レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Om jag ska vara helt Àrlig sÃ¥ Àr det inte pluus fel att mÃ¥nga inte lÀser reglerna om vad som gÀller nÀr man handlar hos dem. Det stÃ¥r klart och tydligt pÃ¥ deras hemsida gÀllande medlemskap. Jag betala... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej, min pedalmaskin ankom redan pÃ¥ andra dagen efter min bestÀllning. Toppen! DÀremot var bruksanvisningen inte bra. Saknade bild med anvisningar. Batteriet var ju redan pÃ¥ plats vilket blev ett ?. I... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De skulle har fÃ¥tt fem stjÀrnor om de hade mer av sitt gamla sortiment. Det som gjorde att jag köpte sÃ¥ mycket förr var att de hade mÃ¥nga av de gamla mÀrken, de flesta engelska, som jag kÀnner mig... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 化粧品店
  3. 食料品配達業

圓該䌁業による蚘述

Pluus.se Àr en medlemsklubb som garanterar medlemmar stora rabatter på vÀlkÀnda mÀrkesvaror. NÀr du Àr medlem i vår förmånsklubb, får du tillgång till 120.000 produkter till inköpspris. Det kostar 139:- att vara medlem hos Pluus.se och som medlem får du Àven fri frakt på alla dina inköp!

3.5

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tried to cancel in Oktober 2025

Tried to cancel in Oktober 2025. No one is responding on email. No one is answering the phone. The automatic cancellation feature on the website is if no use. They keep taking 139:- per month and according to their terms I can’t stop the autopsyments. I am now involving authorities in Denmark where the webshop is registered and Sweden where the investment company is located to look into this company and get 4 months of unwanted membership payments payed back.

2025幎10月18日

BestÀllde 2st flaskor som gick sönder

BestÀllde 2st flaskor som gick sönder under transporten,kontaktade plus det tog dom över 1 vecka innan dom svarade att dom skulle undersöka vad som hÀnt. Efter 3 veckor nu har jag fortfarande inte hört något ifrån dom fast jag har mailat dom 1 gång i veckan. Bedrövligt dåligt.

2024幎11月25日

VARNING!!!

VARNING! Har man vÀl ingÃ¥tt medlemskap och sÀger upp det sÃ¥ har ett nytt plötsligt ingÃ¥tts med en mailadress som inte finns, nÀmligen ett "@gmail.comm" (med tvÃ¥ "m"). UpptÀckte att de fortsatt att dra pengar frÃ¥n mitt konto i ett halvÃ¥r med hÀnvisning till denna adress som ju inte finns. Efter diverse korrespondens med Kundservice, som gladeligen meddelar att de avslutat mitt medlemskap som Àr anslutet till denna adress som ju inte finns. ÄNDÅ drar de fortfarande pengar. Har nu anmÀlt dem till KO.

2023幎10月31日
5぀星のうち1の評䟡

They’ve basically stole my money

I’ve ordered an item, and I’ve never received it. A year later, they said I should have a nice day without the item or the money. Pluus.se couldn’t care less about customers’ satisfaction.

2023幎10月2日

Hi Lucio,

It is not correct what you are writing - As stated, your order was dispatched last year, as you can also see from the tracking number we have sent you. Therefore, we cannot refund you for an order you have received and not returned.

We are therefore sorry for this low review.

Best regards

5぀星のうち4の評䟡

Det Àr sorgligt att skriva detta men

Det Àr sorgligt att skriva detta men jag har VÀntat och vÀntat på lenors tvÀttkulor Àven Airpures tvÀttkulor men det har varit slut bra lÀnge nu. Inget disk eller tvÀttmedel finns. Inte ens duschkrÀmer eller schampo/ balsam. Saknar Stardrops och allt annat ni hade i december - februari. Vill man köpa något så får man upp en notis om att det Àr slut. Hoppas er inköpsavdelning förstår att ni förlorar kunder på detta. Många av mina vÀnner har gått vidare till konkurenterna tyvÀrr. Håller tummarna ett tag till innan jag också går vidare och letar efter något som Àr lika bra prismÀssigt som ni var innan. Ni får 4 stjÀrnor denna gång :)

2023幎5月16日

Hej Maria,

Tack så mycket för din feedback och de 4 fina stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi uppskattar att få feedback från er kunder så att vi kan förbÀttra oss - vi håller på att optimera vår webbplats och få tillbaka fler artiklar såvÀl som de gamla artiklarna, som Lenor etc.

Vi hoppas att du har tÃ¥lamod att vÀnta, det Àr precis runt hörnet 😊.

