äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ta det lugnt. Jag hjÀlper dig med vardagstekniken. HjÀlp med dator, mobil, TV, wifi, internet och mycket mer. PÃ¥ plats i ditt hem eller via telefon. Personlig hjÀlp â förklaringar du förstÃ¥r. TeknikhjÀlp i hemmet i lugn och trygg takt. Ring 0708-856124
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Som jag upplevde Àr Pontus duktig ochâŠ
Som jag upplevde Àr Pontus duktig och noggrann. Han hjÀlpte oss att sÀtta upp en vÀgghÀngd TV och starta de upp en ny TV.
Vi Àr mycket nöjda. Kommer att rekommendera Pontus till vÀnner och bekanta.
Pontus fixade en gammal skrivare somâŠ
Pontus fixade en gammal skrivare som stått oanvÀnd i fem år. Inte helt lÀtt men han gav inte upp. Lugnt, systematiskt och med stor kunnighet lyckades han få igång den.
Pontus hjÀlpte mig med det jag behövde
Pontus hjÀlpte mig med det jag behövde. Noggrann och kunnig.
kunnig hjÀlp pÃ¥ ett mycket pedagogisktâŠ
kunnig hjÀlp på ett mycket pedagogiskt sÀtt.
Pontus Àr en harmonisk och pedagogiskâŠ
Pontus Àr en harmonisk och pedagogisk person,som kan förklara på ett förståligt sÀtt.kan varmt rekommendera Pontus
VÀldigt kunnig och snabb att att lösaâŠ
VÀldigt kunnig och snabb att att lösa problemet!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