Zeer goede kwaliteit. Eerder gekochte producten blijven erg mooi. Prachtig jasje gekocht recent, groot succes. Kijk uit: broeken vallen tegenwoordig wat korter volgens mij (op site staat wel duidelijk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb onlangs een fleurige zomerjurk gekocht die precies bij mijn stijl past. Bovendien was de jurk nog afgeprijsd en in mijn maat verkrijgbaar. De stof voelt heerlijk soepel. De jurk staat vrolij... ãã£ãšèŠã
Ik heb al meerdere varianten van de Lara broeken, ze blijven allemaal even prachtig van kwaliteit. Ik krijg er vaak complimenten over. Ook fijne en snelle levering vanuit POM. Kortom: een tevreden kla... ãã£ãšèŠã
Prachtig shirt, mooi materiaal, valt goed en zit comfortabel. Snelle verzending, alles bij elkaar helemaal blij!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
POM Amsterdam, het in Amsterdam gevestigde merk, is sinds 2011 een groot succes. Wat begon als een bedrijf dat kleurrijke, hoogwaardige sjaals maakte, werd door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering al snel uitgebreid naar kleding. Geïnspireerd door de overtuiging dat het leven een feest is, brengt POM dagelijks kleur en energie in jouw outfits. POM is jouw Daily Dose of Up!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
POM Amsterdam is geweldig
Eén van mijn favoriete merken. Ik houd enorm van kleur, bijzondere prints en unieke items van een hoge kwaliteit en waar mogelijk duurzaam gemaakt. POM Amsterdam heeft dat allemaal plus snelle verzending, een leuk spaarprogramma en een goed retourbeleid.

POM Amsterdam ããã®åç
Heerlijk pak van mooie kwaliteit.
Heerlijk pak van mooie kwaliteit.
Snelle leveringðð»
Prachtige kledingstukken
Het zijn de mooiste kledingstukken gemaakt van super mooie materialen die ook nog eens lang mooi blijven.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, nog mooier dan op afbeelding. Goede maatvoering. Erg blij mee.
Mooie kleding
Mooie producten, goede pasvorm, dingen die je aantrekt en gewoon mooi zitten.

POM Amsterdam ããã®åç
Voor het eerst POM gekocht via webshop
De kleding van POM koop ik normaal gesproken in de winkel zelf. Maar omdat bij de desbetreffende winkel de gewenst maat niet op voorraad was heb ik de bestelling geplaatst via de webshop. Snelle levering, maar helaas heb ik het artikel toch terug moeten sturen vanwege de pasvorm. Het retour sturen ging erg makkelijk. Ik koop wel liever de artikelen in een winkel, maar mocht ik daar niet slagen, dan is het via de webshop zeker aan te bevelen.

POM Amsterdam ããã®åç
Altijd een kadootje om te ontvangen ð¥°âŠ
Onlangs weer een bestelling geplaatst bij POM Amsterdam. Ontzettend leuke kleding en super kwaliteit. Verzending ook perfect geregeld en als je het pakketje krijgt zit het prachtig verpakt in een papieren folietje en een mooie doos. Kortom, een feestje om te ontvangen. Heel gelukkig mee!

POM Amsterdam ããã®åç
Super QualitÀt und super Service!
Super QualitÀt und super Service!
Super mooie collectie
Super mooie collectie. Je wordt er vrolijk van. Ook de service is prima. Snel verzonden. Love it.
Mooie kwaliteit en goede klantenservice
Helaas zat er een productiefout in de eerste bestelling en ontbrak de patch op de borst van de jas die ik had besteld maar retour en opnieuw verzenden werd op dezelfde dag nog geregeld. Er kan natuurlijk altijd een keer iets fout gaan maar het gaat erom hoe het opgelost wordt. Bij POM weten ze wel wat goede klantenservice inhoudt.
Ik ben superblij met mijn teddy/baseball jas. Erg mooie kwaliteit en past perfect. Verzending was beide keren ook erg snel. Alleen de frequentie van de nieuwsbrief is wel erg hoog.
Goede kwaliteit en snel geleverd.
prachtige sjaal
Ik heb een prachtige sjaal voor mijn dochter gekocht ze draagt de sjaal met veel plezier ð
Wat de bezorging betreft kan de communicatie iets beter
Super leuke stijl en mooie kwaliteit
Super leuke stijl en mooie kwaliteit! Pasvorm is ook heel mooi. Ik zou het liefst mijn kast ermee volhangen!
Mooie kleding goede kwaliteit
Mooie kleding. Snel verzonden en komt mooi verpakt. Echt een cadeau voor mezelf
Prachtig assortiment kleding
Prachtig assortiment kleding, iedere keer weer verrassend
POM Amsterdam super servic
POM Amsterdam super servic, snelle levering en prima kwaliteit. Reuze blij met mijn aankoop.
Zaaaalige kledij
Zaaaalige kledij, mooie printen, snelle levering
POM is top!
Wat een heerlijk merk! Kleurrijk, kwalitatief zeer goed en met een fijne pasvorm. Te gebruiken voor 'netjes gekleed voor het werk' en 'casual op stap in het weekend'
Heel blij met de aankopen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã