レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte en A3 stÞrrelse ugeplan i ramme og produktet er sÃ¥dan set nydeligt (derfor 2 stjerner) men for nÊsten 500kr er det altsÃ¥ et undervÊldende produkt. Ønsker man sig en ugeplan sÃ¥ kÞb i sted... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig og nem bestilling . Varen jeg bestilte var her efter 2 dage , og var tip top . Bestiller gerne derfra igen 😊

䌁業が回答したした

Mange gange kan man godt blive i tvivl om hvorvidt de anmeldelser der er pÃ¥ Trustpilot er reelle eller er fabrikerede til virksomheden egen fordel. SÞndag d. 15/06-2025 bestilte vi en plakat med e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en madplan med personlig tekst og er mere end begejstret 😃 Den lever absolut op til beskrivelser, fotos og forventninger. God kvalitet, flot design, og en lÊkker detalje at den kan gÞre... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. むンテリア デザむン店
  3. ポスタヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Idéen til Pluma Posters opstod i et gammelt pakhus i hjertet af Aabenraa: hÃ¥ndtegnede og unikke plakater til det moderne hjem. Pluma betyder fjer pÃ¥ Latin, og det leder tankerne hen pÃ¥ den gamle mÃ¥de at tegne pÃ¥. Nemlig med en skrivefjer. 👉Alle vores plakater er helt unikke fordi vi selv tegner og printer dem, derfor kan du sikre dig noget du med garanti ikke finder andre steder. Vi Þnsker at passe pÃ¥ naturen og producere derfor med omtanke for miljÞet. 👉Vores mission er at alle plakater forlader vores adresse med stolthed og prÊcision og lander hos dig for at gÞre dit levested mere hyggeligt og nÊrvÊrende. FÞlg med, vi tilfÞjer hele tiden nye plakater. 👉PÃ¥ pluma.dk er alle designs lavet af Rachel. Du finder altsÃ¥ ikke hundredvis af plakater som er masseproduceret. NÃ¥r du bestiller pÃ¥ shoppen, er det enten mig Nicolai eller Rachel som printer og pakker din bestilling. 👉Ønsker du noget endnu mere unikt? SÃ¥ har vi stor erfaring indenfor special designet plakater, lÊrredsprint og akustik billeder. Vi har tidligere lavet komplette lÞsninger til private, men ogsÃ¥ hoteller, restauranter og det offentlige. 👉Tag kontakt til os, sÃ¥ kan vi finde den rette lÞsning til dig. Vi tager ikke noget opstarts gebyr, du har altsÃ¥ mulighed for at fÃ¥ et gratis og uforpligtende tilbud. 👉Du kan med fordel hoppe ind pÃ¥ vores Instagram eller Facebook. Der kan du fÞlge med i hvad vi laver hver dag. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, fÃ¥r du gratis tips og tricks til din indretning samt gode tilbud og rabatkoder vi kun deler i din indbakke.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

54件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig og nem bestilling .

Hurtig og nem bestilling .
Varen jeg bestilte var her efter 2 dage , og var tip top .
Bestiller gerne derfra igen 😊

2026幎2月14日

KÊre Gunhild,

Tusinde tak for de flotte ord, og fordi du ville dele din oplevelse!

Ha' en dejlig dag :)

Pluma.dk

Lav selv ugeplanen og spar en masse penge

KÞbte en A3 stÞrrelse ugeplan i ramme og produktet er sådan set nydeligt (derfor 2 stjerner) men for nÊsten 500kr er det altså et undervÊldende produkt.

Ønsker man sig en ugeplan sÃ¥ kÞb i stedet en ramme med glas og print selv et stykke pÊnt A3 papir med ugedagene, for det er prÊcis hvad man modtager. SÃ¥ sparer man vel hurtigt 300kr.

En smule indsats for at gÞre produktet til en rigtig ugeplan er at forvente for 500kr - f.eks. en holder til den medfÞlgende tusch og et bedre system til at hÊnge rammen op (end det lille hÊngsel på bagsiden) må vÊre et absolut minimum.

