レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Blev lurad att bli VIP medlem, sen började dom dra 399 kronor var mÃ¥nad frÃ¥n mitt konto. NÀr man försökte ringa Àr dÀr ingen som svarar och ingen som svarar pÃ¥ mail. Har varit tvungen att spÀrra mitt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betalingen skete hurtigt og sikkert. Ingen anmÊrkninger fra min side af. Husk at afmeld VIP, hvis I ikke Þnsker at vÊre medlem (:

5぀星のうち1の評䟡

Et firma der suger dig ind med gode tilbud og som sÃ¥ derefter trÊkker penge i al stilhed fordi de ved at 90% af deres "medlemmer" ikke aner at de betaler for noget som helst. Hvis man opretter en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

hej alle, jeg har aldrig fÞr hÞrt om virksomheden Pointpay fÞr jeg lige pludselig fik et mail fra dem hvor de allerede hÊvede kr.270 fra mit konto uden at oplyse mig om det, hvordan de fik mine bankop... もっず芋る

1.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fupfirma!!

TÊnk, at man kan vÊre så dum at reagere på deres tilbud om en gratis gave. Gaven fik jeg aldrig, men derimod blev der trukket 443,43 kr. på min konto. Jeg blev nÞdt til at spÊrre min konto, og som man siger, "af skade bliver man klog, men sjÊldent rig". - Lillian.

2015幎2月2日

VARNING! Rena Bluffföretaget

Blev lurad att bli VIP medlem, sen började dom dra 399 kronor var månad från mitt konto. NÀr man försökte ringa Àr dÀr ingen som svarar och ingen som svarar på mail. Har varit tvungen att spÀrra mitt mastercard, har Àven anmÀlt dom för bedrÀgeri.
UNDVIK DETTA BLUFFÖRETAG !!!!!!

2015幎1月20日

Scam

Okay, så det var meningen at skulle kÞbe et eller produkt for kun én krone, men af en eller anden grund blev der trukket 270 kroner fra min konto. Hvem trak disse penge? Samme virksomhed jeg frivilligt betalte 1 krone til: Nemlig PointPay.dk

Derfor vil jeg advare alle om ikke at stole på PointPay overhoved. Alt hvad du betaler for, går direkte ned i deres lommer og du ender med at miste mere du gik med til at miste når du betalte. Hold jer langt vÊk fra PayPoint. De er ikke endgang en virksomhed. De tog aldrig et eneste opkald, selv om de nu påstår, at de har en slags form for kundeservice.

2014幎11月24日
5぀星のうち1の評䟡

Pas på, de suger pengen ud af din konto!

PointPay har igennem nÊsten et år, hÊvet kr. 270,- hver måned. Min kone opdagede ikke fÞr hun lige har fået netbank. Det er også utroligt, at vores egen banker, kan tillade at et fupfirma som PointPay, kan få adgang til vores konto?? Der må vÊre en brist der også.
Vi har politiet på sagen, men de vil stoppe efterforskningen da de ikke mener at de kan sigte nogen i sagen? Og de mener ikke at kunne tilvejebringe tilstrÊkkelige spor eller oplysninger, som giver mulighed for at eftersorske yderligere i sagen.
Dette har vi klaget over, og har bl.a. henvist til Trustpolot.dk og PointPayÂŽs egen hjemmeside..

VH..

Kjeld JÞrgensen

2014幎11月2日
5぀星のうち1の評䟡

Hold dig langt vÊk fra firmaet

Min sÞn på 14 år har på et tidspunkt fået registreret sig til at modtage et af deres "fantastiske" tilbud til 1 kr uden at have forstået at han dermed også blev skrevet op til et fast abonnement på 270 kr/ måned. Pointpay sikrede sig ikke om han var myndig og fik ingen accept fra mig eller min hustru. Der er efterfÞlgende blevet trukket 3 gange 270 kr indtil jeg ved et rutinekontrol af hans konto blev opmÊrksom på betalingerne.
Jeg har allerede fået lukket hans betalingskort og bestilt et nyt ognu skal jeg i gang med at kontakte Pointpay for at få pengene tilbage. SpÞrgsmålet er så om det sker frivilligt eller om jeg skal til også at inddrage politi eller anden retslig instans. Hvor er det dog trÊls at der skal findes denne slags uÊrlige mennesker der lever af at snyde folk - suk.

2014幎8月24日

SVINDEL OG HUMBUK

Det skinbarlige bedrag. Har aldrig skrevet under på noget som helst, men fået regning på 2* 270 kr. Hvem vil vÊre med til at fÞre sag mod dette svindelfirma?
pallebirkholm@live.dk
Jeg har skrevet flg. til Forbrugerombudsmanden.
Pointpay, som jeg ikke aner hvad er, har hÊvet 2*270 kr. på min konto. Jeg har ikke fået noget for dem. De hÊvder,
at jeg kan få et camera, som jeg ALDRIG har bestilt. Jeg fik et tilbud på en shaver uden forpligtelse af nogen art. Det
sagde jeg nej til i telefonen. SÃ¥ tilsendte de mig den alligevel. Jeg ringede og sagde, at nu betalte jeg portoen, for at
undgå at skulle sende den tilbage, men at jeg ikke ville have noget med firmaet at gÞre. Det sagde de OK til. Det kan
vÊre, at det var Pointpay??? Det kan vÊre, at det er derfra, de har fået mit kontonummer?? De vil ikke betale
pengene tilbage.

