レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een ongelooflijke snelle en klantgerichte reactie op mijn bestelling. Super snel geleverd en heel laagdrempelig contact. Ging het bij anderen maar zo makkelijk!! Gewoon TOP

5぀星のうち1の評䟡

Blijf ver weg van dit bedrijf. Begin maart handschoenen besteld en betaald. Na wel 10 telefoontjes met telkens loze beloften en toezeggingen nog niets ontvangen. Daarna juridische dreiging, uiteind... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De afgelopen twee weken heb ik grind, grindplaten, tuinaarde en houtsnippers bij Plusjot aangeschaft. Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 庭の建物・東屋提䟛業者
  2. 建材提䟛業者
  3. 建蚭蚭備提䟛業者
  4. 造園甚品店
  5. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Plusjop! Dé totaal-leverancier voor uw tuin. Wij onderscheiden ons door superkwaliteits-producten te leveren tegen super scherpe prijzen. Groene Groet, Vrienden van Plusjop!

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super Sjop

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snel bezorgd!

Goede service en snel geleverd! Ontzettend tevreden en bestel hier snel weer.

2026幎4月13日

Beste Marit,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Wij waarderen uw positieve review ontzettend, hiermee helpt u ook andere klanten bij het maken van hun keuze.

Uiteraard hopen wij u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Erover gesproken

Gesprek gehad , ging goed,

2026幎4月11日

Beste Peter,

We zijn blij om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We waarderen uw positieve feedback enorm. Uiteraard staan wij in de toekomst opnieuw voor u klaar bij vragen of nieuwe bestellingen. Een hele fijne dag gewenst en graag tot ziens bij Plusjop!

5぀星のうち5の評䟡

We zijn goed geholpen en kregen de

We zijn goed geholpen en kregen de spullen snel geleverd. We gaan hier zeker vaker spullen bestellen

2026幎3月25日

Beste Roneen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen uw vertrouwen in PlusJop en zien u in de toekomst graag terug.

Dikke pluim

Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen en snel geleverd. Na de bestelling nog even contact gezocht met de klantenservice welke mij direct en vriendelijk van de door mij gevraagde informatie kon voorzien. In het verleden heb ik ook spullen op locatie opgehaald, ook dat verliep toen heel soepel.

2026幎3月19日

Beste Arnaud,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij waarderen uw positieve review ontzettend, hiermee helpt u ook andere klanten bij het maken van hun keuze.

Uiteraard hopen wij u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち3の評䟡

Waardeloze webshop.

Op 1 februari bestelling gedaan, op 6 februari per mail maar eens gevraagd wat de status was. Geen reactie. Op 16 februari daarom gebeld, zou worden uitgezocht en worden teruggebeld. Niet gebeurt. Op 18 februari opnieuw gebeld, opnieuw excuus. We sturen de bestelling op. Het is nu 24 februari en er is nog steeds niets ontvangen, en er wordt ook niet gecommuniceerd. Waardeloze winkel, zonde van je geld en energie. Wanneer je de zaken niet op orde hebt moet je geen webshop beginnen.
Aanvulling op 12 maart.
Vandaag gebeld door de directeur. Heeft uitgelegd waar het probleem intern zat, en dat hij er mee aan de slag gaat. Was een goed en open gesprek, dat waardeer ik. Dit stukje goede follow-up van mijn klacht wilde ik toch even aan de review toevoegen.

2026幎2月24日

Prima en snelle service

Ik had snel een boomring nodig en kreeg hem de volgende dag al thuis. Het was echter niet degene die ik bedoelde. Ik nam contact op en het werd heel snel opgelost. De communicatie was prima en de service top!

2026幎2月11日
5぀星のうち2の評䟡

Eerste maal, tevens laatste maal.

Mijn eerste ervaring met Plusjop laat zeer te wensen over. Volgens de site was het product op voorraad. Dus ik bestel het product. Ik kreeg een mail dat de bestelling in verwerking is en verstuurd wordt. Echter: er waren twee rapellen voor nodig om het product verstuurd te krijgen en na twee weken ontving ik het eindelijk. Geen uitleg, geen bericht over vertraging, geen excuus.....helemaal niets. Weinig klantvriendelijk, slechte service en bepaald niet commercieel allemaal.

2025幎12月24日

Grasplaten

Grasplaten online gekocht en ivm haastklus zelf opgehaald. Hele aardige jonge man kwam voor mij speciaal op zaterdag naar de loods en heeft ze ook in mijn auto gelegd. Inmiddels een mooi strak grasveld.
Goed bedrijf, komen afspraken na.

2025幎11月22日

Top service!

Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit zo goed geholpen. Hij reageerde heel snel, gaf advies, stuurde monsters en foto’s.

De producten werden snel geleverd en waren precies zoals beschreven. Topkwaliteit, topprijs en uitstekende service!

2025幎11月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス