äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god og hurtig (dansk!) service! Kevin fra support er super venlig og virkelig lÞsningsorienteret. Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele pÃ¥ no ti... ãã£ãšèŠã
Sublime responstider og kompetencer! Der svares pÃ¥ support henvendelser hver eneste aften, med det samme. Det er vildt! Vores server har i en lÊngere periode vÊret udsat for nogle grimme angreb... ãã£ãšèŠã
vi fik tildelt 8 stk Servere til et 100 personers lan. support var fantastisk og opsÊtningen af serverne var ligetil. vi streamede kampe pÃ¥ gotv fra serverne og serverne var 100% uden lag eller anden... ãã£ãšèŠã
PlugHost er dansk gameserver hosting virksomhed, der fokusere på brugervenlige og hurtige lÞsninger. PlugHost hÞrer under Tideo ApS. Vi har over 4 års erfaring med gameserver hosting. Vi tilbyder dansk gameserver hosting - Lokaliseret i Danmark. Derfor kan du altid forvente den laveste svartid, samt enestående og hurtig dansk kundeservice.
Tingvejen 30G, 6500, Vojens, ãã³ããŒã¯
Jeg bestilte en CS2-server den 27/01/2025 kl. 16:20, og her den 28/01/2025 kl. 07:05 havde jeg stadig ikke modtaget adgangskoden til kontrolpanelet eller produktet, jeg havde betalt for. Jeg sendte en supportbesked kl. 18:22 samme dag for at få hjÊlp, men fik INTET svar.
Da jeg endelig bad om en refundering, svarede ejeren pÃ¥ min sag kun 12 minutter senere â men sjovt nok havde han valgt at ignorere min tidligere supporthenvendelse om den manglende levering. Det virker som om, at de prioriterer refunderinger frem for faktisk at lÞse problemerne og levere det, kunderne har kÞbt.
At jeg skal vente 3-5 bankdage på at få mine penge tilbage for et produkt, jeg aldrig modtog, er bare endnu en skuffelse oven i denne dårlige oplevelse. Det er tydeligt, at denne virksomhed ikke tager deres kunder alvorligt, og deres håndtering af manglende levering og support er helt uacceptabel.
Jeg vil kraftigt fraråde andre at kÞbe hos Plughost/Tideo. Deres manglende professionalisme og ligegyldighed over for kunderne gÞr dem til en virksomhed, man ikke kan stole på.

Plughost ããã®åç
Der var lidt problemer til at starte med, men alt er fikset, og serveren kÞrer perfekt. Jeg anbefaler Budget-pakken til dem, som vil starte en server med vennerne.
efter en god lang snak med kevin fik vi hurtig styr på tingene og alt blive lavet og lÞst med det samme et god firma der levere en god service til billige penge og det spiller bare

Plughost ããã®åç
Servicen er i absolut topklasse, og performance er intet mindre end formidabel â jeg vil give den en 12/10.
Jeg har oplevet en kÊmpe succes med deres produkter. De har overgået alle mine forventninger, både i kvalitet og pålidelighed. Et af de mest imponerende aspekter har vÊret, at der ikke har vÊret nogen nedetid overhovedet. Uanset hvornår jeg har haft brug for systemet, har det fungeret perfekt uden afbrydelser. Det er tydeligt, at virksomheden prioriterer stabilitet og kundetilfredshed på hÞjeste niveau.
Jeg har nu vÊret kunde ved Plughost i over 3 måneder, og jeg må sige jeg har aldrig mÞdt så god service, vores cs2 server har aldrig kÞrt mere stabilt.
5 ud af 5
Jeg ejer en server hvor vi har haft et lÊngerevarende og yderst tilfredsstillende samarbejde, serverne er gode og stabile, men frem for alt er kommunikationen med vores support fremragende, der er hurtigt og professionel respons, de ved hvad de laver og kan hurtigt nå til bunds med de få problemer der opstår hos os. Jeg vil ikke tÞve med at anbefale dem til andre.
Dårlig kunderågiving. Deres servers er fine. Men kan ikke sÊtte op til hvad man grene vil havde den sat op til. Og ikke meget hjÊlp at hente fra deres kundenrådgiving

