Warta polecenia strona z kartami pokemon bo szybka obsługa ladnie i starannie zapakowane (orginalne karty) Tanio jest tez takze klasa
レビュアーのコメントを見てみましょう
Szybka wysylka i bardzo dobry kontakt mailowy. Produkt oryginalny, a cena bardzo konkurencyjna w stosunku do innych sklepow z kartami.
Wszystko poszło sprawnie, szybka dostawa oraz szybka pomoc przy problemach z odebraniem paczki, z czystym sumieniem mogę polecić
Przemiła obsługa, małe bonusiki no i te sleevy nieszczesne ktorych zapomnialem domówić. Chłopaki jesteście najlepsi ❤️❤️
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Jesteśmy sklepem z kartami Pokémon TCG, który oferuje starannie dobrane i unikalne produkty dla kolekcjonerów i graczy. Tworzymy z pasją i zaangażowaniem – jako zespół pełen kreatywności i ciekawości, działający z Polski. Wierzymy w różnorodność, wartość i jakość – to fundamenty, które budują naszą ofertę.
連絡先
Bajdy 175, 38-471, Wojaszówka, ポーランド
- +48 733 571 778
- kontakt@pokemaniacy.pl
- pokemaniacy.pl
Szybka dostawa, konkurencyjna cena
Szybka dostawa, stan zamówionego towaru, plus konkurencyjna cena.
Wszystko git. Bardzo polecam!
Bardzo szybka wysyłka, boxik dobrze zabezpieczony. Jestem mega zadowolona❤️
Warta polecenia strona z kartami…
Tanio jest tez takze klasa
Wszystko super:)
polecam…
zamawiałem już wiele rzeczy z waszej strony i nigdy nie było problemów oceniam na 10 polecam
Zamówienie zgodne wysłane bardzo szybko
Wszystko poszło sprawnie
Wszystko super
Wszystko super, polecam. Dobre pakowanie, szybka wysyłka, dobre ceny. Polecam!
Wszystko ok i sprawnie
Szybka wysylka i bardzo dobry kontakt…
Wszystko spoko
Wszystko spoko, ale inne sklepy dają lepsze gadżety do podobnych zamówień. Ogólnie legitna firma, szybka wysyłka. Można kupować. Edit. A cyk, macie 5/5 za miłą odpowiedź!

Pokemaniacy.pl からの回答
Trustpilot エクスペリエンス