Advarsel 16 mm. SelvbÊrende thermotag er kun 95% thermo. Aluminiums samlingsprofilerne afgiver kondens vand, pÃ¥ grund af en kuldebro, som opstÃ¥r ved at den Þverste og den nederste aluminiums pro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lang leveringstid pÃ¥ pladerne(sverigesplader). Manglende skruer ved levering af plader, og mÃ¥tte kontakte firmaet flere gange fÞr de fandt ud af at skruerne ikke var leveret. SÃ¥ efter 2 ugers ventetid... ãã£ãšèŠã
Ha ha Heller Ingen skruer til mig. Suk Sendt en e-mail, ringede dagen efter. Ingwn reaktion Der er sikkert ferielukket, Men kender de ikke telefonsvaren og autoreply pÃ¥ e-mailen?? RIAS skrue... ãã£ãšèŠã
Bestilte et komplet termotag Fik desvÊrre de forkerte skinner, Fik dog de rigtige ugen efter. Fejl kan alle lave. Meget behjÊlpelig kundeservice. Fejl levering blev afhentet af en vognmand som... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
> 99 % tilfredse kunder
Plastdirekt.dk er en del af Hallesystem.dk. I perioden 2022â2026 har vi gennemfÞrt over 15.000 leverancer af plasttage. De 23 anmeldelser, der findes her, svarer til cirka 0,15 % af vores samlede leverancer.
Vores erfaring er, at tilfredse kunder â som udgÞr langt stÞrstedelen af vores leverancer â sjÊldnere skriver anmeldelser, mens kunder med spÞrgsmÃ¥l eller udfordringer oftere gÞr det.
Vi arbejder lÞbende på at forbedre både vores produkter og kundeoplevelsen og tager al feedback seriÞst, uanset hvor den bliver delt.
Har du haft en oplevelse, som du Þnsker, at vi fÞlger op på, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så hjÊlper vi dig videre.
Med venlig hilsen,
Halle System / Plastdirekt.dk
Sindsyg dårlig kundeservice..
Sindsyg dårlig kundeservice..
Fejl på plader ved levering
De fralÊgger sig alt ansvar og måtte kÞbe 1 ny til overpris.. og så kommer der en der ikke ligner de andre.. har fuldstÊndig givet op med det firma.
Find et andet firma at handle med..
Kig efter alternative muligheder
Der er lang leveringstid på produkterne, hvilket ikke fremgår af siden. Derudover ligner produkterne ikke det, der er billede af på hjemmesiden. Det er desvÊrre meget svÊrt at komme i kontakt med deres kundeservice ift. diverse spÞrgsmål, og når de endelig svarer, forholder de sig ikke til mulige lÞsninger på spÞrgsmål. Vil klart anbefale at handle et andet sted, hvis det er muligt.
Fantastisk tag
Fantastisk tag, vi har netop fÊrdigmonteret vores 32mm tag, og jeg er imponeret over den gode kvalitet af alle materialerne og indpakning var i top. Jeg kan varmt anbefale Plastdirekt.dk.
Bestilte et PC tag i 5 moduler - god kommunikation
Bestilte et PC tag i 5 moduler. Fik hurtigt efter bestillingen bekrÊftelse, og efter et par dage en mail med et bud på leveringstiden. (Ca 3 uger). Dagen efter den lovede afsendelsesdag endnu en mail om at varen nu har forladt fabrikken. Og til sidst besked fra fragtmanden om forventet levering på adressen.
Så fÞler man sig tryg ved kÞbet.
Profiler og plastplader var ikke på palle, men i tyk bobleplast. Alle dele var med, også lidt ekstra gummibånd og skruer. Alt i alt en god oplevelse - og et fint produkt. Kan anbefales.
Har kÞbt deres termotag pakke lÞsningâŠ
Har kÞbt deres termotag pakke lÞsning med det hele som man skal bruge . Jeg annulleret vÊgbeslag som jeg tilfÞjet ordren og de ville refunderer pengene inde for 10 dage med klarna bank . Nu er der gået 15dage og jeg har stadig ik modtaget min tilbagebetaling + der er skade på den ene plade som fÞrst kunne ses efter jeg fjernet den Þverst folie som man gÞre efter pladen er monteret som de viser i deres montering video. Nu ville de ikke erstatte den fordi den er monteret.
Holder jer lang vÊk fra den firma .
Vh Ras
Lang leveringstid pÃ¥âŠ
Lang leveringstid på pladerne(sverigesplader). Manglende skruer ved levering af plader, og måtte kontakte firmaet flere gange fÞr de fandt ud af at skruerne ikke var leveret. Så efter 2 ugers ventetid på plader, gik der yderligere 3 uger fÞr 3 kasser skruer blev leveret. Kan kun anbefale dem, hvis man er ligeglad med lang og manglende levering. Plader og skruer er dog i fin kvalitet umiddelbar, og tilskÊring i lÊngderne passede perfekt.
Ingen skruer og dårlig kommunikation
Der var meget lang og dyr leveringstid. Da pladerne så kom, var der ingen skruer med. Dem har vi endnu ikke fået og taget er nu sat op med skruer fra "davidsen". Gad vide, hvornår de engang kommer....