Plughost ããã®åç
hvad med at hjÊlpe jers kunner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plughost ããã®åç
Nok den bedste hosting til MEGET gode priser! Tog kun 2 minutter så virkede min cs2 server. KÞber nok snart noget andet igen! F#cking God Hosting
Jeg er dybt imponeret over den support jeg får ved Tideo / Plughost. Det er lynhurtigt og de lÞser bare problemerne. IsÊr i kontekst af hvor få penge jeg bruger ved dem, er det altså helt vildt.
DÃ¥rlig support og servern er stadig ikke klar til cs2

Plughost ããã®åç
Valheim mods ser desvÊrre ikke ud til at virke og der sker ikke noget når jeg klikker på Upgrade Server
Opdatering: +1 stjerne fordi Valheim Mods virker men et minus at de skal installeres manuelt, til gengÊld får man en god kundeservice hos plughost.dk så +1 for dette også

Plughost ããã®åç
Min cs2 server virkede ikke, og det gjorde nulstilling af kodeord til de forskellige ting heller ikke.
Kevin var hurtig til at hjÊlpe mig igang og få det til at virke :-)
God service

Oversigt:
Pris for produkt: 3/5
Produkt virker som ventet: 2/5
Produkt stabilitet: 3/5
Support for Produkt: 3/5
Nemhed/Oplevelse: 2/5
Kan Produktet anbefales: Det kan IKKE anbefales at vÊlge de billige pakker, da disse knap virker på de nye versioner af spillet. Måske kan dyre pakker anbefales, dette er IKKE afprÞvet.
_______________________________________________
Hvis man bruger den fantastiske slider når man bestiller minecraft servere vil man nok blive en smule skuffet da 4 gb ram ikke er nok til at to spillere kan udforske i to retninger på en server der ellers er anbefalet til 6 spillere. Dette vil Kevin dog undersÞge, således at disse vÊrdier måske kommer til at afspejle oplevelsen bedre.
Man kan komme ud for at support kan vÊre besvÊrlig at ende på samme side med, dog tror jeg måske at jeg har vÊret uheldig i fÞrste omgang da vi kan havde skrevet forbi hinanden.
Man skal vÊre ops på at der ikke er auto svare på support, hvis man derfor er vant til hurtige svar og f.eks. lige har lukket en support sag. KAN det fÞles somom du er blevet glemt, dette er dog ikke nÞdvendigvis sagen.
Til deres forsvar ifht. Ram problemer gav de en ekstra Gb ram gratis i håbet om at lÞse problemet. Igen Kevin vil kigge på anbefalingerne og revudere.
Da vi ikke kunne komme på samme side er samarbejdet ophÞrt. Dog vil jeg sige at support selv efter dette er venlige og hjÊlpsomme.

Plughost ããã®åç
Den absolut bedste og hurtigste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Kevin svarer altid indenfor fÃ¥ minutter, og har samtidig en lÞsning klar. KÃMPE anbefaling.
Super service ved Tideo / Plughost!, 5 Stjener herfra!
heeey Mathias gÞre sgu et godt stykke arbejde.. når der opstår et problem med ens server så er han der bare lige med det samme og får det lÞst hurtigt som muligt.. Mvh TitaniumDDK
twitchtv/titaniumddk
Super god og hurtig (dansk!) service!
Kevin fra support er super venlig og virkelig lÞsningsorienteret.
Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele på no time! (min superhelt)
Kan 100% anbefale plughost til andre der kunne tÊnke sig deres egen spilleserver til et hav af forskellige spil!
God service leder man lÊnge efter, men ikke hos Plughost. Det er et dedikeret team, der vil gå langt for at hjÊlpe med de problemer, man har. De har styr på det, som de laver og er vanvittig hurtig til at svare. Det er i hvert fald et firma, som jeg helt klart vil anbefale!