2014幎8月14日

SVINDEL SVINDEL SVINDEL

Har mailet og ringet i et desperat forsÞg på at opsige, et abonnement, jeg aldrig har accepteret. Det har kostet mig rigtig mange penge, og jeg er nu nÞdsaget til at spÊrre mit kort. Dette svindelfirma har kostet mig penge og tid, som jeg ikke har.
Jeg vil overveje at anmelde dem, men hvad får man ud af det? Mere brug af tid og Êrgelser. Og så er jeg egentlig skuffet over, at man fra pengeinstitutternes side, ikke kan "slette" denne "frivillige" indbetaling. Det er mine penge, min konto og mit kort.

2014幎5月10日

det er ikke kun folk over 18Ã¥r

min sÞn er blevet trukket 270kr og har aldrig vÊret inde og kÞbe noget på pointpay han har ALDRIG hÞrt om det fÞr der var trukket 270kr og kan det vÊre rigtig at de tager fra bÞrn også????

Jubii min sÞn fik sine penge retur pga vi meldte det til politiet samt banken

2014幎2月9日
5぀星のうち1の評䟡

Kunne man give 0 stjerner, så havde det vÊret sådan!

Har ogsÃ¥ lige fÃ¥et frarÞvet 270kr, ligesom sÃ¥ mange andre mennesker, MEN det skal sÃ¥ siges jeg HAVDE afmeldt mig vip fra 5-6 mÃ¥neder siden OG ÉN gang FØR det, sÃ¥ dette er anden gang de stjÊler fra mig, pÃ¥ trods af at de "havde slettet min profil" efter jeg opsagde VIP. Men de kan vÊre sikre pÃ¥ at fÃ¥ besÞg inden lÊnge, hvis ikke jeg ser mine penge igen, og hvis dette fortsÊtter - at folk mister deres penge uden videre.. SÃ¥dan noget skal man sgu ikke slippe godt fra i mit nÊrvÊr, ELLER fravÊr for den sags skyld ;-) Lykke til, KEEP AWAY FROM THIS SHIT!

2014幎1月2日

HOLD JER LANGT VÆK

de er nu anmeldt i Nordjylland og de hÊver 270 kr på jeres konto efter 14 dage, man kan ikke snakke med dem udover på Eng. hvor svaret er skriv en mail til os
I ser aldrig jeres penge igen
MVH Kenneth Cossa
an-ke@live.dk
AD ET TOTAL FUP FIRMA
KOM MED MINE 270 KR NU

2013幎12月29日
5぀星のうち1の評䟡

Advarsel mod at benytte denne virksomhed

Jeg har henvendt mig 3 gange skriftligt til dem, uden svar.
Deres telefoner er optaget dagen lang.
De har hÊvet 270 for VIP, på trods af at jeg har afmeldt mig inden den normale fortrydelsesret på 14 dage og endvidere har skrevet til dem, på samme tid, at jeg gerne vil have at sikrede sig at mit VIP abonnement blev slettet.

Jeg råder alle til at holde sig fra denne virksomhed,
hvis ikke jeg hÞre fra dem snart, så anmelder jeg dem!

2013幎12月17日

VÊrste svindelfirma i Danmark

Et firma der suger dig ind med gode tilbud og som så derefter trÊkker penge i al stilhed fordi de ved at 90% af deres "medlemmer" ikke aner at de betaler for noget som helst.
Hvis man opretter en supportsag hos dem og endeligt får svar kan du med garanti ikke åbne det link de har smidt i mailen til din supportsag - altså ikke lÊse deres svar medmindre du har programmeringserfaring og derfor kan finde frem til adressen i selve kildekoden.
Alt ialt siger det mig at de aldrig har planlagt at deres ofre skulle have en chance for at komme ud af dette på ordentlig vis...

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

2013幎10月15日

Det er svindel

Jeg ringede til dem i dag,og fortalte at de ulovligt havde hÊvet 270.- de forklarede mig at det havde jeg fået besked på via en mail,det er lÞgn,den mail har jeg aldrig fået,pas på dem,det er et svindelfortagende.Nu har jeg vÊret inde på mine mail,og jeg kan ikke finde en mail hvor jeg har godkendt belÞbet,jeg kan ikke regne ud hvordan de kan komme ind på min konto,så jeg går i banken i morgen for at finde den brist på netbank den må lukkes
Nu har jeg lige lÊst at ombudsmanden har meldt firmaet til politiet,så sker der forhåbenlig noget!!!!!!

2013幎10月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