Bestilt og leveret sportsbh fra pludselige måtte erkende det var fejl størrelse. Returneret via DAO 14 dage siden har trekking nr og har skrevet flere mail men endnu ingen svar og ingen kreditnota... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har haft den bedste oplevelse med Pluspige. Der var en fejl i mine jeans, og mindre end en time efter jeg havde sendt dokumentation på det, var der en afklaring på det. Tusind tak for god service.
Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... もっと見る
Altid en fornøjelse at handle hos Pluspige.dk Hver Tirsdag er en fest, når de køre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tøj, og ikke at forglemme, alle de fede P... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.
Rosensgade 9, 8300, Odder, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle. Jeg køber det meste af mit tøj hos Pluspige.dk. De har mega god kundeservice. Et godt bredt udvalg. Sjove Lives på facebook. Altid hurtig levering.
Skønne Ansatte Fine vare Og God…
Skønne Ansatte Fine vare Og God service .. Kan kun anbefale
Altid super god service
Altid super god service, kæmpe udvalg til markedets bedste priser. I kan godt klappe jer selv på skuldrene.
Altid god service
Altid god service
Gode priser
Lækker tøj
Vil helt klart anbefale pluspige til alle piger ☺️
pluspige er en fantasisk vebshop de har…
pluspige er en fantasisk vebshop de har så meget lækkert tøj super service og hjælpsomme med alt
Kan med det varmeste anbefale Pluspige…
Kan med det varmeste anbefale Pluspige 😍 Lækkert tøj, og fantastisk service 👌 Har handlet rigtig mange gange hos jer, og det vil jeg forsætte med 🥰👌
God service og altid hjælpsom når man…
God service og altid hjælpsom når man skriver el ringer og man kan altid sende tøj tilbage uden problemer og få penge tilbage
Super service, er der altid for kunden, aldrig sure miner de finder altid en løsning så alle er tilfredse.
Lækkert tøj
Lækkert tøj, hurtig levering.
Rigtig god kundeservice, svarer hurtigt og altid søde og høflige
Tak Anna og Co
Tak Anna og Co
Altid den bedste service😊
Klar til at hjælpe dig med alt. Hver gang du handler❤️
Knus Helene
Altid god service og præcis levering
Altid god service og præcis levering. Ingen bøvl når man returnerer. Pengene kommer hurtigt
Fantastisk side
Fantastisk side, men fantastisk service!
Lækre tilbud, både på siden og i liven.
Bytte service hurtig og hurtig retur med peng.
Mine varmeste anbefalinger
Fantastisk service
Fantastisk service, kæmpe udvalg og højt humør. Er og bliver min faste butik, selvom jeg udelukkende handler online. De er altid klar til at hjælpe
Super service. Jeg har handlet ved jer flere gange og har altid været tilfreds. Kan klart anbefale plus pige
GOD KUNDESERVICE, kun ros til skyerne…..
Jeg havde i aftes klokket i mine pluspoint, så de forsvandt. Fejlen var min, fordi jeg gerne ville have de smukke øreringe med som gratis gave og derfor ikke skulle have brugt point. Jeg skrev til Pluspige.dk i Messenger og allerede her til morgen var der det sødeste svar, at mine point var lagt ind igen.
Jeg har KUN GODE OPLEVELSER med dem. Søde, sjove lives tirsdag aften med de fineste præmier og gaver, helt overvældende. Priserne er virkelig flotte, ingen andre firmaer matcher dem.
Hurtig forsendelse, ofte dagen efter og ALTID løsningsorienteret, venlig kundeservice.
En super tilfreds kunde…..
Camilla.
Altid god behandling 😊
Jeg oplever altid at jeg får er god oplevelse og behandling hos Pluspige.
Fejl rettes, køb byttes og masser af spændende muligheder der gør det svært at bestemme sig!
Har handlet mange gange og det har været samme oplevelse stort set hver gang.
En rigtig god onlineshop med nærvær
En rigtig god onlineshop med nærvær, gode tilbud og service i topklasse.
Mine bedste anbefalinger
Jeg handler meget hos Pluspige - HVORFOR? Fordi de har et stort varesortiment til gode priser, deres Live shows er hyggelige, de har superhurtig levering og deres kundeservice er helt fantastisk - whats not to like🤩
Fin - flot- fantastisk
Fin service, flotte produkter og fantastiske mennesker. Kan varmt anbefale butikken. Hilsener Lene
Altid super service og hurtig levering.
Altid super service og hurtig levering.
Lækkert tøj.
Trustpilot エクスペリエンス