レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Plexdata gav ett engagerat bemötande, snabb hantering och ett till fullo Ã¥terstÀllande av vÀrdefull data. Utöver fackmannamÀssig kunskap gav sig Daniel pÃ¥ Plexdata ocksÃ¥ tid att noggrant förklara för... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Först lÀmnade jag in mitt minneskort till ahlbergs data dÀr pÃ¥stÃ¥r dom att jag raderat bilder pÃ¥ minneskortet. men det hade jag ej gjort.Googlade pÃ¥ nÀtet om jag kunde hitta nÃ¥gon annan firma som ku... もっず芋る

䌁業情報

1. デヌタ埩旧業
  2. コンピュヌタ ハヌドりェア補造業者
  3. コンピュヌタ セキュリティ業
  4. デヌタ消去装眮卞売業
  5. デヌタベヌス管理䌚瀟
  6. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Plex Data Recovery har lång erfarenhet av professionell datarÀddning med tusentals nöjda kunder som blir en garant för er trygghet. Oavsett lagringsmedia eller problematik Àr sannolikheten stor att en dataåterstÀllning blir möjlig. Sedan straten 2003 med 20 år i branschen rÀddar man data dÀr nadra kan misslyckas. Data rescue från en datorkrasch, hårddiskkrasch, raid rekonstruktion, server haveri, nas krasch, ssd krasch eller ett flash minne oavsett typ av media kan man hjÀlpa er dÀr många andra misslyckas.

4.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

My macbook crushed and my SSD was

My macbook crushed and my SSD was totally burnt. I went to House of Solution before that they tried to retrieve my data but they could not. Then I tried plexdata, where Daniel managed to find everything from my totally destroyed SSD card and I am more than thankful for it. I should have gone there right away! Thank you!

2026幎4月7日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack för din fina recension. Ssd diskar Àr många gånger mer krÀvande att rÀdda data ifrån Àn en hårddisk. Jag Àr glad att det gick att hjÀlpa er att rÀdda all data ifrån er defekta Macbook Ssd.
Det Àr ofta man får in Àrenden från andra företag som misslyckats och dÀr Plexdata fixar det.

Engagerat och fackmannamÀssigt!

Plexdata gav ett engagerat bemötande, snabb hantering och ett till fullo återstÀllande av vÀrdefull data. Utöver fackmannamÀssig kunskap gav sig Daniel på Plexdata också tid att noggrant förklara för den som inte Àr så insatt i datorrelaterade problem.

2026幎3月25日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Karin för din mycket fina recension. Jag Àr glad att det gick så bra i ditt fall. Ha en trevlig vår och sommar.
Men vÀnliga hÀlsningar Daniel

5぀星のうち5の評䟡

Plexdata - Landets bÀsta datarÀddningsföretag!

Efter att min externa SSD-disk på 4TB kraschade totalt var paniken ett faktum. Vid köpet av disken lockades jag av dess enorma hastighet på pappret, men först efter kraschen lÀste jag tyvÀrr recensioner som visar att just denna modell Àr kÀnd för att vara vÀldigt problematisk. Något jag verkligen önskar att jag hade kollat upp i förvÀg!

Till skillnad från Àldre mekaniska hårddiskar, som ofta varnar genom att börja låta och dö långsamt så går SSD-diskar ofta från att fungera felfritt till att bli helt okontaktbara på ett ögonblick.Dessutom insåg jag till min stora förskrÀckelse att jag bara backat upp en bråkdel av datat.

Jag gjorde noggranna efterforskningar och ringde runt till flertalet datarÀddningsföretag. Valet föll slutligen på Daniel och Plexdata som gav i sÀrklass det mest professionella intrycket och det Àr jag oerhört tacksam för idag.

Kort efter att jag mailat min förfrågan ringde Daniel upp. Han förklarade tydligt och transparent lÀget, kostnadsbilden och de realistiska chanserna att återfå min data. JÀmfört med de andra bolagen jag varit i kontakt med gav Daniel ett oslagbart positivt intryck: han var seriös, extremt serviceinriktad, trevlig och djupt professionell.

NÀr jag skickade in disken var min förhoppning att kanske 50–60 % av innehÃ¥llet skulle gÃ¥ att rÀdda. Externa SSD-diskar Àr ju ökÀnda för att vara extremt komplexa vid haverier, men Daniel övertrÀffade alla förvÀntningar och lyckades Ã¥terskapa otroliga 99,9 % av all data! Under hela processens gÃ¥ng höll han mig dessutom uppdaterad via telefon, vilket gav en enorm trygghet.

