企業が回答しました
Zeer professioneel en betrouwbaar. Ik heb meerdere van mijn Pokémon kaarten laten graden door Pokestock en het eindproduct ziet er fantastisch uit. Zeer goed alternatief in Nederland om kaarten te... もっと見る
企業が回答しました
Great store, fast shipping and low minimum order price for free shipping. Item was well-packaged and in perfect (new) condition. Recommended! Geweldige winkel, snelle verzending en lage minimale be... もっと見る
企業が回答しました
Alles proper aangekomen ! Snel geleverd, heb mijn Charizard 25th Celebrations laten graden en super content ! Enige puntje waar ze aan kunnen werken is mss communicatie met de klant maar begrijp wel... もっと見る
企業が回答しました
Pokestock is the EU best online Pokemon TCG seller in a massive range of single cards, accessories and sealed product at highly competitive prices. Our number one priority is providing a great customer service. We aim to respond to all queries in a timely and professional manner, dispatch orders promptly and accurately, and provide support for any issues that may arise. We're the leading online retailer of official Pokemon cards and TCG accessories.
The trust behind the company. Verry kind people. You also get a small gift what i like. Also gave them a small gift.
Kind regards lena

Pokestock からの回答
Zeer professioneel bedrijf, mijn standaard adres voor mijn Pokémon Kaarten.

Pokestock からの回答
Ik heb onlangs een 151 Elite Trainer Box besteld bij Pokestock.com en ben erg tevreden over mijn ervaring. De bestelling werd snel verwerkt en netjes verpakt geleverd, waardoor alles in perfecte staat aankwam.
De website is overzichtelijk en het bestelproces ging heel eenvoudig. Daarnaast vond ik het fijn dat de informatie over het product duidelijk was.

Pokestock からの回答
Perfect voor moeders met jonge kinderen, goeie service. Heel klantvriendelijk.

Pokestock からの回答
Pokestock communicatie is top! Ik wilde nog wat extra's bestellen nadat ik al wat had besteld. Dit hadden ze voor mij voor 1 x gecombineerd met 1x gratis verzending! Top bedrijf!

Verzending goed aangekomen.
Als je een vraag heb word er snel gereageerd door middel van de chat. Wat erg fijn is
Zo wist ik bijv dat ik nog aantal weekjes moest wachten op mijn bestelling i.v.m vakantie periode.
Wel fijn om vooraf te weten.
Het assortiment mag van mij wel iets breder dan zou ik er ook vaker nog een keer bestellen.
Ze hadden nu wat ik zocht en voor de beste prijs.

Pokestock からの回答
Bought something from them, Didn't send anything and refunded me immediately.

Pokestock からの回答
The box is not the same as on the internet. It is a old carton box

Pokestock からの回答
Goede set en goede value, voelde alsof ik meer waarde voor mijn geld kreeg dan als ik alles apart zou halen. Plus het is ook nog is leuker dan een gewoon een booster box halen

Pokestock からの回答
Zeer goed alternatief in Nederland om kaarten te laten graden en niet 6 tot 12 maanden te hoeven wachten als ze je naar Amerika (PCA, Beckett) moet sturen. Ik kom zeker terug met meer kaarten.

Pokestock からの回答
Paar kaarten opgestuurd om te laten graden, eerste bestelling zat een foutje in maar goed opgelost. Korting gekregen op de tweede bestelling en wat goodies.

Pokestock からの回答
Reageren super uitgelegt dat er storing was alsnog vandaag nog de kaarten opgestuurd

Pokestock からの回答
Zeer snel kwamen de kaarten terug gaat super makkelijk niet te duur echt een top bedrijf 👍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。