Alt andet var fint i forhold til levering osv, og der står også hvad der skal om produktet så havde det kostet 300 så havde det vÊret helt fair men bare fordi det er tykkere papir og pÊn ramme/glas er det stadig for dyrt i forhold til brugsvÊrdien og funktionaliteten.

2026幎2月15日

Hej Andreas,
Jeg er ked af at hÞre, at du ikke er tilfreds, og ligefrem anbefaler vores kunder at holde sig vÊk.

Jeg synes dog ikke din analyse er helt fair. Vores pris afspejler, at plakaterne bliver specialfremstillet og personliggjort til hver enkelt kunde. Derudover anvender vi udelukkende danskproducerede kvalitetsrammer for at sikre hÞj kvalitet og lang holdbarhed, og desuden har du fået fri fragt på din ordre, som jo også er en udgift for os.

Jeg forstÃ¥r godt, at man kan sammenligne med selv at printe og kÞbe en standardramme – men vores produkt er netop tÊnkt som en fÊrdig lÞsning med personlig tilpasning, kvalitetsmaterialer og danskproduceret ramme samlet i én pakke.

Hvis du er utilfreds med din ordre, er du velkommen til at returnere den og få pengene tilbage.

Rigtig god oplevelse

Fantastiske produkter og god service. Klar anbefaling herfra!

2026幎1月8日

Hej Casper,
Tak for de fine ord!

Ha' en god dag :)

Hurtig og veludfÞrt levering

Mange gange kan man godt blive i tvivl om hvorvidt de anmeldelser der er på Trustpilot er reelle eller er fabrikerede til virksomheden egen fordel.
SÞndag d. 15/06-2025 bestilte vi en plakat med en studenterhue til vores barnebarn, og var meget spÊndt på om den nu nåede frem til tiden.
Tirsdag d. 17/06-2025 kunne vi så afhente den bestilte plakat, og som kvalitetsmÊssigt helt svarede til vores forventninger.
Vi kan kun give Pluma Posters vores allerbedste anbefalinger, for en hurtig og veludfÞrt levering og som derfor kun kan belÞnnes med 5 stjerner

2025幎6月17日

Hej Frank,

Undskyld vi ikke har svaret fÞr nu, men tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at I er tilfredse med jeres kÞb :)

Ha' en dejlig dag!

Meget flot produkt.
Fantastisk service, hvor jeg blev ringet op, da der var tvivl ved min bestilling :)

2023幎7月10日

Hej Jette

Tak for din anmeldelse og de flotte ord 😊

Nicolai

Rigtig god ide til et minde

Rigtig god ide til et minde for en god dag. Min sÞn blev rigtig glad for "huen" og syntes det er meget bedre minde at have stående end den rigtige hue, den bliver tit lagt i Êsken og ind i et skab. Dette billed som er med dato, skole, navn og titel som student vil blive et godt minde på dagen, så en rigtig god ide og min sÞn blev rigtig glad for den. Har fået sin plads på hylden til minde for dagen. Hilsen fra en stolt og glad student.

2023幎6月21日

Hej Betty

Tusind tak fordi du ville dele din oplevelse med os 🀗

Jeg er glad for at det var til stor glÊde og jeres dag gik godt 🥳

Hurtigt og god kvalitet

Oplevede ingen problemer med min bestilling. Det var godt pakket og hurtig betjening og levering

2023幎4月22日

Hej Marianne

Tak for de fine ord og fordi du ville dele din oplevelse ☺🙌

KÞb endelig

Alt var sÃ¥ fint
forsvarligt pakket, produktet levede op til forventningerne, hurtig levering 😃

2023幎4月16日

Hej Birgit

Det er jeg super glad for at hÞre 🥳

Tak for din anmeldelse

Nicolai

Super kundeservice og flotte produkter

Super god kundeservice, hurtigt hjÊlp/guide ved behov. LÊkkert udvalg med super fine produkter!
Derudover også hurtigt håndtering af ordren! Er meget tilfreds! Modtog den fineste ugeplan i ramme med tusch til og vi elsker den!

