljÞ
Gentofte
Super god, og kyndig betjening.
Jeg troede i fÞrste omgang, at det var en fysisk butik, men det gjorde absolut ikke noget, blev taget rigtig godt imod, af glade medarbejdere, som hjalp mig til fulde, med mine behov. Og deres viden rakte meget. Tak til jer.
Har ledt efter noget at brokke migâŠ
Har ledt efter noget at brokke mig over, det lykkedes ikke.... Tak
Mangelfuld vejledning
Er egentlig godt tilfreds med varen, alt var med og forsvarligt indpakket. Dog er vejledningen ret forvirrende (selv for min australske svigerdatter) den er på engelsk og nok ikke ligetil for alle. Alså tre stjerne for mangelfuld vejledning

Plantelys ApS ããã®åç
Det leverede var som forventet.