レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg anvendte Porsborgflytteforretning til privat flytning fra 1. Sal til ny adresse i stueplan. Der dukkede to friske og venlige unge mÊnd op, som var utrolig pÃ¥passelige med mine ting, bÃ¥de nÃ¥r de ba... もっず芋る

Har mistet et bord som forsvandt mens det var opbevaret midlertidigt hos Porsborg. Har gentagne gange rykket for erstatning, blev lovet det utallige gange. Der sker intet, trods lÞfter fra Per Por... もっず芋る

Simpelthen et fantastisk flyttefirma med lige sÃ¥ fantastiske ansatte til en overkommelig pris. Vi skulle flytte to boliger til én bolig og alt forlÞb fuldstÊndigt uden problemer. Henholdsvis 4 og 6 ma... もっず芋る

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

20件のレビュヌ

Bedste Flyttemand ᅩ

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med dette flyttefirma. Selve arbejdet blev udfÞrt professionelt, hurtigt og uden problemer, og det gav en tryghed hele vejen igennem. Men det, der virkelig gjorde forskellen, var stemningen.

Flyttedrengene er virkelig noget for sig selv – pÃ¥ den gode mÃ¥de. De er effektive, men samtidig helt nede pÃ¥ jorden, venlige og nemme at have det sjovt med. Det gÞr altsÃ¥ en stor forskel pÃ¥ en dag, hvor man normalt ville vÊre stresset, at man stÃ¥r med folk, der bÃ¥de kan deres arbejde og ogsÃ¥ kan lÞfte humÞret.

Alt blev behandlet ordentligt, intet gik i stykker, og de holdt aftalerne til punkt og prikke. Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse.

KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎11月3日

Porsborg gÞr livet lettere

"Vi har brugt Porsborg i mange Ã¥r, og de skuffer aldrig! De behandler dine ting, som var det guld, og knokler altid med et smil pÃ¥ lÊben – nÊrmest som flyttemÊndenes svar pÃ¥ Duracell-kaniner! 😄 Har du brug for en ekstra hÃ¥nd i flytterodet, sÃ¥ har de altid overskud til at hjÊlpe. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – og mÃ¥ske endda en medalje for godt humÞr!" 🏅📊

2025幎1月18日

Ridser mv.

Ved flytningen fik vi desvÊrre en ridse i vores fjernsyn, en mindre ridse i vaskemaskinelåge, samt revet tråde ud af en sengegavl. Vi forsÞgte gentagende gange i flere måneder at få ejeren i tale for, at han skulle komme forbi og se det ved selvsyn samt at vi sammen kunne finde ud af en kompensation. Det viste sig at vÊre en hel umulig opgave. Han dukkede ikke op på de tidspunkter vi aftalte og kom med alle mulige forklaringer på telefonen (de gange vi ellers var så heldige at få fat i ham).
Meget, meget Êrgerlig oplevelse.

2024幎2月27日

Brudte lÞfter

Har gentagne gange rykket for erstatning, blev lovet det utallige gange.
Der sker intet, trods lÞfter fra Per Porsborg.
Anbefaling tage foto af jeres ejendele ved udflytning, ellers risikerer det samme som mig.
Kan desvÊrre ikke tiltro Porsborg Flytteforretning at flytte mere for mig.

2024幎6月20日

Godt flyttefirma

Kom som aftalt og knoklede lÞs. Venlige, effektive og passede godt på vores ting under flytning. God pris og ingen ekstraomkostninger efterfÞlgende.

2023幎12月15日
自発的なレビュヌ

Arbejdede for Per i nÊsten et år

Arbejdede for Per i nÊsten et Ã¥r, han er god nok men for SLØV! og skideligeglad med hans tidligere ansatte. Jeg har ventet 2mdr pÃ¥ han skal udfylde et dokument til min A-Kasse, det er ikke engang Pers egne penge han skal af med!

Hans flyttedrenge er der INTET ivejen med, det er nogle SUPER drenge og de ved hvad de laver..

