Först trodde jag detta var en bluff men det visade sig att det det var tvÀrtemot. Var vÀldigt skeptisk nÀr jag köpte men 4 dagar efter nÀr jag hÀmtade mitt packet sÃ¥ blev jag chockad. Kvaliten pÃ¥ denn... ãã£ãšèŠã
PodsÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÀmsta podsen (pro 2), touchen Àr igÃ¥ng hela tiden, sÃ¥ fort man rör sig sÃ¥ stÀngs musiken av, touchen vill inte lyssna pÃ¥ en. O klockan var ett skÀmt, frÃ¥n början av 2000-talet kÀnns det som. O jag be... ãã£ãšèŠã
Snabba pÃ¥ svara, snabb leverans och bara bra produkter i kvalité dem sÀljer. NÀr jag fick problem med en vara fick jag hjÀlp direkt och mycket bra kundservice som skickade en ny produkt direkt sÃ¥ pÃ¥li... ãã£ãšèŠã
Dem var det vÀrsta som jag har köpt,dem fungerar inte efter 3 dagar,jag har bett returfraktursedel. Jag betalade för skicka hörlurarna till pods för att fÃ¥ ett nytt par. Om det Àr öppet köp och hörlur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÀmsta skiten någonsin
SÀmsta skiten någonsin! Liknar lurar från Temu!!! Står att dom svarar inom 24 timmar men det har gått snart 2 månader utan svar ang reklamation då det ej ens går att prata i telefon med lurarna!! Laddar bara ibland och touchen Àr kass
Oseriöst företag stÃ¥r att frakt tar typâŠ
Oseriöst företag står att frakt tar typ 2 dagar men kommer ta runt en vecka samt skiter i att mitt paket kom helt tomt köp inte från de hÀr fattiga stÀllet
Varför svarar ni inte pÃ¥ mail ochâŠ
Varför svarar ni inte på mail och varför svarar ni bara på positiv feedback, ni gör inte ert företag en tjÀnst?

Pods ããã®åç
DÃ¥lig kundservice och trasiga earpods
Kundservicen Àr riktigt dålig och touch kontrollen på earpodsen Àr för kÀnsliga har skrivit till dom flera gånger men får inget svar riktiga scammers köp inte hÀrifrån finns bÀttre.
Besviken.

Snabba på svara
Snabba på svara, snabb leverans och bara bra produkter i kvalité dem sÀljer. NÀr jag fick problem med en vara fick jag hjÀlp direkt och mycket bra kundservice som skickade en ny produkt direkt så pålitliga vill jag sÀga! Rekomenderar.
SÀmsta podsen (pro 2)
SÀmsta podsen (pro 2), touchen Àr igång hela tiden, så fort man rör sig så stÀngs musiken av, touchen vill inte lyssna på en. O klockan var ett skÀmt, från början av 2000-talet kÀnns det som. O jag bestÀllde 3st pods alla likadana. Pulse högtalaren bra iaf.
wow jÀttebra julklapp rekommenderar ðð
Dem var det vÀrsta som jag har köpt,demâŠ
Dem var det vÀrsta som jag har köpt,dem fungerar inte efter 3 dagar,jag har bett returfraktursedel. Jag betalade för skicka hörlurarna till pods för att få ett nytt par. Om det Àr öppet köp och hörlurarna fungerar inte varför betalar man returfraktsedel.

Riktigt bra grejer
Riktigt bra grejer, snabb frakt och riktigt bra kopior

De har allt
De har allt, dunder kundtjÀnst med perfekta produkter och snabb leverans!
Vad mer finns det att krÀva?

Bluff företag
Bluff företag, otrevliga och svarar inte på mail och mailar du för mycket ringer de bara och skriker på dig, köpte ett par AirPods för ett tag sen som inte funkade alls, det lÀt som en radio som inte hade tÀckning helt enkelt, skrev det på mail och inget svar, tillslut fick jag svar att det inte går att returnera fast det står det på deras hemsida att det går, sen sluta de svara nÀr jag skicka bilder på vad det står, tillslut ringer de på dolt nummer och skriker att det Àr mitt fel och att jag laddat de med fel laddare fast jag inte ens hade laddat de, och sÀger att det inte kan va nåt fel på de för att ingen annan nånsin klagat och sen nÀr vi argumenterar sÀger han ta det med klarna och lÀgger på. som tur var hade jag tagit det på klarna som försökte nå honom utan framgång ock tillslut försvann han ur deras system och sa att det kan va så att han gått i konkurs, köp inte från denna snubbe om du inte Àr beredd på otrevlig snubbe som ger dåliga produkter, va till och med snÀll att åka till honom för att visa vad felet va men det gick han inte med på.
BedrÀgeri och pyramidspel
Bedriver något slags pyramidspel dÀr deras mål Àr att rekrytera fler mÀnniskor till att sÀlja airpods till billigt pris som Àr falska och köpta utomlands sÀkert.
Efter att ha sökt på sidan så får man upp att:
1. Vi identifierade populÀra produkter som ofta sÀljs av bedragare
2. Vi upptÀckte kryptovalutatjÀnster som kan vara högrisk
3. Anonyma betalningsmetoder identifierades på denna webbplats
Deras marknadsföring pÃ¥ sociala medier handlar bara om att rekrytera fler personer till att sÀlja liknande produkter. Bryter mot flera lagar genom att man som konsument inte kan bekrÀfta sÀljarens identitet. SÀljaren hÀnvisar till omdömen men positiva omdömen gÃ¥r att köpa för att det ska se "Ãkta" ut.
BedrÀgeri, falsk och dold marknadsföring, anonym identitet bakom försÀljaren, beter sig illa på sociala medier. Gå inte på deras lögner.
Sjukt bra bemötande + bÀsta varornaâŠ
Sjukt bra bemötande + bÀsta varorna till bÀsta priset . ð¯
Försenad bestÀllning
God och snabb service. BestÀllde dÀremot en klocka från de och den blev försenad utan någon varning elr liknande vilket gör en givetvis besviken.
Ø£ÙØ¶Ù Ù ÙÙØ¹ ØšØ£ÙØ¶Ù Ø§ÙØ£Ø³Ø¹Ø§Ø±
Har bestÀllt flera gånger från dom
Har bestÀllt flera gånger från dom, bara Àlskar deras produkter och riktigt bra service.

Super nöjd med produkten
Super nöjd med produkten! Rekommenderar stark, kommer defensivt köpa hÀr igen.

Pods ããã®åç
Jag tycker att kundservicen Àr vÀldigt
Jag tycker att kundservicen Àr vÀldigt bra, samt kvalitet på AirPods

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã