ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Om jag ska vara helt Àrlig sÃ¥ Àr det inte pluus fel att mÃ¥nga inte lÀser reglerna om vad som gÀller nÀr man handlar hos dem. Det stÃ¥r klart och tydligt pÃ¥ deras hemsida gÀllande medlemskap. Jag betala... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej, min pedalmaskin ankom redan pÃ¥ andra dagen efter min bestÀllning. Toppen! DÀremot var bruksanvisningen inte bra. Saknade bild med anvisningar. Batteriet var ju redan pÃ¥ plats vilket blev ett ?. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De skulle har fÃ¥tt fem stjÀrnor om de hade mer av sitt gamla sortiment. Det som gjorde att jag köpte sÃ¥ mycket förr var att de hade mÃ¥nga av de gamla mÀrken, de flesta engelska, som jag kÀnner mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pluus.se Àr en medlemsklubb som garanterar medlemmar stora rabatter på vÀlkÀnda mÀrkesvaror. NÀr du Àr medlem i vår förmånsklubb, får du tillgång till 120.000 produkter till inköpspris. Det kostar 139:- att vara medlem hos Pluus.se och som medlem får du Àven fri frakt på alla dina inköp!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tried to cancel in Oktober 2025
Tried to cancel in Oktober 2025. No one is responding on email. No one is answering the phone. The automatic cancellation feature on the website is if no use. They keep taking 139:- per month and according to their terms I canât stop the autopsyments. I am now involving authorities in Denmark where the webshop is registered and Sweden where the investment company is located to look into this company and get 4 months of unwanted membership payments payed back.
GÃ¥r inte att avbryta abonnemanget
Går inte att avbryta abonnemanget. Deras e-post Àr full. Ingen svarar i telefon. Inget hÀnder nÀr man skickar brev. Måste spÀrra mitt betalkort. Jag vill avbryta mitt abonnemang och radera mitt konto enligt gdpr.
BestÀllde 2st flaskor som gick sönderâŠ
BestÀllde 2st flaskor som gick sönder under transporten,kontaktade plus det tog dom över 1 vecka innan dom svarade att dom skulle undersöka vad som hÀnt. Efter 3 veckor nu har jag fortfarande inte hört något ifrån dom fast jag har mailat dom 1 gång i veckan. Bedrövligt dåligt.
VÀntar 3 veckor att skicka en andraâŠ
VÀntar 3 veckor att skicka en andra order för att de ska hinna fÃ¥ in ny medlemsavgift. GÃ¥r ej att logga in pÃ¥ âmina sidorâ för att avsluta skiten heller.
Håll er borta från detta skrÀpföretag!
Ett scamföretag som lurar en att betalaâŠ
Ett scamföretag som lurar en att betala varje månad utan att informera om det.
VARNING!!!
VARNING! Har man vÀl ingÃ¥tt medlemskap och sÀger upp det sÃ¥ har ett nytt plötsligt ingÃ¥tts med en mailadress som inte finns, nÀmligen ett "@gmail.comm" (med tvÃ¥ "m"). UpptÀckte att de fortsatt att dra pengar frÃ¥n mitt konto i ett halvÃ¥r med hÀnvisning till denna adress som ju inte finns. Efter diverse korrespondens med Kundservice, som gladeligen meddelar att de avslutat mitt medlemskap som Àr anslutet till denna adress som ju inte finns. ÃNDà drar de fortfarande pengar. Har nu anmÀlt dem till KO.
Akta er för detta företag
Akta er för detta företag! de drar av pengar från mitt konto utan att jag godkÀnt det!
Theyâve basically stole my money
Iâve ordered an item, and Iâve never received it. A year later, they said I should have a nice day without the item or the money. Pluus.se couldnât care less about customersâ satisfaction.