Mvh SÞren Rehder

2023幎10月16日
自発的なレビュヌ

Simpelthen ikke et firma man kan stole

Simpelthen ikke et firma man kan stole på. 10 dage fÞr vores flytning, fik vi en sms at de ikke kunne flytte for os alligevel. Derefter tog de ikke telefonen når vi ringede dem op. Intet forsÞg på at hjÊlpe os i den situation de havde bragt os i. Vi valgte så at flytte med 3x34 som var helt fint og også billigere. Men stol ikke på Porsborg flytteforretning, man kan ikke regne med dem. Bruger dem aldrig igen.

2022幎7月17日
自発的なレビュヌ

Perfekt flytning med Porsborg, de kan helt klart anbefales.

Det er anden gang vi bruger Porsborgflytteforretning. Og det er bare super godt og pålideligt arbejde.
Gode forestående, flinke flyttemÊnd der håndtere flyttegodset nÊnsomt. Og hjalp med samle vores lidt besvÊrlige seng med et smil.
De kan varmt anbefales herfra.
😊Bertel Abildgaard

2022幎7月7日
自発的なレビュヌ

We had a couple of damages

We had a couple of damages. Unfortunately we paid the invoice immediately. We wrote a couple of messages and expecting a call to find a solution. But they haven’t called us back. We are all humans, damages could happen but we expected a good service after the payment as well. Can’t recommend this company

2022幎6月15日
自発的なレビュヌ

God pris og påpasselige, men effektive!

Jeg anvendte Porsborgflytteforretning til privat flytning fra 1. Sal til ny adresse i stueplan. Der dukkede to friske og venlige unge mÊnd op, som var utrolig påpasselige med mine ting, både når de bar dem ned/op, men også da de pakkede dem i bilen med tÊpper og stropper. De var utrolig effektive og flytningen tog kun et par timer. Prisen var god og servicen i top. De får mine varmeste anbefalinger.

2022幎3月10日

Helt fantastisk!

Simpelthen et fantastisk flyttefirma med lige så fantastiske ansatte til en overkommelig pris. Vi skulle flytte to boliger til én bolig og alt forlÞb fuldstÊndigt uden problemer. Henholdsvis 4 og 6 mand var på opgaven og de arbejder forrygende sammen med en god portion humor og hÞjt humÞr. Porsborg Flytteforretning er det helt rigtige valg, når man skal flytte.

2018幎4月5日
自発的なレビュヌ

LÞj direkte om forsikringsforhold og vi fik ikke erstattet smadrede ting

Pas på Porsborg. Vi fik tre designerlamper og et morosobord beskadiget i flytning og Per Porsborg lÞj om forsikringsforhold. Vi fik aldrig erstatning for vores tab. Han/de sagde, at deres forsikring var under flytning og nÊvnte det ny selskab. Da jeg intet hÞrte fra dem omkring erstatning kontaktede jeg forsikringsselskabet direkte, og de havde ingen forsikring der. Til sidst smed Porsborg (Per) rÞret på når jeg ringede til ham og besvarede ikke mine mails. Uforskammet - og urimeligt. Pas på dine/jeres ting og vÊlg en anden.

2017幎5月28日

God og tryg flytning

SÞde flyttemÊnd, kom til tiden og var super effektive. Ingen brok over flytning fra 5. sal (uden elevator). Var det eneste firma jeg henvendte mig til som var villige til at give en fast pris. Anbefaler dem på det varmeste og ringer bestemt igen nÊste gang der skal flyttes!

2017幎2月4日

Fantastisk flytteoplevelse

Jeg har aldrig tidligere brugt et flyttefirma, for jeg er typen, der "sagtens selv kan klare det". Men denne gang skulle det vÊre anderledes.
Jeg kontaktede mange flyttefirmaer, og det er godt nok en jungle at finde rundt i timer, mand, vogne, kilometerkÞrsel og meget andet.
Porsborg Flytteforretning gÞr det simpelt og gennemsigtigt, og så er de ikke mindst effektive.
Mine bedste anbefalinger herfra!

2016幎11月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