2023幎4月12日

Hej Anne

Tak for de flotte ord. Det betyder meget og gÞr os vildt glade at hÞre 😊

Alt som det skal vÊre

Alt som det skal vÊre. Fineste ugekalender.

2023幎3月5日

Hej Julie

Det er jeg glad for at hÞre, jeg hÃ¥ber du fÃ¥r en masse gavn af den 🙏

Nicolai

Super flotte plakater til badevÊrelse

Super flotte plakater til badevÊrelse og madplanen er i så fin kvalitet.
Virkelig god indpakning, som sikrede at alt kom sikkert frem.
Handler der helt sikkert igen!

2023幎2月22日

Hej Mona

Tak for din anmeldelse, det er jeg glad for at hÞre 😊

Nicolai

Jeg er super tilfreds med mit produkt

Jeg er super tilfreds med mit produkt som er en store ugeplan tavle! Det er lavet sÃ¥ smukt med de smÃ¥ detaljer og tekst, prÊcist jeg Þnskede! Servicen er super god, og det blev leveret den dag som forskrevet ✚✚✚✚✚✚👌

Det kan varmt anbefales!

2023幎2月13日

Hej Johannes

Tak for de fine ord, vores mission er lykkedes 🚀😀

Vi bliver altid så glade for at hÞre når det hele bare spiller.

Nicolai

Super service. Jeg havde ved en fejl bestilt to af den samme plakat. Da jeg skrev til pluma fik jeg lynhurtigt svar og pengene blev krediteret med det samme. Varerne var prÊcis som lovet og der var lÊkre veganske vingummier med i pakken, sammen med rabatkode til nÊste kÞb. Alt i alt en gennemfÞrt service 😊

2023幎1月31日

Hej Pia

Hvor bliver jeg glad for at lÊse din anmeldelse 😊

Tak for de sÞde ord

Nicolai

Virkelig god oplevelse at handle med

Virkelig god oplevelse at handle med pluma posters.
Fik varen hurtig. Og da jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥ en fejl rettede de med det samme og der kom en ny. Plus en lille gave🙏 eminent god service👌

2023幎1月16日

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for ☺ og tak for din tÃ¥lmodighed med os

Nicolai

Super flot madplan til det moderne kÞkken

Jeg bestilte en madplan lavet i samarbejde med MUMMUM. Den er sÃ¥ flot og jeg er sÃ¥ glad for den. Var nervÞs for at A4 str. ville komme til at virke for lille, men den er helt perfekt. Rammen fÃ¥r den til at virke stÞrre synes jeg😄

2023幎1月14日

Hej Isabella

Hvor er jeg glad for at lÊse du har modtaget madplanen og er glad for den ☺

Tak for din anmeldelse

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!

Fik fÞrst en automail om alt var som jeg forventede, hvor jeg så svarerede tilbage på mailen at min nye ramme var bÞjet i toppen. Lynhurtigt svar tilbage, hvor jeg nu får tilsendt en ny ramme.

Nemt, godt, hurtigt :) !!

2022幎11月30日

Tak for din anmeldelse René

Rachel og jeg gÞr meget for at give en god service, sÃ¥ jeg er glad for at du ogsÃ¥ fÞler det 😊

Super firma

Det er nu anden gang jeg kÞber plakat. FÞrste gang var der fejl i levering. Jeg kontaktede om fik tilsendt en ny. Denne gang var alt som det skulle vÊre. Indpakningen har begge gange vÊret i topklasse. Så fint pakket ind. Og rammerne er virkelig flotte til.
Den får 4. Stjerner fordi jeg syntes prisen er lidt hÞj.

2022幎11月30日

Hej Malene

Tak for din virkelig flotte anmeldelse. Den blev vi meget glade for at lÊse 🀩

Nicolai

Lynhurtig levering og god service

Jeg bestilte en madplanen, og den er så fin. Jeg er så glad for den, og den passer bare godt ind i mit kÞkken. Så tusind tak for et godt produkt(:

2022幎11月15日

Hej Simone

Tak for din fine anmeldelse 🀩

Jeg er glad for at hÞre at madplanen allerede er i brug 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。