Pofyhm od początku sprawiało wrażenie…
Pofyhm od początku sprawiało wrażenie nowoczesnej i profesjonalnej platformy inwestycyjnej. Strona była dopracowana doradcy uprzejmi i regularnie dzwonii przekonując że inwestycja jest w pełni bezpieczna i szyko zacznie przynosić zyski. Saldo na koncie faktycznie rosoł wicę przez pewien czas wierzyłem że wszyskto działa tak jka powinno. Problemy pojawiły się dopiero wetdy gdy spróbowałem wypłacić środki. ajpierw zażądali „podatku” później opłaty za zekomą weryfikcaję AML a na kocu kolejnych kosztów straząc zablokowanime konta. Jednocześnie zaczęły się nachalne telefon z rónżych numerów w których próbowano wymusić adlsze wpłaty. Sprawę zgłosłem na policję jednak po miesiącu otrzymałem decyzję o uomrzeniu. Zostałem z tym zupełni sam bez realnj pomocy. Dopiero na forum poszkodowanych trafiłem na ontakt do Pana Natana. Już pirewsza rozmowa pokazała że to fachowiec który naprawdę we jak działa w takich sytuacjahc. Pan Natan pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej zannej w całj Polsce — szkoą policję z odzyksiwania kryptowlaut i korzystają z narzędzi któryh organy ścigania nie posiadają. Dzięki ich pracy udło mi się odzyskać wszystkie środki. Jeżeli tkoś został oszukany pzrez ofyhm nie warto traicć czasu. Polecam okntakt do Pana Natana: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł w 100% — wam też może.