I over 1 Ã¥r har jeg nu ligget i kontante skriverier med Planway pga. deres bogfÞringsfejl i deres automatiske bogfÞring. Jeg har utallige gange manglet svar eller fÃ¥et decideret forkerte svar. Utrolig... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte at blive kunde hos Planway i starten af dette Ã¥r, da nogle bekendte i mit netvÊrk havde udtrykt stor tilfredshed med systemet. Efter ca. tre uger mÃ¥ jeg bare sige, at Planway lever op til a... ãã£ãšèŠã
Superfin/behagelig og let forstÃ¥lig mÃ¥de at kommunikere svar pÃ¥ mine problemstillinger i forhold til klippekort, journalfÞring, bookinger og anmeldelser. Simpelthen det bedste booking system og nu n... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Brugervenlig online booking til dine kunder â OpsÊt pÃ¥ under 5 minutter â Passer perfekt til: FrisÞrer, kosmetologer, neglesaloner, massÞrer, fysioterapeuter og skÞnhedssaloner
Baggesensgade 4C, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- info@planway.com
- planway.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Inkompetente til bogfÞring
I over 1 år har jeg nu ligget i kontante skriverier med Planway pga. deres bogfÞringsfejl i deres automatiske bogfÞring. Jeg har utallige gange manglet svar eller fået decideret forkerte svar. Utrolig mange gange har de undskyldt, og derefter igen ikke foretaget sig noget. For et halvt år siden krÊvede jeg, at min sag kom til ledelsen. Min sag ligger nu på ledelsens bord, og jeg venter stadig på svar og lÞsninger! Jeg har aldrig fÞr brugt så meget tid på bogfÞring, som jeg gÞr nu efter, at jeg har betalt for deres såkaldte automatiske lÞsning.
Har arbejdet med planway i mange år
Har arbejdet med planway i mange år, og det er et rigtigt godt booking system. Jeg har også valgt planway til, som nu selvstÊndig frisÞr. Der er altid god hjÊlp og support, og sÊrlig god hjÊlp fra Simon på chatten.
Bare prÞv dem, du vil ikke blive skuffet
Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre kunde hos Planway. Stopper fordi jeg går på pension. Har vÊret kunde hos dem i fem år. De er meget hjÊlpsome, og prompte til at gÞre det. Jeg kan stÊrkt anbefale deres platform. De er blandt de billigeste på markedet.
Priser er ikke det der vises i intro
Priser er ikke det der vises i intro. De vil ha andel i din omsÊtning ð«š

Planway ããã®åç
Bryn
Kan kun anbefale Karina.
Karina er sÞd, behagelig og rolig.
Hun er meget omhyggelig, â€ïžððŸ
Karina har en med i det hele behandling og spÞrger meget grundigt til dine Þnsker sÃ¥ du fÞler dig hÞrt. Jeg er meget tilfreds med mit resultat â€ïžð¥°
10 stjerner herfra ð€©
Hurtig, god service og hjÊlp fra Ida, 10 stjerner herfrað€©
Massiv vilje af Amalie for at lÞseâŠ
Massiv vilje af Amalie for at lÞse tekniske udfordringer.
Lykke med så hurtig en hjÊlp...
Opfordring til alle selvstÊndige om at gratis ikke er gratis men fantastisk support.
NÃ¥r jeg har et spÞrgsmÃ¥l fÃ¥r jegâŠ
Når jeg har et spÞrgsmål får jeg hurtigt og professionelt svar. Der bliver ikke gjort forskel på om man er betalende medlem eller ej.
Altid glad og positive tilbagemeldinger.
Jeg kan kun anbefale Planway, og ja så gÞr det jo heller ikke noget at det er let at bruge Planway :-)
Super professionelt
Jeg er virkelig glad for mit bookingsystem â det fungerer professionelt, er super brugervenligt og sparer mig tid i hverdagen. Det er nemt bÃ¥de for mig og mine kunder at bruge, og det hele kÞrer bare. Kundeservicen er helt i top! Jeg fÃ¥r altid hurtig og kompetent hjÊlp, nÃ¥r jeg har spÞrgsmÃ¥l eller brug for stÞtte. Kan varmt anbefales til andre saloner, der Þnsker et system, der bare virker.
Super hjÊlp til at oprette ny salon
Super hjÊlp til at oprette ny salon. Tusinde tak til Marcus, for support hele vejen igennem.
Sindssygt nem opsÊtning
Sindssygt nem opsÊtning, hurtig respons på evt. spÞrgsmål, rigtig sÞde medarbejdere der hjÊlper. Det er til langt mere end 5 stjerner, men man kan ikke give flere.
SÃ¥ ringe lavet hold jer langt vÊkð

Planway ããã®åç
Lige meget hvad jeg skriver om iâŠ
Lige meget hvad jeg skriver om i support, så er der altid PROMTE den sÞdeste og mest servicemindede hjÊlp at hente!
Det er simpelthen guld vÊrd!ð«¶
Nemt, billigt, og god service
Jeg har vÊret fuldt tilfreds med Planway. nemt at finde ud af og supporten er super hjÊlpsomme og hurtige på tasterne hvis man har brug for hjÊlp. De får mine varmeste anbefalinger.
Professionel og super velfungerende system
Jeg har lige skiftet onlinesystem fra Hairtools til Planway og jeg fortryder ikke et sekund. Det er billigere isÊr godt for små virksomheder og du skal selv lave meget og det frygtede jeg meget og havde tillÞb til skiftet i meget lang tid. Men det er virkelig nemt og jeg var allerede fortroligt med systemet efter fÞrste dag. Man kan ikke bare ringe og få fat i hjÊlp , det frygtede jeg også, men de svarer hurtigt og ellers er der god hjÊlp på den fÊlles tråd på facebook ..
Desuden er de langt foran med mange ting som jeg havde efterlyst ved mit forrige system, som ikke kunne lade sig gÞre..Systemet er gennemtÊnkt til mange brancher...
Super skÞnt virker bare
Jeg gik fra et andet bookingsystem tilâŠ
Jeg gik fra et andet bookingsystem til Planway, hvor jeg kunne få meget mere for pengene.
Jeg fik en meget gennemgående introduktion til hele systemet af deres medarbejder Oskar, hvor han brugte knap 1,5 time på at tale i telefon med mig.
Alt i alt en meget god kundeservice de giver!
Og specielt en god service Oskar gav!âºïž
Sublim kundeservice.
Sublim kundeservice.
Hurtigt og effektivt, en kundeservice som altid er "smilende" i deres dialog og altid sidder klar til at hjÊlpe en videre.
Hurtig hjÊlp
Hurtig tilbagemelding og meget behjÊlpelig . De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har haft Planway i mange år nu
Jeg har haft Planway i mange år nu, og der er bare aldrig nogle problemmer de ikke kan hjÊlpe mig med.
De er altid sÞde, venlige og i mÞdekommende, uanset hvad jeg kommer med, og aldrig nedladende over jeg er dårlig til det tekniske.
Jeg kan klart anbefale dem :-)