レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ging op zoek naar een simpele bureaustoel
 en eindigde met het gevoel dat mijn hele kantoor een make-over nodig had. Portaal Check heeft echt alles: van stoelen die comfortabeler zitten dan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ik had op korte termijn cartridges nodig voor mijn laserprinter van HP . tijdens het zeer vriendelijke telefoongesprek kreeg ik te horen dat er diverse opties waren , waar ik uit kon kiezen . dit gaf... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Door mijn onbekendheid met infraroodpanelen heb ik enkele malen om advies gevraagd. Die kwam snel, onderbouwd en zonder problemen. Steeds heel vriendelijk. Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben met Portaalcheck de leverancier gevonden die echt luistert naar de klant en er alles aan doet om je te ontzorgen. We hadden specifieke wensen waar PortaalCheck voor openstond en heeft kunnen... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス備品店

圓該䌁業による蚘述

Creëer een prettige werkomgeving met Portaal Check! Wij begrijpen dat een goede werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid van jouw werknemers. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, ergonomisch kantoormeubilair, klimaatbeheersing en ziektepreventie producten. Van printpapier en inktcartridges tot aan bureau’s en bureaustoelen. Wij bieden ook oplossingen voor klimaatbeheersing, zoals infraroodverwarming, airco’s en ventilatoren. Daarnaast hebben wij diverse ziektepreventie artikelen in ons assortiment, zoals luchtreinigers en co2 meters. Wij begrijpen dat niet alle kantoorartikelen even spannend zijn, maar wel noodzakelijk zijn voor een goed functionerend kantoor. Daarom bieden wij ook de beste deals voor deze ‘saaie’ kantoorartikelen. Bestellen bij ons is gemakkelijk en snel, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuzes, bel ons dan gerust op +31 (0)75 647 57 47. Bij Portaal Check hoef je niet door een keuzemenu heen te navigeren. Je krijgt direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers die je graag verder helpen. Ervaar het zelf en bel ons vandaag nog!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. Ik werd zelfs gebeld of het product naar wens is!!

2023幎2月20日

Beste Bas,

Wat goed om te horen! Wij vinden het ontzettend fijn dat de ervaring zo positief is. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check!

Snelle en goede service.

2023幎2月12日

Beste klant,

Wat ontzettend fijn dat je onze service zo ervaart! Wij proberen altijd snel te handelen. Een snelle levering maakt zowel ons als de klant blij. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in de toekomst.

Heel informatieve en soepele

Heel informatieve en soepele communicatie

2023幎2月8日

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie woorden! Wij helpen de klant graag tijdens het beslissingsproces. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Goed meegedacht over een oplossing

Goed meegedacht over een oplossing nadat bleek dat het geleverde product niet voldeed aan de verwachting. Uiteindelijk andere bureaustoel geleverd waar we helemaal tevreden over zijn.

2023幎2月5日

Portaal Check からの回答

Beste klant, als online speler begrijpen wij maar al te goed dat het vaak lastig is om de perfecte stoel online te bestellen. Wij denken graag met de klant mee en gebruiken hiervoor graag onze kennis. Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check.

5぀星のうち5の評䟡

Prima leverancier met breed aanbod

Duidelijke product omschrijving, scherpe prijzen en snelle levering. Communicatie verloopt vlot, geen "duizend in een dozijn" callcenter-gedoe maar rechtstreeks contact met inhoudelijk advies.

2023幎2月6日

Beste Erik,

Bedankt voor je positieve feedback. Goed te horen dat jullie eerste bestelling goed is bevallen. Klaarstaan voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. we hopen je snel weer terug te zien bij Portaal Check.

it was okay

it was okay. friendly and helpful. still some details to be handled better, such as track and tracing, otherwise okay.

2023幎1月31日

Dear Constantin,

Thanks for your feedback! We really appreciate this, we like to learn. Thanks to customers like you, we can continue to grow. Thank you for your confidence in Portaal Check and we look forward to seeing you again in the future.

Greeting,
Team Portal Check

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en duidelijke communicatie.

Snelle en duidelijke communicatie.
Mooie en vooral goed zittende bureaustoel voor een fijne prijs.

2023幎1月8日

Beste Henk,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Helaas hebben wij soms te maken met vertragingen, transparante communicatie vinden wij in die gevallen erg belangrijk. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en wensen de nieuwe collega veel zit plezier!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering en degelijk apparaat

Snelle levering en degelijk apparaat. Goede uitleg op website leverancier. Meegeleverde handleiding is wat summier. Heb de grenswaarden van de verschillende waarden moeten opzoeken op internet.

