Na de eerste mail netjes binnen 1 dag reactie, maar die 5 mailtjes daarna bleven onbeantwoord. Producten komen rechtstreeks vanuit China en slechte kwaliteit. Retour sturen kan dan niet meer. Echt waa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Weer opgelicht maar dan nu door plug!!! Allereerst per ongeluk de hoes plus oortjes, oplader en tracker dubbel besteld maar helaas geen klantenservice die je snel te woord staat. Paar dagen daarna... もっと見る
Bestelling komt na wéken aan, powerbank werkt niet dus neem ik contact op met hun klanten dienst. Ronduit SCHANDALIG! Je krijgt geen of ontwijkende antwoorden. Ze zouden me een nieuwe powerbank opst... もっと見る
1 ster omdat 0 niet kan! DIKKE OPLICHTERS bestelling bleef lang weg, verschillende mails gestuurd en we kregen als antwoord dat dit door de drukte kwam. Ok, alle begrip. Een week later opnieuw gemai... もっと見る
Product eindelijk aangekomen onderste…
Product eindelijk aangekomen onderste aan powerbanj plakt niet maar voor de rest echt top product oortjes ook goede kwaliteit
Slechte artikelen en geen contact
Na de eerste mail netjes binnen 1 dag reactie, maar die 5 mailtjes daarna bleven onbeantwoord. Producten komen rechtstreeks vanuit China en slechte kwaliteit. Retour sturen kan dan niet meer. Echt waardeloos!!
Let op dit is een scam
Let op dit is een scam!
Bestelling wordt niet geleverd. Men reageert zeer traag en gaat nergens inhoudelijk op in. Bieden geen oplossing of compensatie en na 10 mails en reminders van mijn kant is er nu complete radiostilte.
Bestelling kwam te laat aan
Bestelling kwam te laat aan, had een power bank besteld. Hij blijft slecht plakken en wordt snel heel warm.
Good customer service
Rommel zou verboden moeten worden per…
Rommel zou verboden moeten worden per direct!
I have ordered a samsung flip 4 and…
I have ordered a samsung flip 4 and everything looks good a couple of months from now. I brought it to peru with no issues sim card works well, functionally is in excellent shape
Pakketje besteld nooit binnen gekregen
Pakketje besteld nooit binnen gekregen, nooit hier bestellen!!
Product niet ontvangen en geld kwijt
Product niet ontvangen en geen reactie ontvangen van de het bedrijf na vele e-mails.
Volgens track en trace (zal ook wel nep zijn) is het product weer terug richting China. OPLICHTERS!!!!!
Ga hier toch maar niet bestellen na…
Ga hier toch maar niet bestellen na alle reviews te hebben gelezen.
In mei besteld
In mei besteld. Nooit bezorgd. Meerdere mails gestuurd naar de klantenservice maar die reageeren nergens op
Slecht bedrijf...Niks kopen daar
Slecht bedrijf....
reageren niet op e-mails
Sturen niks op en niet te bereiken.
It’s a scam. Never buy from plug
It’s a scam.. not received the power bank, been a month already….
Leveren niet volgens afspraak
Powerbank zou met 5 dagen worden geleverd. Je hoort niets en contact met klantenservice is niet mogelijk. Ook daar reageren ze niet. De rotzooi die ze verkopen komt uit china. Dit verkopen ze twee tot drie keer zo duur. Trap er niet. Ze maken reclame op insta, TikTok, etc. Maar het is een tussenhandel.
Zijn oplichters de spullen komen van…
Zijn oplichters de spullen komen van China daar kost het iets van 16 euro
Had het wel snel binnen maar op tafel neer gegooid zo boos.
Dus weet niet eens of het werkt ziet er slap uit behalve de oplader
Never nooit meer Plugstore
Never nooit meer Plugstore. De spullen zijn ronduit slecht en troep te noemen. Geen contact met klantenservice mogelijk, alles is Chinese bende en een regelrechte scam.
Top product
Schrik van de andere reviews.
Binnen een week geleverd.
Ben er heel blij mee . Alles doet het wat het moet doen .
Het kan niet zo zijn dat zij zich niet…
Het kan niet zo zijn dat zij zich niet aan de Europese wetgeving behoren te houden. Ik ga door totdat ik mijn geld terug gestort krijg op mijn bankrekening. Het is nu een principe kwestie. Bestel hier nooit wat het is shipdropping een hoop kwantiteit maar geen kwaliteit. Echt zit je op TikTok of iets anders trap hier niet in.
Nep reviews en troep
Nep reviews op hun site.
Het is ronduit troep. Magneet plakt voor geen meter, dingetjes flikkeren haast van ellende uit elkaar.
Door magische wijze kan je op de site een review vinden maar op de site kan je geen review achterlaten.
Nepreviews dus, en troep.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。