Ha en riktigt bra dag.

Forbrugerombudsmanden siger det er

Forbrugerombudsmanden siger det er ulovligt.

forbrugerombudsmanden dÞmte 19. september 2022 at det var ulovligt at snige et medlemskab ind i kÞb af vare.

Havde de vÊret en Êrlig virksomhed havde de efter dommen sendt en mail reminder ud til deres medlemmer om at de have et aktivt medlemskab. men så havde de nok mistet 90% af deres indtÊgt.

edit:
Ordrenummer(797905)

Nej jeg flytter ikke min anmeldelse til jeres dk domÊne. der er den samme virksomhed i skal ikke gemme jer bag et .se

Hitta oss

Group Buy ApS (Pluus.se)

Priorparken 833, 2605 BrÞndby

CVR: 38558625

2023幎7月19日

Hej Nicolai,

Vi har desvÊrre ikke haft mulighed for at finde dig i vores system, da du ingen oplysninger har angivet.

Vi vil meget gerne understrege at vi på ingen måde sniger et medlemskab ind, når man handler hos os til vores medlems pris og acceptere vores medlems betingelser.

Medlemskabet er oplyst igennem hele ens kÞb, både fÞr, under og efter, samt vi har fremgået 1 gang om måneden på ens bank konto.

Vi tilbyder også en normal pris, som er helt uden et medlemskab - Det er derfor helt op til en selv om man Þnsker et medlemskab eller ej.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

De bedste hilsner,

Handlar inte från den sidan😞😞😞

Handlar inte från den sidan😞😞😞
Fick inte rÀtta antal varor Àndå blev debiterad.
Såå ledsen

2022幎11月15日

Hej Lidia,

Tack för att du angav ditt ordernummer så att vi kan undersöka detta vidare.

På ordernumret du har angett kan vi se att det Àr en order från november 2022 och hÀr har du fått alla varor, och du har debiterats för de varor du har fått tillbaka i november - Vi Àr dÀrför oförstående till denna granskning.

VÀnligen kontakta oss om du har några ytterligare frågor.

Med vÀnliga hÀlsningar,

Bra helt enkelt!

Bra sortiment, bra pris snabb leverans!

2023幎6月11日

Hej Jonas,

Tack så mycket för de 5 fina stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi Àr glada att vÃ¥rt sortiment Àr nÃ¥got för dig 👌 - Hur bra att du har upplevt snabb leverans 😍🙌

BÀsta hÀlsningar

5぀星のうち3の評䟡

Det Àr fÃ¥ om produkten om man vill

Det Àr få om produkten om man vill bestÀlla så produkterna tar snabbt slut annars det Àr bra priserna.

2023幎6月11日

Hej Andre,

Synd att din upplevelse bara Àr 3 stjÀrnor - NÀr det gÀller de artiklar du skriver om Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss så att vi kan kolla upp det.

Vi Àr dock glada att du Àr nöjd med din upplevelse med oss 🙌.

Vi önskar dig en bra dag.

Hej Muna,

Tack för de 5 vackra stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Trevligt att se alla positiva smilyes 😍🙌 - Vi hoppas att se dig snart igen 😊

BÀsta hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Bra varor med biliga priser och stort

Bra varor med biliga priser och stort sortiment av produkter

2023幎6月4日

Hej Angela,

Tack så mycket för de 5 fantastiska stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi uppskattar att höra om din upplevelse med oss 🙌 - Vi Àr sÃ¥ glada att vÃ¥ra lÃ¥ga priser och brett utbud av produkter Àr nÃ¥got för dig😍

Vi ser fram emot att trÀffa dig igen.

5぀星のうち4の評䟡

RÀtt bra priser och snabb leverans

De skulle har fått fem stjÀrnor om de hade mer av sitt gamla sortiment.
Det som gjorde att jag köpte så mycket förr var att de hade många av de gamla mÀrken, de flesta engelska, som jag kÀnner mig bekvÀm med.
Samt, vet inte om det Àr tillfÀlle, men förr hade de massor med kvalitet nagellack som Essie och Opi, nu verkar de nÀstan raderade.
Allt som allt, jag tycker att de inte skall bli som vilken svensk billiga affÀr som helst, det finns redan många, utan behålla den ovanliga mÀrken i den svenska mÀrken.