Som en bonus gav Daniel mig professionell rådgivning kring en framtida backup-strategi (fatta mig rÀtt - jag vill slippa ringa till Daniel i framtiden igen). Tack vare hans rekommendationer har jag idag nya diskar med minst en extra kopia, samt en offsite-lösning ifall hemmet mot förmodan skulle drabbas av någon katastrof.

Om oturen Àr framme och du stÃ¥r dÀr utan backup, finns det bara ett företag jag rekommenderar: Plexdata. Är det nÃ¥gon som kan rÀdda din data sÃ¥ Àr det Daniel. En sann rÀddare i nöden! Hade velat ge honom 100 stjÀrnor om möjligt. Tack Daniel!

2026幎3月25日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Viktor för din utförliga beskrivning av ditt Àrenden och för den fina recension. Det betyder vÀldigt mycket för mig och jag Àr glad att det gick så bra i ditt fall med din Trasiga 4TB portabla Kingston Ssd. Din Kingston Ssd hade tappat sin storlek som bara syntes som 2.2TB och filerna dÀr var trasiga. Efter min operationer på din Ssd kunde jag få full access till dina 4tb och extrahera ut dina filer som tog lite tid men det gick bra till slut.

Ha en fin vår och skön sommar!

5぀星のうち5の評䟡

Highly recommended data recovery service!

Daniel at Plexdata provided exceptional service in recovering a decade's worth of critical files and memories from my failed 2TB Western Digital MyBook Live.
Despite the drive being completely unresponsive with mechanical failure (two stuck reading heads).
Daniel’s expertise and transparent communication made a stressful situation fully manageable.
I am incredibly grateful for his professionalism and highly recommend Plexdata for anyone needing top-tier data recovery.

2026幎3月20日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Ja, i ditt fall fick man byta lÀshuvud i renrum två gånger om jag inte minns fel. Men det gick bra till slut. Ha det gott! Med vÀnliga hÀlsningar Daniel

Jag Àr vÀldigt nöjd med Plex data

Jag Àr vÀldigt nöjd med Plex data Recovery och Daniel. VÀldigt professionella. Tydligt och bra bemötande i alla delar, innan, under och efter återskapandet av informationen

2026幎3月19日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Tomas för din fina recension. Det var ett nöje att få kunna hjÀlpa dig med din hårddiskkrasch. Med vÀnliga hÀlsningar Daniel

Recovery that works.

Your ssd disk is not there anymore and all the data is gone, so you thought. Plexdata just changed everything! It just works! I got all I wanted back!

2026幎2月27日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Hendry för din fina recension. Ssd diskar Àr det mest komplicerade att rÀdda data ifrån ihop med usbminne och minneskort. JÀmför man med mekaniska hårddiskar så Àr chansen mycket större att rÀdda data ifrån en trasig mekanisk hårddisk Àn en trasig Ssd. Men så lÀnge man har dubbla kopior av sin viktiga filer Àr ju allt oftast lugnt.
Jag Àr glad att jag kunde hjÀlpa dig i ditt fall!

Ha en skön vår.

5぀星のうち5の評䟡

Först förtvivlan och sen glÀdje!

Först chocken nÀr jag upptÀckte att min externa hårddisk hade slutat att fungera. Sen totalchockad nÀr det gick upp för mig att alla bilderna var förlorade. Men som tur Àr så fick jag ett tips om att Àr det någon som kanske kan rÀdda bilderna så Àr det Plex data i Malmö. Efter samtal med Daniel så tog han tag i hårddisken. Efter förtvivlan så vÀnde han detta till något mycket positivt o glÀdjande. Han lyckades rÀdda 99,9 % av allt på disken. Mycket trevlig att prata med. Förklarade precis hur han skulle jobba. Och han lyckades. Stort tack till Daniel och Plexdata. Njut av allt, det gör jag.

2026幎2月25日

Hej Kjell.
Tack för din fina recension. Det betyder mycket för mig och jag Àr glad att jag lyckades rÀdda ditt material på din trasiga externa hårddisk.

