Banner for Plantinavia Norge

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med handelen hos Plantavia. God pris, god kundeservice og tett oppfÞlging gjennom hele kjÞpsprosessen. Therese ga oss super veiledning i forkant rundt bÃ¥de levering og planting, og pla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Plantinavia anbefales pÃ¥ det sterkeste. Vi har bestilt vÃ¥r smaragd tujahekk hos dem, fikk sÃ¥ mye bra tilbud og oppgradering av bestillingen vÃ¥r. Hadde null problemer i kommunikasjon med Therese og kni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De svarer pÃ¥ mail meget hurtig. Gir deg svar pÃ¥ alt du lurer pÃ¥. Hekkplantene vi fikk ser grÞnne og fine ut, og leveringen var upÃ¥klagelig. Hadde Þnsket mere info om omlessing fra semitrailer til... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Plantinavia hadde de beste prisene nÃ¥r vi skulle kjÞpe smaragd tujahekk. Suveren oppfÞlging underveis (eposter) fra kundeservice om nÃ¥r, hvor og hvordan vi skulle forholde oss til leveransen. I tille... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ
  2. 皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Oppdag hvorfor Plantinavia rangert som den beste Online Shop for Hekkplanter i Norge

En hekk er ikk e bare en avgrensning – den skaper ro og harmoni i hagen.

圓該䌁業による蚘述

Derfor leverer vi mer enn bare planter. Vi leverer tillit, ekspertise og omsorg.
Fra det Þyeblikket hekken forlater vÃ¥rt gartneri til den blomstrer i hagen din, er vi med deg. Og hvis naturen har andre planer? Vi stÃ¥r ved din side og sÞrger for at hekken trives. For ekte service slutter ikke ved levering – den vokser med deg.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med handelen hos Plantavia

Veldig fornÞyd med handelen hos Plantavia. God pris, god kundeservice og tett oppfÞlging gjennom hele kjÞpsprosessen. Therese ga oss super veiledning i forkant rundt både levering og planting, og plantene som ble levert var av fin kvalitet. Nå blir det spennende å fÞlge med på hvordan hekken utvikler seg over tid. Alt i alt en god kjÞpsopplevelse!
Tommy.

2025幎11月16日
5぀星のうち5の評䟡

Plantinavia anbefales på det sterkeste

Plantinavia anbefales på det sterkeste. Vi har bestilt vår smaragd tujahekk hos dem, fikk så mye bra tilbud og oppgradering av bestillingen vår. Hadde null problemer i kommunikasjon med Therese og knirkefritt levering av hekken som avtalt. Vi er fornÞyd med pris, kvalitet, kommunikasjon og levering med Plantinavia. Pluss at hekken er dekket med garanti.

2025幎11月15日

FÞrst og fremst

FÞrst og fremst - plantene hadde hÞyden og fyldigheten som forventet/bestilt. Veldig god assistanse og informasjon gjennom hele prosessen - fra å finne de riktige plantene for vårt formål frem til levereringen.

2025幎9月24日

prosjekt hekk

dere var enkle å komme i kontakt med, via chatten fikk jeg enkelt svar på mine spÞrsmål, mange av planen var stÞrre en 80 cm, det gir en fÞlelse av et godt kjÞp og at dere er rause

2025幎10月20日

God kundeservice

Bra nettside, gode priser og stort utvalg. God kundeservice og enkelt å få hjelp og tips ifm planting av ny hekk.
Veldig greit med sporingslink så man kan fÞlge leveranse i tillegg til at det var enkelt å kommunisere med sjåfÞr.
Alt i alt veldig godt fonÞyd!

2025幎9月28日
5぀星のうち2の評䟡

FÞles mer som svindel enn som handel

De lokket meg til Ã¥ "oppgradere" til deres sÃ¥kalte velgrenet, premiumvariant av hekkplanten. Det som ble levert, var verken premium eller i nÊrheten av normal kvalitet – mesteparten av plantene var bare ett nakent hovedskudd uten grener.

Da jeg klaget, ble jeg mÞtt med bortforklaringer og et forsÞk pÃ¥ Ã¥ overbevise meg om at jeg egentlig hadde fÃ¥tt noe bedre, og burde vÊre takknemlig(!). FÞrst da jeg krevde refusjon og rabatt, ga de seg umiddelbart – noe som fÃ¥r meg til Ã¥ mistenke at dette ikke var en feil, men ren strategi.

Jeg ville bare ha det jeg ble lovet, men endte opp med å måtte akseptere elendig kvalitet fordi hele leveransen sto foran garasjen. Resultatet er at jeg nå må vente ett til to år på en tett hekk som egentlig skulle vÊrt på plass fra dag én.

Kort sagt: dette fÞles mer som bevisst lureri enn seriÞs handel. Styr unna om du forventer Êrlighet og kvalitet.

2025幎9月9日
自発的なレビュヌ
Plantinavia Norge ロゎ

Plantinavia Norge からの回答

KjÊre Tamas,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi Þnsker å starte med å anerkjenne at plantene du mottok ikke hadde riktig kvalitet. Det var en feil fra vår side, og vi tar fullt ansvar for det.

Da du kontaktet oss, foreslo du selv to mulige lÞsninger:
1. At vi henter plantene og leverer riktig kvalitet
2. At vi refunderer 70 % av kjÞpesummen, slik at du kan beholde plantene

Vi valgte det andre alternativet – akkurat slik du foreslo – og refunderte belÞpet umiddelbart. PÃ¥ det tidspunktet fÞltes dette som en rettferdig og konstruktiv lÞsning for begge parter.

Derfor ble vi oppriktig overrasket over å lese anmeldelsen din, der du beskriver situasjonen som uredelig eller villedende. Gjennom hele prosessen har vi handlet i god tro og fulgt det forslaget du selv la frem.

Etter anmeldelsen tok vi kontakt igjen – ikke for Ã¥ diskutere, men for Ã¥ spÞrre om du likevel Þnsket Ã¥ motta riktige planter. Du svarte ikke pÃ¥ akkurat den delen av meldingen. Tvert imot svarte du at det var vi som insisterte pÃ¥ refusjon, nÃ¥r det i realiteten var du som foreslo begge alternativene. Vi tok det som en selvfÞlge at begge forslagene var akseptable for deg – ellers ville du vel ikke ha lagt dem frem?

Vi forsÞker alltid Ã¥ lÞse saker med omtanke og respekt – og det tilbudet stÃ¥r fortsatt. Hvis du heller Þnsker nye planter i stedet for refusjonen, ordner vi det gjerne.

Vennlig hilsen,
Teamet hos Plantinavia