Pluus.se ããã®åç
Det Àr sorgligt att skriva detta menâŠ
Det Àr sorgligt att skriva detta men jag har VÀntat och vÀntat på lenors tvÀttkulor Àven Airpures tvÀttkulor men det har varit slut bra lÀnge nu. Inget disk eller tvÀttmedel finns. Inte ens duschkrÀmer eller schampo/ balsam. Saknar Stardrops och allt annat ni hade i december - februari. Vill man köpa något så får man upp en notis om att det Àr slut. Hoppas er inköpsavdelning förstår att ni förlorar kunder på detta. Många av mina vÀnner har gått vidare till konkurenterna tyvÀrr. Håller tummarna ett tag till innan jag också går vidare och letar efter något som Àr lika bra prismÀssigt som ni var innan. Ni får 4 stjÀrnor denna gång :)

Forbrugerombudsmanden siger det erâŠ
Forbrugerombudsmanden siger det er ulovligt.
forbrugerombudsmanden dÞmte 19. september 2022 at det var ulovligt at snige et medlemskab ind i kÞb af vare.
Havde de vÊret en Êrlig virksomhed havde de efter dommen sendt en mail reminder ud til deres medlemmer om at de have et aktivt medlemskab. men så havde de nok mistet 90% af deres indtÊgt.
edit:
Ordrenummer(797905)
Nej jeg flytter ikke min anmeldelse til jeres dk domÊne. der er den samme virksomhed i skal ikke gemme jer bag et .se
Hitta oss
Group Buy ApS (Pluus.se)
Priorparken 833, 2605 BrÞndby
CVR: 38558625

Handlar inte frÃ¥n den sidanððð
Handlar inte frÃ¥n den sidanððð
Fick inte rÀtta antal varor Àndå blev debiterad.
Såå ledsen

Pluus.se ããã®åç
Det Àr fÃ¥ om produkten om man villâŠ
Det Àr få om produkten om man vill bestÀlla så produkterna tar snabbt slut annars det Àr bra priserna.

Pluus.se ããã®åç
Bra varor med biliga priser och stortâŠ
Bra varor med biliga priser och stort sortiment av produkter

Pluus.se ããã®åç
RÀtt bra priser och snabb leverans
De skulle har fått fem stjÀrnor om de hade mer av sitt gamla sortiment.
Det som gjorde att jag köpte så mycket förr var att de hade många av de gamla mÀrken, de flesta engelska, som jag kÀnner mig bekvÀm med.
Samt, vet inte om det Àr tillfÀlle, men förr hade de massor med kvalitet nagellack som Essie och Opi, nu verkar de nÀstan raderade.
Allt som allt, jag tycker att de inte skall bli som vilken svensk billiga affÀr som helst, det finns redan många, utan behålla den ovanliga mÀrken i den svenska mÀrken.

KÀnner mig lurad
KÀnner mig lurad, köper en kalender och blir debiterad i 18 månader för att jag missar att jag betalar till detta. Avgiften Àr mellan 100-2000sek så man ska missa det på kontot.

Pluus.se ããã®åç
Alltid bra priser, Tydliga villkor!
Alltid bra priser, snabb leverans och aldrig nÃ¥gra problem. Produkterna Àr alltid toppenfina! De Àr Tydliga med att man börjar prenumerera nÀr man handlar till dessa förmÃ¥nliga priser. Att de fÃ¥tt dÃ¥liga recensioner beror ju pÃ¥ att folk inte kan lÀsa och Àr blinda. StÃ¥r som sagt Tydligt vad som gÀller. Ãr dessutom inga problem att avregistrera prenumerationen efter sitt köp om man önskar (sker pÃ¥ hemsidan). Har hoppat pÃ¥ prenumererationen vid köp och sen av efter köp flera ggr. DÃ¥ jag inte handlar varje mÃ¥nad och dÃ¥ inte brhöver ha löpande prenumeration. Storhandlar ofta inför jul hÀr. Toppen!

Pluus.se ããã®åç
Ni fortsÀtter att dra pengar frÃ¥n minâŠ
Ni fortsÀtter att dra pengar från min konto trots att jag har skrivit till er att jag vill avsluta medlemskapet som jag har inte valt att starta. Rent bedragare !!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