BÀsta hÀlsningar
Daniel

Experter på hårdiskar

Danne Àr duktig och vet vad han gör, fick tillbaka alla mina filer från en extern hårddisk från western digital som hade lagt av. VÀldigt snabbt jobb dessutom också!

2026幎1月15日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Monawar för dina fina recension! Dagens moderna WD SMR hdd:s Àr komplexa att jobba mot på grund av intern kryptering och låst styrkort. Men som tur var gick det bra i ditt case Àven om disken var i dåligt skick. Med vÀnliga hÀlsningar Daniel

Trevlig och proffsig hjÀlp

Fick tillbaka alla mina filer från en HDD som legat i en låda i 4 år.

2025幎12月11日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack Gabriel för din dina recension.
Önskar dig ett gott nytt år!

Solstrålen

Först lÀmnade jag in mitt minneskort till ahlbergs data dÀr påstår dom att jag raderat bilder på minneskortet.
men det hade jag ej gjort.Googlade på nÀtet om jag kunde hitta någon annan firma som kunde rÀdda minneskort då hittade jag Plexdata sagt o gjort minneskortet skickades ner till plexdata .
Daniel hittade alla bilderna på minneskortet.Jag har pratat med daniel han Àr en solstråle.

2025幎12月11日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Hej Lillemor, Tack för din fina Recension! Det betyder mycket för mig. Jag Àr glad att jag lyckades att rÀdda alla era filer fastÀn enheten varit på ett annat datarÀddningsföretag.

Jag önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Toppen👍😃

Är sÃ¥ nöjd och glad att de gick att rÀdda allt som fanns pÃ¥ vÃ¥r hÃ¥rddisk och trevlig kontakt med företaget😃

2025幎8月4日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Hej Sandra. Tack för ditt fina omdöme :)

5぀星のうち5の評䟡

Daniel did a perfect job!

Daniel did a perfect job! Expensive, but worth every Sek.

2025幎6月13日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Thank you for the nice review! Some cases are extra hard to recover and takes more engineering time and therefore prices can go higher then normal but as customer you always get a quote. Dont need to buy the revovered data. The most important thing is that i was able to recover your files.

Have a nice Midsummer!

Best regards
Daniel

Min SSD slutade plötsligt fungera

Min SSD slutade plötsligt fungera, och Àven om jag tycker att jag har rÀtt bra koll på teknik lyckades jag inte lösa det sjÀlv. Jag skickade disken till Technilab först, men blev snabbt besviken nÀr de meddelade att datan inte gick att rÀdda. Jag vÀgrade ge upp och vÀnde mig istÀllet till Plexdata - och det var verkligen tur. Redan från start kom jag i kontakt med Daniel, som var vÀldigt tydlig och öppen i all kommunikation. Han tog sig an jobbet direkt, och efter tre dagars intensivt arbete lyckades han återstÀlla all data från hårddisken! Att sÀga att jag rekommenderar Plexdata kÀnns nÀstan som en underdrift. Daniel Àr inte bara otroligt kunnig, utan också engagerad, jobbar med avancerad utrustning och ligger verkligen i framkant. Stort tack!

2025幎6月2日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Jag Àr glad att jag lyckades knÀcka detta case. Det var krÀvande men det gick. Ha en trevlig sommar! Med vÀnliga hÀlsningar Daniel

Mycket bra

RÀddade det mesta från min trasiga hårddisk, och fick mycket bra information hela tiden!

2025幎5月20日

PLEX DATA RECOVERY からの回答

Tack William för dina fina recension. Ha en skön sommar! Med vÀnliga hÀlsningar Daniel

Plexdata snabb återkoppling

Mailade företaget med frÃ¥gor fick snabb Ã¥terkoppling frÃ¥n Daniel Milinovic. Skickade in min externa hÃ¥rddisk som legat flera Ã¥r. FÃ¥tt bra information men Àven förstÃ¥else och snabb hantering. Daniel Àr bÃ¥de lyhörd, förstÃ¥ende och snabb pÃ¥ att Ã¥terkoppla med svar pÃ¥ frÃ¥gor men Àven om information gÀllande processen vad de behöver göra och vad de kan göra o till sist vad de har lyckats med att göra. Är vÀldigt nöjd med Plexdata, plus i kanten att de lyckades rÀdda mina filer pÃ¥ hÃ¥rddisken som bara legat i mÃ¥nga Ã¥r.

2025幎4月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス