Jeg kÞbte en IScooter iX3 til min sÞn, og jeg var en virkelig irriterende kunde, som havde 1 mia spÞrgsmÃ¥l. Men August var utrolig tÃ¥lmodig med mig, og svarede detaljeret og omhyggeligt pÃ¥ alle mine s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞb .hallÞj sÃ¥ har kameraet kÞbt en elcykel ridstar q20pro. SÃ¥ kom igang derude. HjÊlp et nyt perfekt firma. Og kundeservice. August 20 stjerner. Alltid pÃ¥ ogsÃ¥ lÞrdag og svar tilbage sÞndag. Kan ikke... ãã£ãšèŠã
Rigtig fin og velfungerende hjemmeside. Fik cyklen fÞr forventet levering. Har haft et par spÞrgsmÃ¥l, og August har svaret kort efter. En helt igennem perfekt nethandel. Kan kun anbefale denne side, o... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun ros til denne Webside, Play-hard.dk udviser en kundeomsorg/Kundeservice mange andre kunne lÊre en del af, kÞbte et El-hjul og havde i den forbindelse kontakt med August fra Play-hard der s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os på at finde de meste spÊndende produkter og oplevelser til dig inden for motorsport, så som Remote Control, Gear, Tech, ByggesÊt, alt i Vand, til Lands og i Luften.
é£çµ¡å
Solvej 56, 3330, GÞrlÞse, ãã³ããŒã¯
- info@play-hard.dk
- play-hard.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service og rar snakker med
Fantastisk service og hurtig levering.
Fantastisk service og hurtig levering.
fede produkter
Service helt i top
Service helt i top. Lynhurtig svar via telefon og mail. August var meget sÞd og behagelig at snakke med, og var rigtig god til at hjÊlpe med information om produkt, stÞrrelse mm. Jeg anbefaler helt sikkert play-hard til andre.
KÞb af IScooter iX3
Jeg kÞbte en IScooter iX3 til min sÞn, og jeg var en virkelig irriterende kunde, som havde 1 mia spÞrgsmål. Men August var utrolig tålmodig med mig, og svarede detaljeret og omhyggeligt på alle mine spÞrgsmål. Han vejledte mig i alt, inkl. sikkerhed. Jeg har aldrig fået bedre service et andet sted! El-lÞbehjulet var i rigtig god kvalitet og helt vildt flot. En varm anbefaling herfra!
Super god oplevelse!
Jeg kÞbte en talaria xxx i gennem play hard.
Jeg er super tilfreds med mit kÞb og personalet er virkelig sÞde
Jeg fik en prÞvetur inden jeg kÞbte den
Super god kundeservice også!
Jeg har desvÊrre punkteret mit bagdÊk. selvom garantien ikke dÊkker slid-dele har de alligevel tilbudt mig at betale for en ny slange
Rigtig godt firma!
Det er Danmarks bedste sted og kÞbe elâŠ
Det er Danmarks bedste sted og kÞbe el cykel eller andet sjovt legetÞj kÞbte Ekxbike X20 den var så udsolgt men stod ik som udsolgt så blev ringet op og fandt gunai 7 den var så 1000 kr dyrere men det fik jeg i rabat da det var deres side der ik sagde udsolgt fik så cyklen samlet den to en tur fik ondt i bagen bag fjenden var gået i stykker skrev til playhard de skrev til gunai 7 dag senere kom ny så tog en ny tur kom hj så virkede Hornet ikke ledningen var presset op ad siden skrev igen igen 7 dage senere kom lygten og nyt kabel til Þdelagte lygte og playhard er den bedste butik skriver til dig lÞrdag sÞndag selv om de har lukket nÊsten cykel kom os der fra tusind tak til
playhard for super service i sku har 10 stjerner men kan kun gi 5
Bestilte en Engwe cykel til vores sÞnâŠ
Bestilte en Engwe cykel til vores sÞn gennem Play-hard.dk - var skeptisk da de "kun" har få anmeldelser.
Men alt kÞrte efter bogen og August og Play hard skal have alt ros i hele verden - nemt, at få fat i dem, yder super kundeservice og alt ift til handlen har kÞrt lige efter bogen - vil anbefale alle at handle her.
10/10 oplevelse.
KÞbte et Joyor s5 pro el lÞbehjul som jeg nu har fået prÞvet og det er meget bedre end forventet. Er en mand på 110kg og havde forventet at lÞbehjulet måske ville kÞre lidt langsommere og at stÞddÊmperne ville gå langt ned, men til min overreskelse var der ingen problemer overhovedet, det kÞre 21km/t selv i modvind og 15km/t op af en okay stejl bakke og stÞddÊmperne er kanon og klare nemt de 120kg som max vÊgten. LÞbehjulet vil jeg helt sikkert give 10/10 og kan kun anbefale det. Inden jeg KÞbte lÞbehjulet havde jeg en masse spÞrgsmål til det og skrev så til dem på mail og inden for meget kort tid fik jeg svar på dem alle og efter kÞbet var der flere spÞrgsmål og igen var der hurtig svar, også da jeg ringede til dem var der hurtig svar og en helt perfekt service. Kundeservice får også 10/10. Kan kun anbefale Play Hard hvis du vil have gode produkter til fair pris og god service.
Super service ved fotrydelse af kÞb
Jeg havde ikke tjekket helt op på regler ved ellÞbehjul da jeg bestilte et. Heldigvis var der super service fra August og jeg slap for at skulle betale for retur, da de fik stoppet forsendelsen inden den nåede min adresse.
Husk det med småt...
Flot hjemmeside med et stort udvalg af produkter.
Skriver endda aller Þverst på deres hjemmeside; "100% dansk virksomhed"
Således skulle alt jo vÊre godt!
Men...
Man skal jo altid lÊse det som skrives med småt, for det er jo der man finder ud af om man bliver fanget i nettet, eller om service er i hÞjsÊdet.
LÞbehjul afsendes fra udlandet (så.... helt dansk er virksomheden ikke!) og det er så hvad det er. Men det betyder også at returprisen er 695 kr!!!!
Dertil kommer, at hvis man formaster sig til at prÞve produktet, så fratrÊkkes der 10% af kÞbsprisen i tillÊg.
Det er jo en smart måde at sikre sig at man aldrig skal bekymre sig om at kunder gÞr brug af deres returret.
Det står retfÊrdigvis med småt i deres betingelse, men som mange andre stolede jeg på det danske brand.
Således er lÊrepengene betalt - men kan da håbe andre ikke ender i samme fÊlde!

Play Hard ããã®åç
Super butik
Super butik.
KÞbte et batteri til min Coswheel el cykel.
Super service og pris.
Forsendelse tog lidt tid, dette havde jeg også fået info om.
Flere gange blev jeg kontaktet af play-hard ang. mit kÞb og forsendelse info.
Dette var go service.
Ikke sidste kÞb der ð
Jeg har kÞbt den fedeste cykel igennemâŠ
Jeg har kÞbt den fedeste cykel igennem jer ;) og i yder bare den bedste service.
Selv da jeg bestilte en ekstra oplader så sendte de nogle gode opdateringer på hvornår laderen kom.
Intet mindre end .... Fantastisk :)
Super god Service
Super god service fra August hos Play Hard, spurgte om de prismatchede men det gjorde de ikke, men endte alligevel med at fÃ¥ rabatðªð».
service i top klasse ðð
Har kÞbt 2 el lÞbehjul igennem play-hard, med hurtig levering. Efter ca. 2 dages brug af det ene, kontakter jeg firmaet, da lÞbehjulet viser fejlkode. De vÊlger at sende et nyt og jeg sender derefter det defekte tilbage. Jeg var meget glad og tilfreds. ððð¥³
Upåklagelig webshop
Jeg har kÞbt en EXK BIKE T1 hos dem og kan kun sige at kundeservicen er i top. FÞr, under og efter handlen.
De er super villige til at hjÊlpe potentielle kÞber og når man har kÞbt produkter hos den.
Og de har masser af fede ting på den hjemmeside.
Kundeservice
Jeg kÞbte et Kukirin G2 Max. Det er det fedeste ellÞbehjul, men endnu federe er deres kundeservice. Jeg havde et spÞrgsmÃ¥l og de tog det 100% seriÞst og skrev flere gange ind til Kukirins ejne kontorer for at fÃ¥ det bedste svar til mig. Fantastisk oplevelseð
KÞbte en HPI Vorza S Buggy Flux
En virkelig god kÞbsoplevelse, hvor jeg fik god vejledning til at kÞbe den helt rigtige fjernstyret bil til knÊgten. Det er et stort udvalg med en masse modeller til en fornuftig pris i forhold til kvaliteten af produktet.
Og ikke mindst, så en helt og aldeles service fra Sofie i kundeservice som sad klar med kyndig vejledning.
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse! Kan varmt anbefales at handle hos Play Hard
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse! Kan varmt anbefales at handle hos Play Hard..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