レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde aftale med ansat ved Podahegn i Terndrup om reparation af el lÃ¥ge. Sendte fotos af lÃ¥ge iflg aftale. Vedkommende ville komme fredag den 28 marts 2026 for besigtigelse, men udeblev uden at rin... もっず芋る

䌁業が回答したした

I dag er Poda's montÞrer kÞrt efter et virkelig flot stykke arbejde med hegning af ca. 2œ ha. Alt er fÊrdigt mindre end 3 uger efter, vi tog en fÞrste henvendelse til Poda, afd. Gesten, - som iÞvrigt... もっず芋る

Poda hegn var en absolut fornÞjelse at arbejde med. Kenn var utrolig forstÃ¥ende, hurtig og effektiv. Hegnet blev installeret kun to uger efter den fÞrste mail. Poda-holdet ledte os gennem processen og... もっず芋る

Jeg kontaktede Poda Hegn, Ringe, for at fÃ¥ et tilbud pÃ¥ hegn omkring min grund. Allerede dagen efter blev jeg ringet op af Sofus Broholm, som tilbÞd at komme samme dag og give et tilbud. Dette kom all... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 請負業者
  5. ゚ンゞニアリング コンサルタント
  6. フェンス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Siden 1975 har Poda Hegn leveret, monteret og serviceret professionelle hegnslÞsninger til landbrug, naturomrÃ¥der, virksomheder og private kunder. Virksomheden blev grundlagt af Poul Dalgaard, som introducerede det fÞrste elektriske hegn fra Gallagher pÃ¥ det danske marked. Det blev starten pÃ¥ en ny standard for moderne hegnslÞsninger og begyndelsen pÃ¥ Poda som en specialiseret hegnsekspert med fokus pÃ¥ kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Hos Poda Hegn tilbyder vi meget mere end blot hegn. Vi leverer komplette lÞsninger og hjÊlper kunder gennem hele processen – fra rÃ¥dgivning og planlÊgning til levering, montering, service og vedligeholdelse. Vores erfaring spÊnder over tusindvis af kilometer hegn til blandt andet landbrug, dyrehold, industri, naturpleje, have og park. Vi arbejder med et bredt udvalg af professionelle hegnssystemer, herunder elhegn, nethegn, porte, sikkerhedshegn og speciallÞsninger til bÃ¥de permanente og midlertidige installationer. Hvert projekt tilpasses kundens behov, terrÊn og anvendelsesomrÃ¥de med fokus pÃ¥ driftssikkerhed og lang levetid. Poda Hegns professionelle montÞrer anvender specialudstyr og moderne maskiner, herunder hydrauliske pÊlehamre, netudrullere og terrÊngÃ¥ende kÞretÞjer. Det gÞr os i stand til at lÞse bÃ¥de smÃ¥ og komplekse hegnsopgaver effektivt og med hÞj prÊcision. Ved projektering tager vi samtidig hÞjde for forhold som kabler, rÞr og terrÊn for at sikre et sikkert og velfungerende resultat. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig rÃ¥dgivning, tydelig kommunikation og hÞj service gennem hele samarbejdet. Med lokale afdelinger og mange Ã¥rs erfaring er mÃ¥let altid at levere lÞsninger, der fungerer i praksis og skaber vÊrdi pÃ¥ lang sigt. Feedback fra vores kunder er vigtig for os. Anmeldelser pÃ¥ Trustpilot hjÊlper os med lÞbende at forbedre vores service og giver samtidig nye kunder et bedre grundlag for at vÊlge den rette samarbejdspartner. Tak fordi du deler din oplevelse med Poda Hegn.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

59件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

God service og effektive dygtige folk

Vi havde fra starten god kontakt og service fra Lene Nielsen fra Poda hegns sÞnderjyske afdeling. Hun var selv med ude og se på opgaven og også da de kom og satte vores hegn op var hun med til lige at tilse opgaven. Vi har fået et flot hegn sat op og det er prÊcis som vi havde bedt om.

2023幎10月10日

Gode produkter, RINGE HJÆLP

Aftalte ef besÞg tilbage i februar måned... Der skete intet, så ringede jeg igen, måske var det en fejl, manden ringer tilbage "jeg kommer på torsdag", men det gjorde han ikke, og intet afbud. Efter et sidste forsÞg lykkedes det at få besÞg i starten af juli, "du har tilbuddet i nÊste uge", men igen sker der ikke en skid, og han reagere heller ikke på mails.... De ting vi selv har fundet og kÞbt har vÊret i god kvalitet, men når vi skal bruge hjÊlp, sker der bare intet

2023幎7月22日

Poda Hegn Terndrup

Poda Hegn Terndrup

Vi har handlet hos Poda Hegn terndrup i maj måned. vi tager derned og skal bruge 4 stolper af en vis lÊngde.

Dorte er meget undskyldende over for udseendet af dem da de fleste er så krumme det er pinligt.
Stakken har ligget lÊnge det bÊre både ukrudt og andet prÊg af.

Vi er dog heldige at finde 4 der kan bruges og Dorte lover os at hun nok skal finde en rigtig og flÊkket pris. De har allesammen sprÊkker og men til det vi skal bruge dem til går det nok. Det vil sige at vi kÞre derfra med en opfattelse af at der er en god rabat på stolperne og det er vi jo glade for.

Da vi modtager regningen er den på fuld pris og efterfÞlgende mail skriveri viser tydeligt at Dorte ikke har tÊnkt sig at give os nogen rabat som lovet.

SÅ hold dig langt vÊk fra Poda Hegn Terndrup. Du kan ikke forvente at de holder hvad de lover.

2023幎5月31日

Poda hegn OksbÞl

Poda hegn OksbÞl.
Aldrig har jeg oplevet dårligere service og brud på div aftaler.
Taget 6 måneder fra 1 kontakt til levering af to simple standard porte med beslag mm. Sagen ender ud i jeg Beder den afhente deres sager igen, da de ting der er leveret er forkerte eller mangelfulde.
Ydermere er der stÞbt en beton sÞjle ned efter råd fra poda OksbÞl , som sidenhen ved ny kontakt af Portmand stiller sig tvivlende op ved.
SÃ¥ mangler du noget hegn eller port, find et andet sted

2023幎6月9日

SUPER dårlig service.

SUPER dårlig service. KÞber et batteri til et batteri hegn, som bare ikke lever op til noget af det, jeg bad om, da jeg efterspurgte varen: FEKS at det skulle kunne klare det, at vÊre hegnsbatteri. Holde strÞm lÊnge, tåle at blive helt afladet og vÊre bedre end alm auto batteri.... Men det var ringere end et brugt bil batteri fra auto ophug. Men kostede så til gengÊld ''lidt'' mere. Kr 1285,-.
Jeg får hver gang at vide, hver gang jeg klager, at det er min behandling af batteriet, der fejler noget. Og at min oplader ikke dur. Min oplader dur fint til andre batterier.
Nu laver jeg sag til forbruger rådet-.

2021幎11月22日
自発的なレビュヌ

Jeg oplever en total ligegyldighed med kunderne

Har i august 2021 udfyldt kontaktformular på Poda Terndrups hjemmeside ang. kÞb af et hundehus. Efter 14 dage rykkede jeg for svar og fik blot at vide at det var udsolgt og at det kom på lager igen i nÊste uge.
3 gange har jeg telefonisk kontaktet dem og hÞrt på en leveringsstatus. Alle gange har det sagt at det var "lige på trapperne" og at de nok skulle ringe.
Her 3 måneder efter - fortsat uden reaktion fra Poda, har jeg besluttet mig for at kÞbe hundehus og fremtidige hegnsvarer andetsteds.
Jeg har absolut ikke fÞlt mig prioriteret som kunde.

2021幎11月16日

Poda - indhegning

Vi har brugt Poda Hegn (SjÊlland), til at hegne grÊsfolde, grusfolde og ridebane ind.
Det koster lidt ekstra hos Poda, men kvaliteten er hÞj og holdbarheden god.
Vi havde glÊde af deres medarbejder Flemming som har lang erfaring og nem at kommunikerer med.
Det har vÊret en fornÞjelse og vil vÊlge Poda Hegn igen hvis vi skal have lavet hegn.

2021幎8月9日
自発的なレビュヌ

Virkelig service for at sige slet ingen

Virkelig dÃ¥rlig service for at sige slet ingen service, vi har kÞbt Texas hegn som er godt i gang med at rÃ¥dne op, dette er dokumenteret med billeder og vi har ringet og mailet til bÃ¥de poda forhandler og poda hovedkontor, men der vÊlger man at ignorere alle henvendelser, sÃ¥ er godt rÃ¥d er hold jer langt vÊk fra Poda hegn de lever overhovedet ikke op til deres garantier som er 20 Ã¥rs holdbarhed, Vorherre bevares noget bras🀬

2021幎6月29日
自発的なレビュヌ

Har for anden gang haft problemer med

Har for anden gang haft problemer med leveringen. FÞrste gang glemte de halvdelen af materialerne. Denne gang har de igen glemt en del af ordren.
Man får ingen besked, når ordren afsendes og hvis genstande er i restordre, får man heller ikke besked. Generelt ringe kommunikation og langsomt svar på henvendelser. Ærgerligt, når nu produktet er rigtig fint.

2019幎3月21日

DÃ¥rlig kvalitet og service

Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med Poda Hegn Terndrup. De dukkede ikke op på de aftalte tidspunkter, og lavede hegnet i et materiale vi ikke havde bestilt. Dele af afdÊkningen/hegnet er holdt på plads med jord, hvilket ikke er optimalt når man arbejder med hunde, da de blot graver det lÞs, og går igennem hullerne. Vi tog gentagende gange kontakte til kontoret i Terndrup, for at få lÞst dette problem, uden held. Vi står nu tilbage med et hegn vi ikke kan stole på kan holde hundene inde, og må selv lÞse problemet da vi ikke har flere penge at skyde i Poda Hegn.

2017幎3月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。