Rigtig dårlig kommunikation med en kundeservice, der er fuldstÊndig ligeglad med, at du har taget fri til taglÊgning og en vejrudsigt, der melder om skybrud og storm.
Jeg modtog et fantastisk tag igÃ¥r gangâŠ
Jeg modtog et fantastisk tag igår gang bart, transport og levering ud over al forventning.
Mange tak for den gode service er lagt op uden problemer og ja man kan gå på det uden problemer.
Pladerne jeg har kÞbt (for 5000kr) erâŠ
Pladerne jeg har kÞbt (for 5000kr) er kommer i utrolig dårlig indpakning, faktisk så dårligt, at det har medfÞrt skader på mine plader. Mine plader er 6 meter lange og var kun pakket ind i plastik samt en tynd pap skinde i enderne. Pladerne er meget tynde og kan meget nemt bÞjes, dette kunne også ses tydligt, da fragtmanden havde leveret dette.
Fragten koster 750kr hvilket ikke giver mening, andre firma tilbyder gratisk fragt + meget bedre indpakning af matrialer.
Jeg vil ikke anbefale dette firma.
Bestilte et komplet termotag
Bestilte et komplet termotag
Fik desvÊrre de forkerte skinner,
Fik dog de rigtige ugen efter. Fejl kan alle lave.
Meget behjÊlpelig kundeservice.
Fejl levering blev afhentet af en vognmand som de sÞrgede for.
Ha ha Heller Ingen skruer til mig
Ha ha Heller Ingen skruer til mig. Suk
Sendt en e-mail, ringede dagen efter. Ingwn reaktion
Der er sikkert ferielukket,
Men kender de ikke telefonsvaren og autoreply på e-mailen??
RIAS skruer til trapez plader virker. Min lokale tÞmmerhandel har dem.
Men super fine trapez plader med lang leveringstid.
Leveringstiden alt for lang.
Leveringstiden alt for lang.
Venter stadig pÃ¥ mine 4stk Sveriges platten som er bestilt d 12 juni og nu har vi d 3 august. Snart 2 mÃ¥neders ventetid fra bestilling. pengene er trukket, men ingen tag endnuð³ð
UdmÊrket produkt
Levering som lovet - alt var tilstede - god beskrivelse
godt produkt
Jeg har netop modtaget mit nye tag
Jeg har netop modtaget mit nye tag, hurtig levering. Der manglede dog skruer men de blev eftersendt med det samme. Kan Kun anbefale plastdirekt og deres produkter.
Advarsel manglende produkt ansvar.
Advarsel
16 mm. SelvbÊrende thermotag er kun 95% thermo. Aluminiums samlingsprofilerne afgiver kondens vand, på grund af en kuldebro, som opstår ved at den Þverste og den nederste aluminiums profil når sammen og derved overfÞrer udvendig kulde til den indvendige. Dette tag er ikke egnet som udestuetag.
Vi har kÞbt dette thermotag i god tro, og skal nu bruge 20-25.000,- kr. på renovering af taget med andet fabrikat aluminiums profiler, som ikke giver kondens vand.
Forbruger Europa oplyser, at firmaet ikke Þnsker at påtage sig deres produkt ansvar.!!!
Vores erfaring er at: âskuffelsen over manglende produktansvar , holder lÊngere end glÊden ved en billig prisâ.
Kurt Pedersen
LAD VÃRE
Jeg kan ikke udtale mig om produktet, da jeg ikke kan monterer dette, grundet manglende pakke. Servicen er elendig, manglende respons og som selvstÊndig , der taber penge på at vente ,kan jeg kun siger kÞb et andet sted. Lad dig ikke lokke af den gode pris. De har seriÞse leverings problemer.
Kenneth Poulsen .
Helt igennem skidt oplevelse medâŠ
Helt igennem skidt oplevelse med Plastdirekt. Betalingsmodulet igennem noget der hedder Klarna, skaber fejl i reservation på betalingskort. Leveringsoplysninger er helt forkert, varer bliver vÊk og jeg oplever temmelig ringe kommunikation vedr levering. Pludselig står vognmanden der bare efter at varerne har vÊret vÊk i 14 dage. Da taget er monteret, er konstruktionen så elendig at der skabes en voldsom kuldebro, som giver voldsomme udfordringer med vand der lÞber af profilerne, som på en vis ikke er konstrueret til andet end en garage. Jeg kan ikke anbefale dette firma til andre.
+4 stjerner for et godt produkt. -1 for logistik..
+4 stjerner for et godt produkt, i lÊkker kvalitet, og en god pris, og en fair, og behagelig kundeservice.
Den sidste stjerne mangler pga. logistikken der har haltet lidt.
Bukkede profiler måtte eftersendes.
Forkert leveret materialer måtte eftersendes.
Dog uden diskussion og med hurtig behandling.
Termotag bestilt, leveret og opsat. Absolut tilfreds
Termotag bestilt:
Overskuelig webside, glimrende instruktionsvideoer mm.
Termotag modtaget:
Til tiden og alt incl. Imponerende godt indpakket.
Penge blev fÞrst trukket ved leveringens afsendelse, hvilket efterhånden er sjÊldent.
Termotag opsat:
Alt i perfekt stand, udfÞrlige instruktioner og glimrende kvalitet.
Absolut tilfreds
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