2023幎5月29日

Hej Lynne,

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva denna fantastiska recension med de 4 fantastiska stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐

Vi Àr verkligen glada att höra att du har upplevt bra priser och snabb leverans 😍

Vi hoppas att vi fÃ¥r tillbaka de önskade artiklarna i lager sÃ¥ att din nÀsta upplevelse blir vÀrdig 5 stjÀrnor 😆

Vi ser fram emot att trÀffa dig igen 😊

Med vÀnliga hÀlsningar,

KÀnner mig lurad

KÀnner mig lurad, köper en kalender och blir debiterad i 18 månader för att jag missar att jag betalar till detta. Avgiften Àr mellan 100-2000sek så man ska missa det på kontot.

2023幎5月29日

Pluus.se からの回答

Vi Àr otroligt ledsna för denna recension som Àr på den låga sidan.

Vi beklagar Àven att du inte var medveten om medlemskapet som Àr vid köp till medlemspris, vilket vi informerar om med en pop-up information, på vår framsida, inne på varje produkt, i korgen och du måste sjÀlv aktivt acceptera medlemskapet nÀr du slutför din bestÀllning till medlemspris och informationen finns Àven på din mottagna orderbekrÀftelse och sedan har vi dykt upp en gång per månad på ditt bankkonto.

Vi har sagt upp ditt medlemskap som du begÀrde i det mail du skickade till oss och det finns ingen bindning efter den första månaden.

Vi hoppas att denna förklaring hjÀlper till att göra din upplevelse bÀttre och vi önskar dig en bra dag.

Nöjd

Nöjd, som alltid.

2023幎5月16日

Hej Sara,

Tack så mycket för de 5 fantastiska stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Det Àr fantastiskt att höra att du Àr nöjd som alltid - vi ser fram emot att ge dig mÃ¥nga fler fantastiska upplevelser 🀩.

Vi önskar dig en riktigt bra dag.

5぀星のうち5の評䟡

Alltid bra priser, Tydliga villkor!

Alltid bra priser, snabb leverans och aldrig nÃ¥gra problem. Produkterna Àr alltid toppenfina! De Àr Tydliga med att man börjar prenumerera nÀr man handlar till dessa förmÃ¥nliga priser. Att de fÃ¥tt dÃ¥liga recensioner beror ju pÃ¥ att folk inte kan lÀsa och Àr blinda. StÃ¥r som sagt Tydligt vad som gÀller. Är dessutom inga problem att avregistrera prenumerationen efter sitt köp om man önskar (sker pÃ¥ hemsidan). Har hoppat pÃ¥ prenumererationen vid köp och sen av efter köp flera ggr. DÃ¥ jag inte handlar varje mÃ¥nad och dÃ¥ inte brhöver ha löpande prenumeration. Storhandlar ofta inför jul hÀr. Toppen!

2023幎4月28日

Hej Emma,

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva denna otroligt underbara recension med de 5 fantastiska stjÀrnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi Àr sÃ¥ glada att höra att du tycker att vi alltid har bra lÃ¥ga priser, snabb leverans och aldrig nÃ¥gra problem nÀr du har handlat hos oss 😍

Vi Àr otroligt glada att höra att du tycker att vi tydligt beskriver medlemskapet och att du enkelt kan sÀga upp ditt medlemskap nÀr det inte lÀngre önskas 😆

Vi ser fram emot att se dig igen 😊

De bÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち1の評䟡

Ni fortsÀtter att dra pengar frÃ¥n min

Ni fortsÀtter att dra pengar från min konto trots att jag har skrivit till er att jag vill avsluta medlemskapet som jag har inte valt att starta. Rent bedragare !!

2023幎5月1日

Hej Douha,

Vi Àr ledsna att du inte har lÀmnat några uppgifter så att vi hade en chans att hjÀlpa dig - Det låter som om du kanske har kontaktat ett annat företag, eftersom vi Àr redo att hjÀlpa dig måndag till fredag.

Vi Àr ocksÃ¥ ledsna att du skriver att vi Àr bedragare, det Àr nÃ¥got vi tar stort avstÃ¥nd frÃ¥n - Du Àr vÀlkommen att kontakta oss via mail, vÃ¥r chatt eller ringa oss sÃ¥ att vi kan hjÀlpa dig😊.

Det finns ingen bindning hos oss och du kan sÀga upp från dag till dag, antingen genom att logga in och göra det sjÀlv via vår hemsida eller kontakta oss så gör vi det - Du får alltid en bekrÀftelse via mail om uppsÀgningen nÀr den Àr gjord. Vi kan inte ta betalt för medlemskap som har sagts upp och vi bekrÀftar också detta i det e-postmeddelande som skickas nÀr medlemskapet sÀgs upp.

Vi önskar dig en bra dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。