God handel
Jeg kÞbte 3 booster bundles hos dem, og alle tre kom hurtigt frem og var pakket rigtig godt ind.
Ligeledes var der hurtig og god vejledning fra deres support, da jeg havde et spÞrgsmål omkring ordren.
PokeDrop er en dansk Pokémon TCG webshop drevet fra Aalborg med fokus på sealed produkter, fair priser og en god kundeoplevelse. Vi tilbyder blandt andet Booster Boxes, Elite Trainer Boxes, Booster Packs, Collection Boxes og tilbehÞr fra de nyeste Pokémon-udgivelser. Målet med PokeDrop er at gÞre populÊre Pokémon-produkter tilgÊngelige for både samlere og spillere. Vi tror på gennemsigtighed, hurtig levering og god service. Som passionerede Pokémon-entusiaster arbejder vi lÞbende på at udvide sortimentet med nye expansions og produkter fra Pokémon TCG-universet. Uanset om du samler sealed produkter, åbner packs eller leder efter den nÊste udvidelse til samlingen, Þnsker vi at vÊre en webshop, du kan vende tilbage til. PokeDrop er en danskregistreret virksomhed, og alle ordrer sendes fra Danmark.
Ãstre Alle 102, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
KÞbte et par ETBâer. Super godt pakket ind, ingen fejl pÃ¥ dem og hurtig leveret.

Pokedrop ããã®åç
KÞbte 3 akryl boosterbokse, hurtig service og gode produkter
God service, hurtig levering og god indpakning :)
God kommunikation
Hurtigt levering af de aftalte produkter og lÊkkert pakket ind
Fik bestilte varer rigtig hurtigt, og alt var som det skulle vÊre ved modtagelse.