2023幎1月3日

Beste Rolf,

Ontzettend bedankt voor je review! Wij waarderen de feedback enorm, leren & verbeteren doen wij namelijk graag. Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check.

Persoonlijke benadering

Levering gaat vlot, maar dat kunnen er meer. De persoonlijke begeleiding wanneer er iets niet goed gaat, vond ik bij jullie echter top. Dat maakt een bedrijf onderscheidend in de markt.

2022幎12月21日

Beste Ronald,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Van een passende oplossing wordt iedereen vrolijk, daarom denken wij graag mee met de klant. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check.

5぀星のうち5の評䟡

De levering heeft wat tijd gekost

De levering heeft wat tijd gekost, maar het contact erna was prima en klantgericht. Het product voldoet aan de claims die worden gemaakt.

2022幎12月17日

Beste heer Boonen,

Belangrijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel! Wij vinden het dan ook fijn om te horen dat zo wordt ervaren. Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in de toekomst!

5぀星のうち5の評䟡

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service. Ik ben erg blij met het infraroodpanel.

2022幎11月14日

Beste Ramona,

Wij vinden het fantastisch om te horen dat het infraroodpaneel bevalt! Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check en zien je graag terug in de toekomst!

Snel en duidelijk

duidelijke site, snelle afhandeling en snelle levering. Het geleverde product werkte niet goed en het is snel en efficient opgelost. Heel snel omgeruild en een retour geregeld. Top!

2022幎12月11日

Beste Elske,

Bedankt voor deze waardering! Wij vinden het erg belangrijk om problemen snel te oplossen. Goed om te horen dat de omruiling bevalt! Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check!

snelheid en passie !

De bestelling was er super snel

2022幎12月4日

Beste Mannes,

Bedankt voor deze mooie woorden! Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check. Veel warmte plezier gewenst met de infrarood kussens.

5぀星のうち5の評䟡

Fijn contact en snelle levering

Prettig contact vooraf aan de aankoop. Vervolgens duidelijke communicatie over de levering en deze is ook snel geleverd. Heel blij met de bureaustoel!

2022幎11月21日

Beste Danielle,

Bedankt voor de leuke review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat de bureaustoel bevalt. Wij wensen je veel zit plezier! Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check.

perfect

Snel, behulpzaam, goede klantenservice

2022幎11月9日

Beste klant,

Wat goed om te horen dat alles is bevallen! Wij zien je graag terug in de toekomst. Bedankt voor je vertrouwen in Portaal Check!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, klantvriendelijk, levert goed en snel, goede prijzen.

2022幎11月3日

Beste Rosemarijn,

Portaal Check wil geweldige klanten zoals jij bedanken voor de steun! Wij waarderen het dat jij zaken met ons doet. Wij zien je graag terug in de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle levering van een prima

Supersnelle levering van een prima product. Gewoon top geregeld.

2022幎11月9日

Beste heer van de Wetering,

Super bedankt voor deze review! Kwalitatief goede producten met een snelle levering is wat wij belangrijk vinden! Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in Portaal Check. Wij zien je graag terug in de toekomst!

5぀星のうち5の評䟡

Goede informatie vooraf en snelle

Goede informatie vooraf en snelle levering.

2022幎11月10日

Beste Monique,

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Daar doen wij het voor! Wij willen je bedanken voor je vertrouwen in Portaal Check.

Alles goed gegaag.product zoals

Alles goed gegaag.product zoals besproken.

2022幎11月10日

Beste Roger,

Fijn om te horen dat het Infraroodpaneel bevalt! Dit soort reviews doen ons erg goed. Wij hopen je in de toekomst terug te zien. Bedankt voor het vertrouwen in Portaal Check!

Advies bij infraroodpanelen.

Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik en bevallen goed. De grootste moet nog aan het plafond gemonteerd, worden. Daar kan ik nog geen oordeel over geven, anders had ik misschien de 5e ster ook gegeven.

2022幎10月17日

Portaal Check からの回答

Een passend advies is essentieel in het maken van de juiste keuze. Het doet ons dan ook goed dat het advies heeft geholpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het grootste paneel ook positief zal bevallen! Bedankt voor het vertrouwen in Portaal Check.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。